X

Ciolacule, cu 100 de lei se moare de foame în România

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Într-un videoclip publicat pe contul său de Facebook, premierul Marcel Ciolacu spune că poate face cumpărături consistente cu 100 de lei.  Pe un bon care apare în videoclip se observă că Ciolacu a cumpărat ulei, zahăr, salam, cartofi, o doză de bere, diferite legume, ouă, telemea și pâine și a plătit, în total, 93,50 lei. „Felicitări, reușiți singur să vă faceți de râs”, i-au transmis unii oameni premierului.

În videoclipul publicat Marcel Ciolacu este întrebat ce cumpără cu 100 de lei atunci când merge la cumpărături. „Eu cred că pot cumpăra consistent”, a fost răspunsul premierului.

În secțiunea de comentarii majoritatea românilor îl critică pe Ciolacu

„Da, ați cumpărat chiar foarte consistent: 100 lei pe zi, adică 3.000 lei pe luna, în condițiile în care salariul minim net este de 1981 lei”, îi atrage cineva atenția premierului.

O altă persoană îi sugerează lui Ciolacu să întrețină o familie cu doi copii cu un salariu mediu lunar.

  • „Felicitări, reușiți singur să vă faceți de râs. Ce aveti acolo pe lista se numește „supraviețuire” pe două zile a unei persoane, doar la capitolul băgat ceva în stomac. Dacă vreți să faceți demonstrații, vă rog să mergeți să întrețineți o casă cu doi copii de școală și cu o sotie pensionată medical, cu salariul mediu, nu zic minim, ca să nu ziceți că sunt hater”.
  • „Corect pt. o singură persoană. Dar când familia e mai numeroasă oare ce cumperi cu o 100 (sută) de lei?”

Alte persoane se întreabă ce buget are Ciolacu pentru cumpărăturile pe care le face într-o săptămână.

  • „Am o curiozitate, cât timp credeți că vă ajung alimentele achiziționate? Maxim pt. un mic dejun? Consistent ar fi pt o domnișoară la dietă, ce bea apa plată cu lămâie dimineața și mănâncă 3 legume crude la prânz… Ce buget aveți pt o săptămână întreagă? Haideți să fim serioși, că de „glume” suntem sătui…”
  • „Doar cine nu știe ce înseamnă să HRĂNEȘTI O FAMILIE CU 3 MESE PE ZI, poate fi încântat de această postare”.
  • „Ai luat pt o persoană, pt o zi. Ia vezi cumetre, câte zile are o lună? 500 gr cartofi… acum un an dădeam aceeași sumă pt cumpărăturile pt o săptămână, deșteptule”, i-au scris oamenii premierului Ciolacu.

În patru ore de la postare, videoclipul a strâns peste 17.000 de vizionări, 1.500 de reacții și peste 1.200 de comentarii.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Salariul minim net este 1755 lei. Si jumatate din el, adica 877.5 lei (!!!) atât este de referinta la calculul bursei sociale de numai 300 lei / lunar/ elev in colonia România, sumā de mizerie si foame, aruncata de guvern 8n bataia de joc a copiiilor din țara noastra. Un copil venit din Ucraina ia 4000 lei/ lunar / net platit de statul român jidānit si masonic, nu de UE + banii adultilor veniti refugiati din ukr pe fiecare cao tot 4000 lei. Ukraina stat jidanesc, Moldova la fel si colonia Românica, statul jidanesc nr 3. Cu milioane de jidani khazari emigrati definitiv aici , pe capul si traind pe spinarea poporului român.
    O familie cu salar minim net + un adult bolnav si copii in scoala sunt muritori de foame in aceasta tara condusa de securisti, masoni si jidovi si români tradatori din guvern si. șpago-parlament.

    DUMNEZEU vede! Se apropie marele final. Cum vrea HRISTOS !

    1. Lasă teoria conspirației. Că nu mor evreii de dragul ucrainienilor.

      Da de unde e chestia asta cu 4000 pe lună pe kopchil Ucrainian? Asta zău că le-ar întrece pe toate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button