X

„Neo-marxismul” trage cu revolverul în Europa!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Împușcarea, ca o formă de execuție, a premierului slovac Robert Fico în plină stradă ridică numeroase semne de întrebare și ne oferă o concluzie tristă pentru viitorul Uniunii Europene: politica neo-marxistă și progresismul extremist duc la crimă și ucid la propriu.

Robert Fico este un premier slovac controversat, etichetat de presa neo-marxistă ca „populist”, „putinist”, „nationalist” și „antivaccinist”. El este împotriva războiului din Ucraina, motiv suficient pentru unii propagandiști militari din UE și România să „cauționeze” atentatul, cu etichetări de populist.

Dacă un politician din Europa nu este de acord cu politicile „progresiste” de la Bruxelles este imediat „executat” de presa progresistă și instituțiile europene cu etichetările sus-menționate. Spre exemplu, dacă nu ești de acord ca soțul președintei comisiei europene, numita Ursula, să facă miliarde cu firmele de vaccinuri ești făcut imediat „anti-vaccinist” și „extremist” și o țintă pentru presa neo-marxistă. Isteria mass-media și a ong-urilor, bine stipendiate de companiile multinaționale și cu banii de la Bruxelles, împotriva premierului a dus la tentativa de asasinat asupra premierului slovac Robert Fico într-un orășel de la 150 kilometri de Bratislava.

Tentativa de asasinat arată că propaganda și tezismul neo-marxist ucide democrația la propriu. Propaganda l-a radicalizat și isterizat pe bătrânul criminal să tragă cu revolverul. Pe rețelele de socializare circulă o înregistrare video în care scriitorul Juraj Cintula, cel care l-a împușcat, miercuri, pe prim-ministrul slovac Robert Fico, mărturiseşte care a fost motivul care l-a determinat să îl asasineze pe şeful guvernului. În videoclipul care circulă în mediul virtual se aude cum un bărbat îl întreabă pe atentator de ce a comis atacul, iar acesta răspunde: „Mass-media au fost lichidate. De ce este atacată RTVS? Judecătorul Mazák (fostul președinte al Consiliului Judiciar – n.r.) de ce este concediat?”. Juraj Cintula este un fost paznic de 71 de ani și s-a apropiat de prim-ministrul slovac după ce acesta a ieșit din Casa de Cultură din Handlova. Juraj Cintula, care este originar din oraşul Leviţe, din sudul Slovaciei, este cunoscut pentru postările sale de pe reţelele de socializare în care îl și îl critică frecvent pe premierul Robert Fico. De altfel, el a mărturisit că a decis să îl atace pentru că nu este de acord cu politicile guvernului. A fost un atentat politic evident patronat imoral de rețelele ideologice care controlează Europa.

Născut în 1953, Juraj Cintula este unul dintre fondatorii clubului literar Dúha, în cadrul căruia activează din 2005. Este autor a trei volume de poezie, dar şi al unui roman care i-a apărut în 2010. În 2015 a mai publicat un volum şi tot de atunci este şi membru al Asociației Scriitorilor Slovaci și membru al formaţiunii pro-occidentale Partidul Progresist. Potrivit agenției Nexta, el a fost și angajat al unei firme private de securitate. În 2016, Juraj Cintula ar fi supraviețuit el însuşi unei tentative de asasinat, după ce a fost atacat într-un centru comercial de un tânăr aflat în stare de ebrietate. Fiul lui Juraj Cintula a declarat că tatăl lui avea permis de port-armă și, în acelaşi timp, a negat informațiile potrivit cărora acesta ar avea probleme şi ar fi fost pacient al unui spital de psihiatrie.

Unele surse suțin că este membru al grupului Renew Europe și membru cu drepturi depline al partidului Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa. Robert Fico este un social-democrat de orientare conservatoare şi apropiat de premierul ungar Viktor Orban și se află din octombrie anul trecut la conducerea unui guvern de coaliţie format din partidul său Smer-SD, încă un partid social-democrat, Hlas (Vocea), şi formaţiunea naţionalistă Partidul Naţional Slovac (SNS). El a fost implicat în câteva cazuri de coprupție neelucidate.

Dar asta nu înseamnă deloc că trebuie să fie împușcat așa cum lasă de înțeles, prin cauționare, unii propagandiști și formatori de opinie „neo-marxiști” pe unele rețele de socializare. Împușcarea în plină stradă a premierului slovac fără ca gărzile de corp, polițiștii și serviciile secrete să poată preveni tentativa de asasinat arată clar faptul că poetul ucigaș, membru în organziații politice de orientare neo-marxistă, nu a fost un „lup singuratic”, pentru că i s-a permis din sistem breșa de securitate de a trage cu pistolul. Într-un orășel ca Handovla, poliția și serviciile secrete știau evident de potențilul pericol pe care îl reprezintă Juraj Cintula, activist agresiv anti-Robert Fico și propagandist progresisto-marxist. Poliția știa că ucigașul are autorizație de port-armă și totuși l-a lăsat să se apropie de premier suficient sca ă-i tragă patru gloanțe în piept și unul în abdomen. Pare că Jurja a fost lăsat de structurile secrete slovace să se apropie de premier cu arma la el. Robert Fico a devenit avertismentul pentru cei care nu sunt de acord cu politicile Bruxelles-ului în războiul din Ucraina și cu politica de suveranism în Europa? O anchetă independentă ar trebui să descopere legăturile atentatorului cu organizațiile extremiste de stânga ce flutură steagul progresismului în Europa pe banii companiilor de armament sau farmaceutice.

Trebuie reținut în prima fază de către opinia publică că extremismul neo-marxist și „progresist” trage cu revolverul și ucide nu numai pe premierul slovac, ci și spiritul democratic și libertatea în Uniunea Europeană. Cine nu e de acord cu sistemul și orientarea politică neo-marxistă va fi împușcat ca premierul slovac Robert Fico? Despre ce libertate și democrație mai poate fi vorba în Uniunea Europeană, atunci când premierii sunt împușcați pe stradă de activiști de stânga?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. La ce ne putem aștepta de la un sistem satanic care ii pune pe psihopații numiți doctori să mintă și să ucidă oamenii, prin boli inventate, asa zjse medicamente și vaccinuri, care atacă copii, cu agende sexuale nerușinate, care înlocuiește
    învățătura creștină cu cea demonică, credința în Dumnezeu cu vrăjitoria, cu închinarea la demoni și la diavol, binele cu răul, adevărul cu minciuna, valorile cu non valorile, care fură, ucide, minte, înșeala și distruge sistematic viața, sufletul, credința oamenilor ?? Mârșăvia și răutatea acestui sistem nu are limite, ucide cu placere, inclusiv copii, așa cum am văzut în Gaza, ii vânează ca pe animale umane în acea închisoare a morții , ii înfometează, ii bombardează, iar apoi reprezentanții acestui sistem demonic numit în mod fals democrație, apar pe televizoare și ne vorbesc despre dreptul ucigașului de a ucide, dreptul criminalului de a se apăra dacă victima lui incearcă să se elibereze, dreptul călăului de a aplica sancțiuni victimei, de orice fel : colective, materiale,economice corporale, psihice. Asta e iadul în care trăim, pe care acești psihopați, autointitulate elite, care s-au îmbogățit prin exploatare, furt și cămătărie, ni-l prezintă și spun că este cel mai bun sistem social politic și singurul de urmat pentru a le asigura supremația și dictatura globală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button