X

Slovacia face o desfășurare “uriașă” de trupe la granița cu Ungaria

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Slovacia va desfăşura forţe ample la graniţa cu Ungaria în scopul de a combate imigraţia ilegală, au anunţat luni premierul slovac Robert Fico şi ministrul său de interne, Matus Sutaj Estok, relatează TASR şi Reuters. Această forţă va fi desfăşurată chiar începând de luni seara.

Cei doi responsabili slovaci au atras atenţia asupra situaţiei din Fâşia Gaza şi a posibilelor ameninţări la adresa securităţii.

„Oamenii trebuie să trăiască mai paşnic şi mai sigur, ţinând cont de ce se întâmplă în lume”, a subliniat premierul.

„Dacă nu este ţinută sub control, migraţia ilegală poate face ca indivizi suspecţi având legături cu structuri teroriste să ajungă aici”, a avertizat Fico, adăugând că salută faptul că Ministerul de Interne a plasat între priorităţi reglementarea problemei migraţiei.

Ministerul de Interne şi forţele armate slovace vor desfăşura „echipamente şi trupe relativ ample” pe întreaga graniţă verde cu Ungaria, a mai explicat prim-ministrul slovac.

La rândul său, ministrul Sutaj Estok a insistat că plănuieşte o desfăşurare „uriaşă” de personal şi suport tehnic pentru protejarea acestei graniţe, afirmând că „situaţia din lume este extrem de gravă”.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button