X

IPS Serafim de Pireu despre holocaust: Hitler a fost doar un instrument sionist pentru a convinge pe evrei să părăsească Europa pentru Israel si “sa pună bazele noului Imperiu”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În anul 2010 Mitropolitul Serafim al Pireului a declarat pe postul de televiziune “Mega TV” că Adolf Hitler  a fost organul sionismului internaţional si a fost finanţat de Rotschild cu scopul unic de a-i convinge pe evrei să plece din Europa şi să coboare în Israel ca să înfiinţeze Noul Imperiu.  El a adăugat că bancherii evrei ca: Rockefeller, Rothschild şi Soros au controlul sistemului bancar internaţional care controleaza globalizarea, încearcă să distrugă familia, promovand monoparentalismul şi căsătoriile între homosexuali.

Datorita scandalului iscat de afirmatiile sale, cu privire la vina sionistilor pentru actuala criza financiara, Mitropolitul Serafim a simtit nevoia de a clarifica observatiile sale prin urmatorea declaratie:

Cu ocazia nedumeririlor exprimate de Congresul Evreiesc European cu privire la interviul meu de la postul de televiziune MEGA pe 20 decembrie, am sa spun următoarele:

1. 1. Lucrurile pe care le-am spus în timpul aparitiei mele televizate la emisiunea “Society Hour Mega” sunt strict opiniile mele personale, pe care le-am exprimat in mod repetat verbal si in scris.

2. 2. Eu respect si iubesc poporul evreu la fel ca orice alte popoare din lumea intreaga conform invataturilor Fiului lui Dumnezeu intrupat şi adevaratul Mesia, Domnul nostru Iisus Hristos, Mantuitorul, care a fost anuntat de către toti profetii si S-a intrupat in poporul evreu.

3.3. Opozitia mea publica, vehementa impotriva sionismului international se refera la institutia care este succesoarea “Sinedriului”, cel care a schimbat credinta Patriarhilor, a Proorocilor si a poporului evreu drepcredincios in satanism, prin Talmud, scrierile rabinilor si Cabala; sionismul întotdeauna se straduieste energic catre un imperiu economic instituit in intreaga lume, cu sediul in tara mare de dincolo de Atlantic pentru instaurarea unui guvern mondial si a religiei unice.

4. 4. Eu consider ca regimul nazist, condus de dictatorul Adolf Hitler a fost unul criminal si oribil, impotriva umanitatii si iau atitudine cu toata cinstea fata de Holocaustul evreilor si  fata de orice genocid cu urmari grave, cum ar fi cel al  grecilor pontici si al poporului armean. In plus, natiunea greaca deplange mii de martiri din cauza atrocitatilor naziste.

Ulterior, vlădica Serafim a revenit cu precizări la acuzele de anti-semitism:

”SUNT ANTISIONIST, DAR NU ANTISEMIT!”

“Cuvântul slujitorilor Trupului Euharistic va trebui să fie cuvânt al adevărului, care nu tinde către dimensiunea politică, ci către adevăratul discernământ al evenimentelor, pentru că Împărăţia lui Dumnezeu nu este din lumea aceasta”.

“Nu accept acuzaţia de antisemitism pe care lobby-ul sionist mondial a reuşit în mod ingenios să mi-o atribuie răstălmăcind cuvintele mele. Eu nu am făcut decât să prezint adevărul faptelor reale pe care de zeci de ani compatrioţii lor, evreii ortodocşi, îl denunţă. Nutresc sentimente de profundă dragoste şi preţuire faţă de poporul israelitean, aşa cum sunt dator faţă de oricare popor al lumii în calitatea mea de membru al Bisericii nedespărţite a lui Hristos“.

“… realitatea tragică a colaborării capilor sionişti cu regimul odios şi criminal al dictatorului paranoic Adolf Hitler, care a exterminat milioane de semeni ai noştri, evrei, polonezi, greci, ţigani etc., într-una din cele mai cumplite crime din istoria umanităţii, pe care astăzi cu toţii o condamnăm cu mâhnire, iar eu personal mă plec înaintea memoriei tragicului Holocaust şi sărut rănile martirice ale victimelor nevinovate”.

IPS Serafim de Pireu

Citiți și: Clanul Rothschild a creat Israelul, iar Hitler a fost folosit de sioniști pentru a popula statul cu evrei din Europa

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Eroarea dupa eroare, … spune pareri = impresii afective nicidecum opinii = rezultatul discernerii FAPTELOR.

    Popor “evreu” nu mai exista documentat si mentionat de la Iacob[v]/Israel; de atunci s-a pastrat in memoria colectiva religioasa doar ce a urmat, triburile lui Israel.

    Inca de pe vremea lui Hristos, “evreu” desemna “lucratorul la Templu”, o ocupatie nicidecum o etnie asa ca nu avea cum sa se “intrupeze” din ceva ce nu exista.
    Mare eroare sa spui asta, Hristos s-a intrupat din Maria fecioara si de la Duhul Sfant; acum ce facem? facem duhul sfant “evreu”???
    Iisus este Hristos prin natura sa divina si-l “pastram” sau dam la o parte Duhul Sfant si invataura Sa si-l consideram doar dupa natura umnana,… vorbitor de aramaica fara a face parte din triburile lui Israel, totusi!
    Galilea nu era populata de vreun trib al lui Israel.
    Sa considerii falsi jidani = khazarii drept “evreu”… de sange (!) este ceva nepermis de minimul bun simt intelectual!
    Ei insisi se definesc avand “Jewish origin” si te declara anti-semit (desi nu sint semiti…) daca ii etichetezi “Jew”, adica jidan.
    Statul Israeleian este al populatiei IsraeLI, nicidecum IsraeLITE!
    Diferenta este ca israeli sint tratati fara de reloigie, secularist iar israelitii si9nt tratati drept “oi” ale Rabinilor.

    Adolf Hitler a fost conducatorul unei natiuni aflate sub indatorare injusta sionista, intr-o tara aflata sub blocada comerciala sionista si fara credite financiar-bancare deoarece bancile erau controlate (deja) de sionisti..
    Ca dovada elementara este statistica economica a perioadei National-Socialiste: activitatea desfasurandu-se in afara sistemului sioniste de control financiar-bancar, nu exista date3 despre productie, comert, buget care sa fie “asimilabile” regulilor sioniste.
    Din acest motiv nici nu isi pot explica economic revenirea si dezvoltarea Germaniei in cea mai puternica economie si putere militara mondiala.

    Nu a existat nici o colaborare Hitler-sionisti!
    In Germania a fost arestat un Rotschild, Germania a desfiintat si scos in afara scutul – cozile “lor” de topor = franc-masoneria, le-a arestat liderii, a ars propaganda si le-a daramat templele.
    In Germania “lui Hitler” s-au construit peste 2500 de biserici.
    Cel mai bun prieten era jidan, avansat la grad de General, despartit de Hitler la soplicitarea serviciilor saecrete dar ramas militar activ, in functie… liber!
    Peste 170 de mii de jidani din Germania s-au inrolat in Wermacht pentru a lupta impotriva bolsevicilor si l-au urmat pe Hitler.
    Fratele lui Goering (facutc cu a doua sotie sotie a tatalui) era jidan si “producea” pasapoparte pentru orice jidan avea nevoie.
    Tratatul HAAVARA la care – probabil – se gandea Mitropolitul grec a fost calea oferita jidanilor sa-si transfere averea LEGITIMA in strainatate.
    A fost semnat jidanul german Arlossoroff, a carui iubita (care nu a vrut sa-l urmeze in Palestina) a devenit sotia lui Goebbels. Dupa ce s-a dus in Palestina a fost asasinat de un comando sionist.
    Jidanii afaceristi au plecat in mare majoritate, liberi, din tara europeana unde castigau cel mai mult (!), “cu catel si purcel”… averea obtinand-o nu prin miscare de bunuri ci prin echivalent de marfa pe care s-o vanda organizatia israelita din Palestina, ion conditiile blocajului comerciaol care impiedica Germania sa obtina valuta/bani straini.
    Ce au facut acei jidani cu banii nu a fost nici conditie pusa de Germania, nici nu au fost obtinuti prin |colaborationism sionist” ci dimpotriva – in contra agresiunii sioniste.
    In Germania au ramas bolsevicii, cei care publicau in 24 martie 1934 “Declaratia de razboi” impotriva Germaniei – erau prizonieri de razboi, agresori ai Germaniai care au fost izolati in lagare de munca, necesar, just si meritat.

    … si desigur, a te prosterna in fata minciunii secolului = holo-h0ax-ul denota ca in loc de a ne aduce Adevarul, Mitropolitul s-a inchinat sionustilor, celor care nu au renunta vreodata la cultul lui Ba’al/Belzebuth.
    Daca n-ar fi tragica o astfelo de pozitie, este putin spus ca este josnica si ne-crestina.

    Facem ascultare dar pana la erezie unde avem datoria sa marturisim Adevarul!

    1. Ești eretic marcionit. Cum să spui că Mântuitorul Hristos nu făcea parte din triburile lui Israel? Ai citit vreodată începutul Sfintei Evanghelii după Sfântul și Evanghelist Matei? Așa începe : “Cartea neamului lui Iisus Hristos, fiul lui David, fiul lui Avraam…”, și altceva, văd că voi toți marcioniții moderni tot apelați la regiunea Galileii, care într-adevăr a fost o zona în care Mântuitorul a petrecut, dar uitați un amănunt, Hristos/Mesia S-a născut în Beetlemul Iudeii pentru împlinirea unei profeții. Profețiile mesianice spuneau ca Hristos avea să se nască în tribul lui Iuda. Cartea Apocalipsei Îl numește Leul din tribul lui Iuda (de aminit ca și cântările Sfintelor Paști menționează lucrul acesta). Aveți grijă la Ion Coja! Omul acela este eretic marcionit, asta se vede din articolele lui în care ataca cu înverșunare Vechiul Testament, exact cum făcea si Marcion, despre care aflam ca Sfântul Policarp l-a numit: cel întâi născut al satanei.

  2. “Eu respect si iubesc poporul j….”

    Domnul Dumnezeu a spus sa iertam si sa iubim pe vrajmasii NOSTRI (daca te injura cineva, te loveste, se baga inaintea ta la coada, te desconsidera…iarta-l), nu pe ai Sai.

    Ne numim dreptcredinciosi, dar iubim pe ucigasii si uratorii de Dumnezeu si pe hulitorii Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, iar pe vrajmasii nostri ii uram desavarsit.
    “Doamne, pe cei ce Te hulesc pe Tine, cu ura desavarsita i-am urat pe ei”.

    Ii respectam ca oameni si atat (dreptcredinciosii, niciodata nu au invadat pe nimeni, nu noi am venit peste papistasi, protestanti, mahomedani si jidani, ei au venit peste noi), dar minciunile si hulele lor trebuie sa le uram din tot sufletul.

    “holocaustul” – un eveniment intesat de minciuni, pe care media si educatia incearca sa-l faca infinit mai brutal decat a fost.

    prigoana adevaratilor crestini (adevaratul Israil) de-alungul secolelor – evenimente cat se poate de reale, a caror cruzime si impact se incearca a fi diminuate pe cat posibil

    De ce se foloseste cuvantul “ortodox” pentru un grup de pagani?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button