X

Fraudarea alegerilor!? ”Ni se confirmă temerea că alegerile vor fi din start viciate”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Jurnalista Iosefina Pascal a dezvăluit noi detalii șocante despre strategia absolut mârșavă a politrucilor de a rămâne la putere și de a-și descalifica oponenții, în emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, difuzată pe Radio Gold FM, scrie solidnews. ro.

Premierul Marcel Ciolacu a distrus complet audiența televiziunilor la care a fost invitat în ultima perioadă, semn că este taxat de către cetățenii nemulțumiți de ideea neinspirată a comasării. Ieri, la Antena 3 CNN, Marcel Ciolacu a declarat că există o înțelegere care a generat decizia ca PSD și PNL să meargă pe liste comune la europarlamentare.

„Ea a existat și acum 4 ani. Nici popularii, nici socialiștii nu au singuri 50%. În Europa se vorbește foarte des, și mai ales la nivelul liderilor europeni, și de la populari, și de la sociali, de acel coridor sanitar care să se facă pentru populiști și pentru extremiști. Asta înseamnă că forțele democratice, inclusiv Renew, să se unească și să facă acest coridor sanitar ca la decizie extremiștii să nu poată ajunge. Și eu cred că este o decizie înțeleaptă, o decizie corectă, mai ales în contextul european actual”, a declarat premierul, după ce a fost întrebat dacă există în acest moment o înțelegere la nivelul UE, între cele două familii politice rivale, motiv pentru care coaliția de guvernare a decis o listă comună la europarlamentare.

Cu alte cuvinte, Ciolacu recunoaște că se va face o alianță pestriță, astfel încât să nu ajungă „extremiștii” la putere și să nu mai conteze, practic, votul cetățenilor. Tendința în Europa este votul cetățenilor îndreptat către partidele suveraniste sau naționaliste. Așadar, o bună parte din cetățenii europeni par să prefere „extremiștii”. Nu există un obiectiv comun al partidelor care au propus o astfel de alianță, singurul scop care pare să-i unească fiind tocmai nerespectarea dreptului de vot al cetățenilor. Ciolacu le transmite cetățenilor mesajul că votul lor nu contează, pentru că tot el și cu tovarășii de coaliție vor alege cine va conduce țara.

Prin decizia de comasare a alegerilor, le este negată partidelor mai mici sau mai noi orice posibilitate de a participa în mod corect și complet la alegerile locale, cel puțin. În cadrul dezbaterii de la Ministerul de Interne, pe tema comasării, Toni Greblă, fost judecător la CCR și actualul președinte al Autorității Electorale Permanente, gira, practic, o neconstituționalitate și demersurile samavolnice de a călca în picioare votul cetățenilor și de a limita opțiunile de vot ale acestora.

„Ni se confirmă temerea că alegerile vor fi din start viciate, drepturile constituționale de a alege și de a fi ales, amputate și că, indiferent de ce vor vota cetățenii, oamenii ăștia vor face orice e posibil ca votul cetățenilor, care nu este în favoarea lor, să nu conteze. ‘Nu fraudăm alegerile, dar facem alianțe de tip struțo-cămilă, doar ca să rămânem la butoane.’. Singurul mod prin care planul lor va fi pus la pământ este prezența foarte mare la vot și votul împotriva unor astfel de coaliții”, a concluzionat jurnalista Iosefina Pascal.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Dacă aceste partide vor ajunge din nou în parlamentul României, românii vor plăti scump prostia de a mai vota înca o data instrumentele subjugarii, cotropirii și asasinării în masa a populației. Acum vor ajunge sa fie goniți toți din România, exact cum au fost goniți palestinienii din Israel, iar toate activele, pământul și statul român vor deveni proprietatea familiei Rotchild și a corporațiilor Black Rock, Van Guarde, evreii se vor intoarce în România și vor crea statul Israel aici în locul statului roman, iar românii nu vor mai avea dreptul de a se reîntoarce vreodată în aceasta tara

  2. Se va fura anul asta la alegeri, ca la balamuc, conform principiului securistilor care au capturat Romania: “furam cat vrem, pt ca putem”! Mai ales ca, precedentul a fost deja creat!

  3. Virgil Maxim in cartea “Imn pentru crucea purtata” spune ca in 1937 alegerile au fost castigate de legionari, dar rezultatele au fost fraudate cu acordul puterilor iudeo-masonice “democratice”. In cele din urma, Carol al II lea a ignorat rezultatele acestor alegeri si a declasat asasinarea liderilor Miscarii legionare: cu acordul democratiilor iudeo-masonice occidentale. Rezultatele “oficiale” ale alegerilor din 1937:
    https://ro.wikipedia.org/wiki/Alegeri_generale_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia,_1937
    Ma tem ca se vor implini din nou cuvintele Ecclesiastului: “Ceea ce a mai fost, aceea va mai fi, şi ceea ce s-a întâmplat se va mai petrece, căci nu este nimic nou sub soare.” Eccl 1.9

  4. CUM S-AU FURAT ALEGERIULE DIN DECEMBRIE 1937

    Dar iată ce declară Eugen Cristescu, pe atunci director în Siguranța Statului și viitorul Director General al Serviciului Special de Informații:
    „La alegerile din anul 1937, Mișcarea Legionară (Partidul Totul pentru Țară) a obținut 800 000 de voturi ! Dar 300 000 voturi au fost escamotate de Ministerul de Interne, anunțându-se public numai 500 000 voturi” 7 .
    Așadar, surpriza este imensă! În realitate, la alegerile din decembrie 1937 legionarii au abținut aproape 25% din voturi! Fiind al doilea partid politic al țării.
    Mai concret, Regele Carol al II-lea și „oamenii săi” au dat o lovitură de stat!

    https://historia.ro/sectiune/general/cum-s-au-furat-alegerile-din-decembrie-1937-569225.html
    Conform lui Eugen Cristescu, despre situație aflase inclusiv Mihail Ostrovsky, reprezentantul Uniunii Sovietice în România.

  5. Dintotdeauna s-a furat la alegeri. Ce relevanta are prezenta noastra in cabina de vot atat timp cat la butoane e STS?

    Avantajul de a nu oferi legitimitate il consta in faptul ca, toate legile, tratatele, contractele, vanzarile si tradarile, sunt lovite de nulitate, iar repunerea lucrurilor in stadiu initial devine una legitima, fara ca cineva sa poata constesta ceva, undeva.

    La ultimele alegeri nu au intrunit cvorum nici presedintele si nici parlamentul. Toate legile, ordonantele si alte aberatii, sunt lovite de nulitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button