X

Europa Elects: AUR lider surpriză în preferințele românilor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

PSD pierde primul loc în fața partidului AUR.  Asta spun sondajele europene realizate de Europe Elects pentru publicația Euractiv. PSD și PNL, în momentul de față, abia dacă mai adună împreună 42%, în timpce Alianța pentru Unirea Românilor are 25%.

Asta demonstrează clar că românii s-au săturat de corupția care a luat amploare în cele două partide, să nu mai vorbim despre faptul că s-a dat de pământ cu doctrina politică, dar și cu onoarea celor două partide, din cauza că până mai ieri erau dușmani de moarte, din toate punctele de vedere, iar acum și-au dat mâna pentru a nu pierde puterea în fața AUR.

Din păcate pentru PSD și PNL, dacă cifrele rămân aceleași și pentru parlamentare (deși cu timpul cele două partide scad tot mai rău în sondaje), nu vor mai putea face o majoritate nici măcar cu UDMR, aceștia fiind cotați în continuare la 5%.

Referitor la europarlamentare, situația conform sondajelor europene stă în felul următor: AUR este pe primul loc, urmând să ia 12 mandate de europarlamentari. Asta este o adevărată surpriză pe scena politică internațională, deoarece AUR este un partid nou apărut, mai exact în 2019, iar urcarea partidului în sondaje este absolut uimitoare.

Asta demonstrează că există o stabilitate și din punct de vedere al structurilor de partid care reușesc să țină foarte mulți oameni aproape. Între timp, popularitatea marii coaliții a răului, formată din PSD și PNL, este într-o continuă scădere. Se preconizează că PSD va coborî pe locul doi cu 9 mandate de europarlamentari, iar PNL va fi pe locul 3 cu 8 mandate de europarlamentari.

Este clar că în 2024 va fi un vot al răzbunării. Românii s-au săturat de bătaia de joc pe care PSD și PNL, de multe ori cu ajutorul UDMR, au făcut-o față de români de mai bine de 34 de ani. Marcel Ciolacu demonstrează încă o dată că este un lider incapabil, ducând cele două partide la un minim istoric.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. PSD este urmașul FSN, organizație iudeo fesenista emanata din lovitura de stat data de grupul terorist Iliescu, Brucan, Voican Voiculescu împreună cu generalul trădător Victor Stanculesu. Preluarea puterii de iudeo țiganul Iliescu a dus la transformarea acestei organizații teroriste în partid politic, partid care a continuat linia iudeo terorista a
    fondatorilor sai după lovitura de stat din ’89 și mineriada din ’90 : aservirea tarii intereselor iudaice, intrarea României în organizatia terorista NATO și distrugerea armatei, îndatorarea României la FMI pentru ca România să devina colonie și sa implementeze programul de distrugere a capitalului romanesc prin privatizarea frauduloasa a fabricilor, băncilor unor asa ziși investitori străini, care făceau parte din etnia evreiasca, cedarea resurselor strategice ale României gaze, petrol, păduri, zăcăminte de aur și de metale rare prin concesiuni păguboase și ilegale cu cele mai mici redevențe din lume unor companii străine, adoptarea legislației antinationale, prin legea antisemitismului, legea antitiganismului, prin care sunt protejate etnia evreiasca și etnia țigănească și recunoscut holocaustul fals al evreilor, în defavoarea poporului român, toate astea urmate apoi de pandemia și dictatura medicala, atacarea populației cu vaccinuri toxice, vânzarea tuturor companiilor românești ramase în proprietatea statului român pe bursele de valori prin PNRR și adoptarea Agendei climatice, a programelor și directivelor de la Bruxelles, prin care au cedat suveranitatea, economia și legislația statului român oligarhiei globaliste și au pus România la dispoziția marilor puteri și a intereselor imperialiste, antiromânești și antinationale. Având în vedere toate aceste politici antiromânești ale acestui partid provenit dintr-o grupare terorista care a preluat puterea prin lovitura de stat și a continuat sa aibă o activitate dușmănoasa împotriva poporului român, care s-a soldat cu rezultate dezastruoase pentru statul român, România trebuie sa oprească întrarea acestui partid antiromanesc în parlament și sa îl boicoteze la alegerile parlamentare din acest an, pana la dispariția completa a acestuia din viata politica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button