X

OFICIAL: Biden și-a anunțat retragerea din cursa prezidențială. Reacția lui Trump

anunțam

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Joe Biden a anunţat, duminică seară, așa cum anunțam încă de acum 3 zile, că se retrage din campania de realegere în funcţia de preşedinte al SUA, afirmând că „este în interesul partidului meu şi al ţării”.

Preşedintele american, în vârstă de 81 de ani, era contestat de mai multe săptămâni, analiştii întrebându-se dacă este apt din punct de vedere fizic să îşi exercite funcţia pentru încă patru ani.

În ultimii trei ani și jumătate, am făcut progrese mari ca Națiune. Astăzi, America are cea mai puternică economie din lume. Am făcut investiții istorice în reconstruirea națiunii noastre, în reducerea costurilor medicamentelor eliberate pe bază de rețetă pentru vârstnici și în extinderea asistenței medicale la prețuri accesibile pentru un număr record de americani. Am oferit îngrijiri de care aveau nevoie critic unui milion de veterani expuși la substanțe toxice. A adoptat prima lege privind siguranța armelor în 30 de ani. Numită prima femeie afro-americană la Curtea Supremă. Și a adoptat cea mai importantă legislație climatică din istoria lumii. America nu a fost niciodată mai bine poziționată pentru a conduce decât suntem astăzi.

Știu că nimic din toate acestea nu s-ar fi putut face fără voi, poporul american. Împreună, am depășit o pandemie o dată într-un secol și cea mai gravă criză economică de la Marea Depresiune. Ne-am protejat și păstrat democrația. Și ne-am revitalizat și întărit alianțele din întreaga lume.

A fost cea mai mare onoare din viața mea să slujesc ca președinte. Și, deși intenția mea a fost să caut realegerea, cred că este în interesul partidului meu și al țării să mă retrag și să mă concentrez exclusiv pe îndeplinirea îndatoririlor mele de președinte pentru restul mandatului meu.

Voi vorbi cu Națiunea mai târziu în această săptămână mai detaliat despre decizia mea. Deocamdată, permiteți-mi să-mi exprim cea mai profundă mulțumire tuturor celor care au muncit atât de mult pentru a mă vedea reales. Vreau să-i mulțumesc vicepreședintelui Kamala Harris pentru că a fost un partener extraordinar în toată această muncă. Și permiteți-mi să-mi exprim sincera apreciere față de poporul american pentru credința și încrederea pe care le-ați pus în mine.

Cred astăzi ceea ce am întotdeauna: că nu există nimic pe care America nu poate face – când o facem împreună. Trebuie doar să ne amintim că suntem Statele Unite ale Americii.”

Fostul preşedinte Donald Trump l-a descris pe Joe Biden ca fiind “de departe cel mai prost preşedinte din istoria ţării noastre”, într-o convorbire telefonică la CNN, la câteva minute după ce preşedintele Joe Biden şi-a anunţat retragerea din cursa pentru 2024.

Deşi nu este clar cine va fi candidatul democrat, Trump a spus că el crede că vicepreşedintele Kamala Harris va fi mai uşor de învins decât ar fi fost Biden.

Într-o postare pe Truth Social, candidatul Partidului Republican şi fostul preşedinte Donald Trump susţine că Joe Biden “nu era potrivit să candideze la preşedinţie şi cu siguranţă nu este potrivit să servească ţara şi nu a fost niciodată”.

“Escrocul Joe Biden nu a fost potrivit pentru a candida la preşedinţie, şi cu siguranţă nu este potrivit pentru a servi – şi nu a fost niciodată! El a ajuns în funcţia de preşedinte doar prin minciuni, ştiri false şi prin faptul că nu şi-a părăsit subsolul. Toţi cei din jurul său, inclusiv medicul său şi mass-media, ştiau că nu este capabil să fie preşedinte, şi nu a fost – Şi acum, uite ce a făcut ţării noastre, cu milioane de oameni care vin peste graniţa noastră, total necontrolat şi neavizat, mulţi din închisori, instituţii mintale, şi un număr record de terorişti. Vom suferi foarte mult din cauza preşedinţiei sale, dar vom remedia daunele pe care le-a făcut foarte repede. FACEŢI AMERICA MĂREAŢĂ DIN NOU!”, a scris Trump.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. Parafrazand titlul unui celebru film american, mumia nu mai revine in campanie si la Casa Alba, acolo unde sunt sanse mari sa ajunga “prostia in stare pura” sau “nulitatea absoluta”! Oricum, fosila senila ar fi vrut sa neaparat sa continue legitim campania, mai ales daca tinem cont in situatia sa, la ce munci si eforturi de memorare a fost supus in acest demers, iar parerea mea este ca a fost oprit, nu la insistentele marxistilor din partidul sau si finantatorilor campaniei la fel de marxisti si ei, ci din cauza santajului dur la adresa sa si a familiei sale din partea Deep State!

  2. Kamala Harris impusca trei iepuri politici dintr-un singur foc .Cumuleaza votantii lui Biden , voturile celor indecisi care acum au o alternativa si daca numeste un vicepresedinte, ce acopera un numar mare de votanti din partidul Republican ce nu il doresc Presedinte pe deja vizibilul prieten al lui Kim ,Xi si Putin ,cistiga cu mare usurinta alegerile .”Bunicutul Biden a plecat .„Bunicutul” Trump nu mai poate pleca ceea ce il va face perdantul in alegeri .Asa cum v-am tot zis o data cu plecarea lui Biden Trump isi pierde jucariile electorale .Trump fara Biden nu exista politic .Trump nu poate gestiona situatia creeata de atentatul soldat cu glontul ce i-a zgiriat urechea si nici nu poate scapa de trecutele ziceri ce il apropie de situatia cognitiva actuala a lui Biden .Confunziile facute de-a lungul timpului ii vor aduce pierderea alegerilor .Harris defileaza usor dupa ce doar unul dintrte „batrinei ” a renutat .Trump este chiar mai batrin decit Biden in momentul cistigarii alegerilor trecute . In aceasta situatie nici macar fanii inraiti ai lui Trump nu il mai voteaza .Este vorba despre America .Cei doi „batrinei ” trebuie sa ramina in urma .Au avut mandatul lor Jocul politic facut de J.R.Biden este unul exceptional .Daca pina la sfirsitul mandatului reuseste sa opreasca fie si temporar razboaiele va oferi doamnei Harris cistigarea la pas a alegerilor .Promisiunile lui Trump dispar mai ales dupa ce Trump este deja purtatorul imaginii usor imbatrinite prin preluarea pozitiei de virsta a lui Biden .Cel„ Batrin” este acum Trump .Intre timp Harris se inconjoara doar de tineri politicieni sau simpatizanti spre a contrasta cu Trump si ideile invechite ale acestuia .Un joc extraordinar .Peste sute de ani se va studia .Trump pare acum anacronic timpurilor pe care le traim .Biden a inteles .J.R.Biden trebuia sa renunte spre a ramine in Istoria Americii si indirect in istoria lumii Presedintele ce a renuntat la nominalizarea Partidului .A pus mai presus America ceea ce Trump , care continua jocul , nu face .Am oferit Americii viitorul ne spune J.R.Biden tuturor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button