X

Jurnaliștii independenți nu cred în sondajele sistemului: Fostul PSD-ist Geoană nu este liderul preferințelor românilor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Jurnalista Sorina Matei dezavuează total sondajele care susțin că Mircea Geoană este pe primul loc în intenția de vot pentru Palatul Cotroceni.  Cum motivează:

„Nu cred că Geoană este pe primul loc la intenția de vot la Președinție pentru că:

1. Nu am auzit pe absolut nimeni care să vrea să-l voteze.

2. Nu este prezent în viața de zi cu zi a românilor, lumea nu vorbește de el, nu am auzit pe nimeni căruia să-i fie dor de el.

3. Nu are niciun partid, vehicul electoral în spate.

4. Nu am auzit niciun partid care să vrea să-l susțină.

5. PSD și PNL n-au făcut liste comune pentru alegerile viitoare. Puțin probabil că vor merge pe candidat comun la Cotroceni anul viitor.

6. Nici când a existat USL, cele 2 partide n-au reușit să-și pună om la Cotroceni.

7. În ultimii 30 de ani, niciun independent n-a ajuns la Cotroceni.

8. De 20 de ani, președintele României se alege în turul 2 cu voturi de dreapta.

Deci țicneala asta cu Geoană, băgată pe gât cu insistență, cred că este doar în mintea unora care n-au legătură cu realitatea. Faza tare este că nici măcar insistența băieților ăștia nu l-a făcut pe Geoană să fie mai prezent pe aici, pe cocioc. Bani aruncați degeaba pe fake-uri”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Bineinteles ca Prostanacul nu mai e demult in preferintele electorale ale romanilor, dar nici nu conteaza asta, pt ca mai intai sondajele aservite il dau drept castigator, iar apoi iese presedinte daca asa o cer stapanii interni si externi, votul romanilor fiind doar de decor si de statistica!

    1. Explica te rog treaba cu baba (alegerilor) și Adminilor acestui site, care într un articol recent la care am comentat,ziceau ca partidutul lui Georgică ar fi singura salvare a Romanilor la viitoarele alegeri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button