X

Guvernatoarea coloniei a mers la Siret pentru a asigura un tranzit și mai mare pentru cerealele americane din Ucraina și muniție pentru războiul NATO – Rusia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Reconstrucția  punctul de trecere „Porubne – Siret” de la granița Ucrainei cu România întărește semnificativ capacitățile de tranzit ale regiunii Cernăuți, scrie Ukrinform. 

Acest lucru a fost anunțat de șeful OVA Cernăuți, Ruslan Zaparanyuk, pe Facebook, relatează Ukrinform.

Zaparanyuk a discutat cu Președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur și Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al SUA în România Kathleen Ann Kavalek despre perspectivele dezvoltării infrastructurii vamale, în special punctele de trecere a frontierei româno-ucrainene.

Întâlnirea a avut loc la graniță, așa că am prezentat rezultatele finalizării reconstrucției pe ambele părți ale graniței autostrăzii Porubne – Siret, care întărește semnificativ capacitățile de tranzit ale regiunii noastre. Avem o serie de proiecte ambițioase. în acest domeniu”, a spus șeful OVA.

Potrivit acestuia, a fost deja pregătită o propunere de proiect pentru construirea celui mai mare punct de control pentru vehicule grele din satul Bila Krynytsia de la granița cu România. Acest lucru va face posibilă integrarea regiunii Cernăuți în sistemele internaționale de transport și logistică.

„Împreună cu domnul Flutur, am finalizat implementarea a două proiecte de infrastructură oglindă, care au presupus construirea de drumuri de acces la punctul de trecere Shepit de pe ambele părți ale graniței și inițiem și problema deschiderii de noi puncte de trecere a frontierei. Toate aceste evoluții au stat la baza Planului general privind dezvoltarea infrastructurii graniței cu Ucraina, care va fi prezentat luna viitoare în cadrul unui eveniment de amploare care va avea loc la Cernăuți”, a spus Zaparanyuk.

El a vorbit și despre dezvoltarea căii ferate – continuarea căii în stil european, care intră pe teritoriul regiunii Cernăuți – un proiect strategic. „Acest lucru va lega Cernăuți și Suceava cu încă un tip de legătură și va deschide oportunități enorme de dezvoltare reciprocă”, este convins șeful OVA.

După cum a raportat Ukrinform, anul acesta în regiunea Cernăuți este planificată construcția celei de-a doua etape la punctele de control „Krasnoilsk” și „Dyakivtsi”. De asemenea, este planificată creșterea numărului de benzi de circulație pentru camioane la punctul de control Porubne.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Parca e un blestem pe capul nostru. Tot ce avem, toate bogățiile noastre ajung in mâinile străinilor. Nu avem pe nimeni sa ne sprijne, sa ne apere, sa ne iubească. Suntem înșelați, înconjurați numai de trădători. Toți politicienii romani sunt dușmanii noștri, sunt cumpărati de argintii lui Iuda, sunt în slujba evreilor, pe ei ii protejează, ii apară, le îndeplinește toate ordinele, iar pe noi ne omoară, ne îngroapă cu taxe, cu legi antiromânești, ne fura totul, ne distruge totul. Acest sistem, acești oameni au devenit calaii noștri și binefacatorii strainilor. O tara bogata, care trebuia sa fie un model, un colt de rai a ajuns o ruina, o trista amintire a vremurilor de altădată. Pana și viata din oase ne-au furat-o și inocenta copiilor o pândesc și vor sa le-o fire, lăcomia lor și ura lor nu au leac. Oare vom scapa vreodată de ecest blestem ?

    1. Parintele Arsenie Boca:
      “Mă, întoarceţi-vă la Dumnezeu căci calul roşu bate la uşile Răsăritului. Dar să nu vă întristaţi că de acolo vine mântuirea. Prigoana vine din Apus”.

      Deci, da, vom scapă.
      Cu noi este Dumnezeu.

  2. Singurul blestem care ne-ar putea apasa este cel al trădării conducătorilor, de cand fiintam ca neam.Suntem în esenta un neam neascultător de ierarhie (bisericeasca,politica,familiala),individualist și de astea neunit.Dar mai ales, neam depărtat de Dumnezeu,singurul care ne iubește și ne poate salva.
    Biserica ar trebui sa fie în strada-Nu la proteste !!!-cu icoanele,Crucea și moaștele în fruntea procesiunilor, oridecate ori ne amenință familia,casa,Țara drkii cu pentagrama ,hexagrama,echer și compas sau steag koorkubehehe.
    Dar n-o facem,ca toți ne temem de pierderea statutului social…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button