X

Politician german, amendat pentru „incitare la ură”, după ce a publicat statistici oficiale cu crimele comise de migranți

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un politician german a fost găsit vinovat de „incitare la ură” de către o instanță de judecată, după ce a postat un link către statisticile guvernului privind crimele comise de migranți, în special viol, și a întrebat de ce acestea sunt atât de disproporționat de mari.

Un raport al publicației germane Kreiszeitung notează că Marie-Thérèse Kaiser, membră a partidului Alternativa pentru Germania și consilier districtual, a distribuit o postare pe rețelele de socializare în 2021 cu privire la relocarea refugiaților, punând întrebarea „Refugiații afgani, cultura binevenită pentru violurile în grup?”

Ea a inclus un link către statistici guvernamentale care evidențiază o disproporție masivă a numărului de migranți afgani care au comis violuri în grup în Germania comparativ cu alte grupuri de imigranți precum și germani nativi.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE