X

Despre aderarea la OCDE, un alt organism supra-statal: Nu putem să permitem oricărui for internațional să vină și să dicteze la noi în țară

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președinta Organizației de Femei a Partidului AUR, Ioana Ramona Bruynseels, susține despre aderarea la OCDE că nu putem să permitem oricărui for internațional să vină și să dicteze la noi în țară, respectiv să impună noi creșteri de taxe ți impozite în timp ce economia românească este sugrumată deja de taxele impuse de guvernarea PSD-PNL. 

„Noi vrem să accedem în OCDE, dar asta nu înseamnă că permitem oricărui for internațional să vină și să dicteze la noi în țară. Aceste creșteri de taxe care ni s-au cerut sunt doar niște recomandari.

Recomandări poate să facă oricine. Bineînțeles, dar eu mă întreb așa, de ce acei experți care au emis aceste recomandări și care, dacă s-ar fi uitat pe un grafic începând din 2004 în coace, n-au analizat care este specificul fiscalității românești.

Păi, haideți să ne uităm. Între 2004-2005, noi am avut cotă progresivă, da? S-a impozitat venitul în mod diferit. De la… 18 până la 40%. În acea perioadă contribuția la PIB a fost undeva la 2,8%. Din 2005 s-a schimbat, a intrat cota unică și din acel moment timp de 11 ani, dacă nu mă înșel, a crescut contribuția la PIB la 3, ceva la sută, care este creștere notabilă.

În 2018 am redus Cota unică la 10% și am acordat facilități în domeniile construcțiilor și așa mai departe, agricultură, și atunci, normal, că impactul pozitiv asupra bugetului a scăzut. Ei bine, la noi este clar că noi am distrus impactul pozitiv al cotei unice prin aceste facilități fiscale. Noi am ciopârțit-o.

Și atunci, de ce să vii și să te legi de ceva ce funcționează și să vii cu reglementări care s-au dovedit nefuncționale?”, a susținut Ioana Ramona Bruynseels, într-o intervenție în direct la RomâniaTV.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Ce este asta, site ortodox sau site de propaganda AUR? Din cate stiu aceasta doamna Ioana Ramona este casatorita cu un cetatean aneglez, deci nu cred ca are treaba cu ortodoxia, decat daca sotul dumneaei este ortodox, ceea ce este putin plauzibil. Iar multi din AUR sunt ecumenisti, vezi vizita lui SImion la Papa. Si mai si cereti donatii pentru site, foarte dezamagitor.

    1. Nu amesteca religia cu politica! Noi va expunem ce consideram corect facut de politicieni, indiferent de partid. Despre credinta va prezentam strict cuvantul Sfintilor si al Marilor Duhovnici!

      1. Nu amestec religia cu politica,voi o amestecati. Voi promovati un partid care la suprafata straluceste iar in interior este putred si negru. Cred ca exista primari de la PSD/PNL/USR sau parlamentari care in ciuda faptului ca provin din niste partide total putrede ca si AUR sa fi facut o propunere legislativa sau sa fi facut ceva bun pentru satul lor. De ei de ce nu ziceti? Pai este simplu, pentru ca voi promovati AUR care este controlat de masoni ca si celelalte partide. Daca ati fi impartiali ati zice si de prostiile pe care le fac cei de la AUR, unde au adus printre membri pe Ramona Badescu.

        Pe oameni ii intereseaza ca din august o sa fie obligatorii buletinele electronice, pe oameni ii intereseaza faptul ca vine razboiul, oamenii inseteaza de Hristos, nu de politicieni de la AUR.

        1. Cnad vor face politici anti-nationale sau anti-crestine fiti siguri ca vom scrie. In rest nu ne intereseaza can-can-uril din politica!

          @Ovidiu
          Ce a facut securistul Predoiu ca sa-l publicam? Nu era el la butoane in timp ce se furau resursele țării?

  2. “Nu putem să permitem oricărui for internațional să vină și să dicteze la noi în țară!”

    Cum sa nu putem? Caprele care ne conduc sunt gata sa se aplece in fatza membrilor oricarui for strain cu influentza internationala, daca acestia ii lasa sa fure banul public din Colonie si ii ajuta sa promoveze in functii importante! Politrucii damboviteni sunt exact asemenea curvelor: se vand oricui, pt functii si bani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button