X

Uniunea Sovietică Europeană se clatină: “Voi cere ca Suedia să părăsească imediat UE. Nu se poate ca Bruxelles-ul să decidă peste parlamentele naţionale” 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Charlie Weimers, europarlamentar suedez, a declarat că dacă se va aboli dreptul de „veto” în Uniunea Europeană, atunci va cere ca țara sa să părăsească imediat UE.

El a declarat că, deocamdată, susține reformarea Uniunii Europene din interior, notează aftonbladet.se.

Weimers, care este membru al Democraților Suedezi, al doilea partid al țării, a spus că prioritățile pentru alegerile europarlamentare sunt distribuția puterii între UE și țările membre, mediul înconjurător, energia și islamizarea Europei.

Eurodeputatul a susținut că „federaliștii europeni au dorit să creeze ceva perfect, dar au creat, în schimb, un monstru”.

„Precum dr. Frankenstein, federaliștii UE au dorit să creeze ceva perfect, dar, în schimb, au creat un monstru”, a spus el.

Democrații Suedezi susțin coaliția de guvernare din Suedia.

Declarațiile lui Weimers vin în contextul în care europarlamentarii au votat o moțiune care stipulează înscrierea în tratatele europene a supremației dreptului UE în fața celui național.

Majoritatea europarlamentarilor români au votat împotriva acestei moțiuni, cu excepția celor de la USR și REPER.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Cu cat se dezintregreaza mai repede, cu atat mai bine pt cetatenii europeni de rand, prinsi captivi in aceasta Infectie marxist-demonica, “multumita” conducatorilor statali vanduti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE