X

România trebuie să se pregătească pentru a primi masiv migranți din Europa de Vest

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Daniel Funeriu, fost ministru al educației, care are și cetățenie franceză, lansează un avertisment surprinzător. Funeriu susține că țara noastră va deveni în curând un refugiu pentru cetățeni din Europa Occidentală.

„România trebuie să se pregătească pentru a primi masiv migranți din Europa de Vest. În special nemți, francezi, belgieni, olandezi, britanici. Şi, desigur, români bine orientați care sunt, acum, peste hotare. Va fi, în curând, un val fără precedent, mai ales din rândul cadrelor înalt calificate. Cred că trebuie să încurajăm această tendință, care va crește exponențial”, scrie Daniel Funeriu pe Facebook.

Avertismentul fostului ministru vine pe fondul frământărilor sociale tot mai puternice din societățile occidentale, după valurile de imigrație din țări musulmane, dar și a unor politici oficiale deficitare, inclusiv în domeniul educației.

Cu siguranță acest val de imigranți va cuprinde cu precădere refugiați din țările musulmane, pe care Occidentul nu-i mai dorește, urmărindu-se metisarea populației, conform planului Kalergy.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button