X

Neomarxiști la vremuri noi. Aflat în derivă, PNL încearcă reșaparea

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nicolae Ciucă reactivează ”telectualii” lui Băsescu în contextul în care PNL se prăbușește în sondaje.  Nicolae Ciucă, un lider lipsit de viziune, speră că prin aducerea neomarxiștilor din garda veche va revigora Partidul Național Liberal. Sub Nicolae Ciucă, PNL a intrat în zodia cancerului și inevitabil va avea soarta PNȚCD.

Discursurile sforăitoare nu pot salva un partid aflat în disoluție

„Avem nevoie ca la nivelul fiecărei filiale să redobândim încrederea în sine și să facem în așa fel încât cu toate greutățile guvernării să generăm astfel de acțiuni prin care să demonstrăm că “prin noi înșine” trebuie redefinit”.

PNL este cel mai vechi partid din Europa, avem datoria nu doar față de înaintașii noștri, că nu suntem cu nimic mai prejos decât cei care au făcut România Mare, trebuie sa identificam si sa ne asumăm obiective prin noi înșine este limpede că prin noi înșine înseamnă România în UE, alianța nord-atlantică, dar cu tot profilul nostru cultural.

„PNL a relansat luni seară Institutul pentru Studii Populare, în cadrul unui eveniment la care au participat președintele Nicolae Ciucă, alături de foști lideri ca Valeriu Stoica și Theodor Stolojan.

Pornind de la tema „Probleme actuale ale liberalismului în contextul războiului cultural ideologic actual”, liberalii prezenți în sală și invitații au discutat despre provocările politice actuale, dar și în perspectiva anului 2024, prin excelență unul electoral.

Al doilea panel s-a concentrat pe problemele actuale în contextul „războiului” cultural ideologic.

Invitații Teodor Baconschi și Adrian Papahagi, moderați de Sever Voinescu, au dezbătut provocările cu care se confruntă liberalismul într-un peisaj polarizat. La eveniment a participat și fostul președinte al României, Emil Constantinescu.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button