X

Apel la rugăciune și ajutor financiar pentru o tânără familie de credincioși. Narcis Iulian (31 de ani), tată a trei copii și soțul Iulianei Maria, însărcinată cu al patrulea copil, a suferit un grav accident de mașină

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dragi prieteni, am primit pe adresa redacției un apel la rugăciune și la ajutor financiar pentru Narcis Iulian, tata a trei copii și soțul Iulianei Maria, ce urmează să nască al patrulea copil. 

Narcis a fost victima unui grav accident de mașină, în urma căruia a suferit multiple hemoragii craniene și o triplă fractură deschisă la picior. A trecut deja printr-o operație de 7 ore, însă drumul până la vindecare este lung, fiind necesare alte operații.

Vă mulțumim cu inima pentru rugăciuni și ajutor oferit acestor creștini. Bunul Dumnezeu să vă răsplătească!

Iată mesajul integral:

„Dragostea să fie nefăţarnică. Urâţi răul, alipiţi-vă de bine. În iubire frăţească, unii pe alţii iubiţi-vă; în cinste, unii altora daţi-vă întâietate.” Sf Ap. Pavel, Epistola către Romani a Sfântului Apostol Pavel

Oameni buni, avem nevoie de dragostea voastră pe măsura fiecăruia pentru a ajuta o familie tânăra de credincioși, o familie pe bunul plac a lui Dumnezeu. Iar de ne vom întreba totuși de ce o fi îngăduit Domnul așa ceva, cu mintea noastră cred că putem să spunem „pentru a vedea cum răspundem noi in fata unei nevoi, cu ce dragoste răspundem în fata unei suferințe petrecute în această familie de creștini”

Narcis Iulian (31 ani), tatăl a trei copiii și soțul Iulianei Maria ce va urma să nască încă un copil în luna decembrie, a avut un accident foarte grav de mașină. Accidentul a avut loc în interes de muncă, în Belgia, acolo unde s-au stabilit, pentru că aici, toate încercările de pentru a-și întreține familia și a-si permite achiziția unui apartament au eșuat.

Urmările accidentului sunt extrem de grave, tripla fractura deschisa la picior și multiple hemoragii craniene. În primele zile de la accident, după o operație de 7 ore, se vad unele mici îmbunătățiri, însă urmează să intre în alte operații. Poate și să sperăm că rugăciunile celor care se roagă pentru ei au ajutat iar Iulia ne mulțumește pe aceasta cale.

Din păcate mai urmează alte operații, urmează ca Iuliana să nască în decembrie, deci, situația începe să devină costisitoare pentru soție.

Chiar dacă familia este bine integrată în comunitatea parohială a Bisericii Ortodoxe Române, din Antwerp, Belgia, noi ce din țară, prietenii apropiați ai acestei familii, cu binecuvântarea părintelui lor duhovnic venim cu rugămintea către voi de a pomeni aceasta familie in rugăciunile voastre. De asemenea, daca acest mesaj ajunge la părinți, preoți slujitori, vă rugăm să îi pomeniți cu toată încrederea la Sfintele Liturghii, la Sfântul Maslu, la psaltiri.

Narcis Iulian, Iuliana Maria cu copiii.

Totodată și nu în ultimul rând, vă rugăm să trimiteți bani în contul de mai jos, pentru că, așa cum v-am spus mai sus, situația devine costisitoare, pentru aceasta minunata și frumoasă familie

Donații în lei:

RO71BREL0005503431350100

Iuliana Samoilă

Donații în euro

BE39377127989719

Samoilă Iuliana

Vă rugăm să dați mesajul mai departe!

Cu nădejde la Maica Domnului, sfântul Pantelimon Doctor fara de argint, sfântul Valeriu, sfântul Ioan Rusul noul Mărturisitor, sfântul Luca al Crimeei vor mijloci la Domnul nostru Iisus Hristos pentru aceasta familie, vă mulțumim pentru orice efort și jertfa fiecăruia.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. “…Chiar dacă familia este bine integrată în comunitatea parohială a Bisericii Ortodoxe Române, din Antwerp, Belgia..”.

    Daca e asa de bine “integrată” acolo in Belgia, de ce mai cer bani si din România?!; Insarcinata cu copilul al 4 lea…Sa fie toti sanatosi!
    Aici in Romania este fiarte greu si cu 1 copil de crescut si nu iti permiti sa faci 4 copii, ca nu ai ce le da de mancare + purtat in scoli, licee si facultati + locuri de munca pentru copiii ajunsi adulti. Toti vor in strainatate!
    Na, ca le-a mancat strainatatea viata !
    Fereasca Dumnezeu de accidente!
    .Dar, Asigurare de viata nu are acel om?! si masina nu a fost asigurata sa ua despagubiri de la cine a provocat accidentul?!!
    Belgienii platesc bine acolo asigurari de viata si accidente de tot felul.

    Este o parere personala .
    Sa-i ajute cine vrea si cine chiar poate!

    Dar este o mare ipocrizie sa ceri bani din Romania, tu, un roman care ti-ai permis sa faci 4 copii in alta tara, care brusc…nu e sigur…”Chiar dacă familia este bine integrată în comunitatea parohială a Bisericii Ortodoxe Române, din Antwerp, Belgia”…

    O alta varianta: sa ceara bani de la preotii si mitropolitul roman al Europei de Nord, Iosif pare-mi-se….un ecumenist convins!

    Daca se intorc in țara mumă România, tata, mama si 4 copii sa le fie mai bine aici, cu familia reunita si femeia sa munceasca sa tina casa si sotul bolnav ajutata de rude si BOR si sotul sa fie tratat in România de medicii nostri excelenti si foarte inimosi!

    Amarnică strainatatea …
    Fie pâinea cât de rea, tot mai bună-i în țara mea! Vorba lui Eminescu, poet national si universal….cine a indragit straini….(restul stiti!).

    Iertare daca am suparat pe cineva.
    A fost un punct de vedere personal si crestin ortodox.

    Doamne ajută, in primul rând, la românii saraci ramasi in România!

  2. Daca este numai pentru rugaciune: ne rugăm si pentru cei rataciti in alte țări, desigur! Ajutor financiar nu este la indemâna oricui, din multe puncte de vedere!
    Sa ajute cu bani cine vrea si cine poate…

    Mereu bunul Dumnezeu face minuni cu rugăciunile noastre, chiar si cand ne da vreo boala sau accident sa ne trezeasca la realitate! Salvarea sufletului conteaza!

    Spuneam fetei mele de 17 ani, sa ne rugam continuu, chiar de-am fi ultimele doua persoane de pe pamant care se roagă, in marea de apostazie, dupa marele razboi ce vine si va prapadi peste 5 miliarde de oameni, doua treimi din omenire , asa cum zic profetiile!
    Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu va raspunde si va veni, la sfârșitul lumii, pentru a salva pe cei buni, asa cum a promis! Cu Iisus Hristos inainte!
    Doamne ajută!

    1. după puterea fiecaruia, daca se aduna de la mai multi, se pot strange din tara mai multi bani decat din-afara…. pana la urma, o mare dintre cei din tara primesc bani din diaspora. Oricat ati oferi, oferiti cu dragoste, in numele lui Hristos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button