X

Ciolacu – Arhitectul falimentului național. PSD-istul se laudă cu o catastrofă economică

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Haideți să oferim o lecție gratuită de economie premierului Ciolacu pentru că lăuda, rupându-și cămașa de pe el că a fost la Bruxelles și reușit să ridice acel plafon de 9,4% din PIB privind cheltuielile cu pensiile. 

Cea mai mare tâmpenie – culmea este că se mai și laudă cu EA. Să admitem că PIB-ul României este 100 de lei, din care 10 lei sunt la pensii, 10 lei la sănătate, 10 lei la educație, 10 lei pentru infrastructură etc.. Acel plafon care era impus însemna că 10 lei se duceau către pensionari. Ridicând plafonul fără să aduci mai mulți bani în economie înseamnă de fapt să iei bani de la școli, de la spitale și infrastructură.

Asta este soluția covrigarului de Buzău?

Sigur că nu aceasta este soluția sau asta este soluția celor care nu înțeleg economie. Dacă am avea un PIB de 200 de lei, cu același barem impus de PNRR de 10% pentru pensii, nu se mai duc 10 lei la pensii, se duc dublu – 20 lei, în același timp rămân nealterate celelalte cheltuieli pentru sănătate, școli sau infrastructură. Ideea nu este să crești procentul cheltuielilor pentru că la un moment dat o să te trezești că-ți crești acel procent fără să recuperezi banii din economie și practic se scrie pe fruntea ta – FALIMENT.

Asta a obținut premierul Ciolacu de la Bruxelles. A ridicat plafonul de cheltuieli fără să vină cu soluții de finanțare. Este o tâmpenie economică fără margini și din nou o bătaie de joc la adresa viitorului economic al acestei țări.

Soluția este alta – mai mulți bani la buget, și deci mai mulți bani pentru pensionari. Pentru aceasta e nevoie de măsuri de relaxare a fiscalității, exact opusul deciziilor luate de această guvernare.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Asadar, nu numai relaxarea fiscalitatii, aceasta e foarte usor si oricum NU SE FACE!

    Se impune ieșirea din UE, NATO, OMS si FMI. Sa nu se mai plateasca miliarde de euro pe vaxx toxice/ pecetea 666 a satanei, sā nu se mai plateasca circa 5 miliarde de euro/ anual taxa NATO + dute milioane de euro cazarea amerlocilor in Romania + alte sute milioane euro armamament second hand , de aiurea, care, ori nu este la standardul anului 2023 ori nici macar nu ajunge in România, colonia SUA.

    Mai se duc bani extrem de multi pe plata “nemeritata” a securistilor tradatori (servicii “speciale” pentru masonerie si in slujba globalistilor), la plata guvernului tradator de neam si tara si la plata șpago-parlamentului + bonusuri de deplasare + avioanele si excursiile de lux ale trântorului neamț de la Cotroceni, care este sluga masoneriei mondiale.

    Bani nejustificat de multi mai iau si judecatorii si procurorii, care sunt corupti si la ordine politice si mai au si nesimțirea de a iesi la pensie la 45 de ani.

    Sa spunem lucrurilor pe nume: multi bani de la buget s-au dus si se duc 4000/lei pe luna pentru cap de om pentru ucrainienii refugiati , unii cu masini de lux si mafioti de tot felul.

    Un copil român ia 254 lei / lunā alocatie, un copil ukrainian ia 4000 lei / luna alocatie + mama lui , inca 4000 lei / luna si tata lui tot inca 4000 lei / luna, total 12000 lei / luna pentru o familie de ukrainieni de 3 persoane, bani de la BUGETul țārii, nu de la bugetul UE.

    Plus: ce au facut guvernele lui Johannis, in 9 ani de mandat fals si aranjat prin masluirea voturilor de securistii de la STS, cu peste 150 miliarde euro împrumut de la FMI, de la jidanii globalisti antihristi bankeri?!!

    DOAMNE AJUTĀ!

  2. Să o ajutăm o mămică însărcinată cu al treilea copilaș să nu ajungă pe drumuri….. Mihaela e o mămică săracă, care nu se poate baza pe sprijinul partenerului de viață, care, deși e un tată iubitor, nu are încă posibilitatea să își găsească un loc de muncă stabil, deoarece nu a fost deloc la școală.

    Mihaela e însărcinată cu al treilea copilaș la doar 18 ani. E un copilaș nedorit de familie, iar situația Mihaelei e foarte delicată.

    Până pe 1 decembrie va trebui să își caute în altă parte cu chirie, fata proprietarului unde stau deocamdată va veni din străinătate și va trebui să elibereze garsoniera. Este nevoie de încă 1700 RON, pentru a găsi ceva modest, la 1000 RON pe lună și a plăti prima lună de chirie și garanția. Până acum s-au strâns 300 RON… Mihaela locuiește în București sector 5. Mai are doi copilași, Matias de un an și 10 luni și Silvia, de 10 luni. Bebelușul din burtică este acum în a 8-a lună de sarcină a scăpat de avort, dar mai are de luptat. Tatăl copilașilor are 21, muncește pe șantier cu ziua și are și probleme cu inima. Părinții copilașilor programaseră un avort în primele luni de sarcină, dar cu ajutorul lui Dumnezeu și al oamenilor care au sprijinit-o pe Mihaela, copilașul a supraviețuit acestei orori. Să nu îl uităm pe Sfântul Nicolae, care vine în ajutorul familiilor sărace care din disperare se gândesc la aceste lucruri groaznice…. Sfântul Nicolae a venit mereu cu un ajutor pentru ca mămica Mihaela să depășească aceste gânduri întunecate. Dacă vrem să o sprijinim în continuare, putem lua legătura cu familia Mihaelei, la numărul de telefon +40764632844

    Au nevoie de alimente pentru copilașii cei mici și pentru mămică. Și ar fi recunoscători dacă am putea să îi ajutăm să plătească întreținerea și chiria la o garsonieră micuță pentru a nu ajunge într-o casă părăsită în care plouă prin tavan, nu se știe dacă rudele din familia extinsă ii pot găzdui și pe ei…. Majoritatea membrilor familiei au susținut avortul.

    Ce să spun, sunt îngrijorată, Mihaela e tare speriată, la ultimul control, medicii au constatat că are o infecție și o rană periculoasă pe colul uterin și mai târziu poate apărea un cancer. A primit o rețetă cu niște medicamente potrivite pentru sarcină, dar nu a reușit încă să cumpere medicamentele…. Mereu apar cheltuielile urgente, necesitatea de a găsi un loc stabil cu chirie…

    Las și adresa mea de e-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button