X

Preotul Cătălin Axinte va fi candidatul AUR pentru funcția de primar al Sucevei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Alianța pentru Unirea Românilor Suceava va miza pe un preot pentru a câștiga funcția de primar al municipiului ședință de județ, anunță Monitorul de Suceava. 

Este vorba despre Cătălin Axinte, preot slujitor la Biserica Sf. Mina din cartierul Obcini, acesta fiind desemnat oficial de conducerea AUR pentru a candida pentru Primăria Suceava.

Decizia finală a fost luată de președintele acestui partid, George Simion, iar lansarea oficială ca candidaturii preotului Cătălin Axinte va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, la 11:00, la Casa Culturii din Suceava.

În cursul zilei de joi, Cătălin Axinte a declarat că „am intrat din convingere în această competiție electorală. Vreau să rămân același om între oameni și vreau să subliniez faptul că voi fi primarul societății civile”.

De precizat că săptămâna trecută, preotul Cătălin Axinte a solicitat și a primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru a candida la alegerile locale, cu respectarea hotărârilor Sfântului Sinod.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button