X

Clanul Rothschild a creat Israelul, iar Hitler a fost folosit de sioniști pentru a popula statul cu evrei din Europa

Lordul Jacob Rothschild a recunoscut că familia sa a jucat un rol „crucial” în crearea Israelului, într-un interviu acordat ziarului Times of Israel.

Rothschild, în vârstă de 80 de ani, a afirmat într-un interviu recent că strămoşii lui „au ajutat la deschiderea drumului pentru crearea Israelului”, forţând guvernul britanic să semneze Declaraţia Balfour din 1917. Mulţi sunt de părere că cei din clanul Rothschild au instrumentat Primul Război Mondial şi că au aşteptat până în 1917, când Anglia a dat semne că ar avea probleme. Familia sionistă a promis atunci guvernului britanic că ar putea convinge SUA să intre în război şi să asigure victoria britanicilor asupra Germaniei, cu condiţia ca guvernul britanic să predea controlul Palestinei sioniştilor.

Astfel a fost făcută Declaraţia Balfour, care reprezintă o scrisoare oficială a secretarului pentru relaţii externe din guvernul britanic, James Balfour, pentru Baronul Rothschild.

În document se afirmă că: „Guvernul Majestăţii sale consideră oportună înfiinţarea în Palestina a unui stat naţional pentru poporul evreu şi se vor face toate eforturile necesare pentru a facilita realizarea acestui obiectiv.”

În timpul interviului televizat acordat pentru Times of Israel, Rothschild a relevat pentru prima dată rolul verişoarei lui, Dorothy de Rothschild.

Rothschild a descris-o pe Dorothy, care era adolescentă pe atunci, ca fiind „devotată Israelului”, spunând că „Ceea ce a făcut ea a avut o importanţă crucială”.

Rothschild a spus că Dorothy l-a pus în legătură pe liderul sionist Chaim Weizmann cu administrația britanică. Dorothy “i-a spus lui Weismann cum să se integreze, cum să se insereze în viaţa stabilimentului britanic, ceea ce el a învăţat foarte rapid ”.

Rothschild a afirmat că modul în care a fost obținută declaraţia a fost extraordinar. „A fost cea mai incredibilă demonstraţie de oportunism.” „Weismann merge la Balfour”, a descris Rothschild, „şi în mod surprinzător îi convinge pe Lord Balfour, pe prim ministrul Lloyd George şi pe majoritatea miniştrilor că această idee a unui stat naţional pentru evrei ar trebui să poată fi pusă în aplicare. Vreau să zic că este ceva foarte, foarte improbabil.”

Interviul a fost luat de fostul ambasador israelian Daniel Taub ca făcând parte din proiectul Balfour 100. Taub l-a intervievat pe Rothschild la conacul Waddeston din Buckinghamshire, un conac donat Marii Britanii de familia Rothschild în 1957, unde este păstrată această Declaraţie.

Potrivit ambasadorului Taub, Declaraţia Balfour a „schimbat cursul istoriei pentru Orientul Mijlociu”.

Publicaţia The Times informează că Rothschild a afirmat că familia lui era divizată la acea vreme în privinţa Israelului, comentând că unii membri „nu credeau că e o idee bună ca acest stat naţional să fie stabilit acolo”.

Şi scrisorile lui Dorothy sunt de asemenea ţinute la Waddeston. Ele descriu înţelegerile ei ulterioare cu diferiţi lideri sionişti şi sugestiile ei referitoare la organizarea unei conferinţe sioniste, conform publicaţiei The Times.

Rothschild a afirmat că Declaraţia a trecut prin cinci variante până să fie emisă în forma finală, pe 2 noiembrie 1917.

Alison Weir afirmă în cartea sa Ȋmpotriva unei mai bune judecăţi: Istoria secretă a felului în care SUA au fost folosite pentru a crea Israelul (Against Our Better Judgment: The Hidden History of How the U.S. Was Used to Create Israel) că variante ale declaraţiei au ajuns la sioniştii din SUA şi înapoi, înainte ca documentul să fie finalizat. Principalul autor al documentului a fost sionistul Leopold Amery.

În anul 2010 Mitropolitul Serafim al Pireului a declarat pe postul de televiziune “Mega TV” că Adolf Hitler  a fost organul sionismului internaţional si a fost finanţat de Rotschild cu scopul unic de a-i convinge pe evrei să plece din Europa şi să coboare în Israel ca să înfiinţeze Noul Imperiu. El a adăugat că bancherii evrei ca: Rockefeller, Rothschild şi Soros au controlul sistemului bancar internaţional care controleaza globalizarea, încearcă să distrugă familia, promovand monoparentalismul şi căsătoriile între homosexuali.

Ulterior, vlădica Serafim a revenit cu precizări la acuzele de anti-semitism:

”SUNT ANTISIONIST, DAR NU ANTISEMIT!”

“Cuvântul slujitorilor Trupului Euharistic va trebui să fie cuvânt al adevărului, care nu tinde către dimensiunea politică, ci către adevăratul discernământ al evenimentelor, pentru că Împărăţia lui Dumnezeu nu este din lumea aceasta”.

“Nu accept acuzaţia de antisemitism pe care lobby-ul sionist mondial a reuşit în mod ingenios să mi-o atribuie răstălmăcind cuvintele mele. Eu nu am făcut decât să prezint adevărul faptelor reale pe care de zeci de ani compatrioţii lor, evreii ortodocşi, îl denunţă. Nutresc sentimente de profundă dragoste şi preţuire faţă de poporul israelitean, aşa cum sunt dator faţă de oricare popor al lumii în calitatea mea de membru al Bisericii nedespărţite a lui Hristos“.

“… realitatea tragică a colaborării capilor sionişti cu regimul odios şi criminal al dictatorului paranoic Adolf Hitler, care a exterminat milioane de semeni ai noştri, evrei, polonezi, greci, ţigani etc., într-una din cele mai cumplite crime din istoria umanităţii, pe care astăzi cu toţii o condamnăm cu mâhnire, iar eu personal mă plec înaintea memoriei tragicului Holocaust şi sărut rănile martirice ale victimelor nevinovate”.

(IPS Serafim de Pireu)

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

14 comentarii

 1. Dumnezeu a creat poporul Israel, EL l-a nascut, EL l-a adus inapoi din toate colturile lumii pentru as implinii planurile SALE in aceste vremuri de sfarsit. Toti crestinii trebuie sa citeasca sf Scriptura, unde se gaseste si istoria poporului Evreu, in Vechiul Testament, Dumnezeu Atotputernic i-a dat tara in stapanire si a stabilit hotarele, acum fiind mult reduse. Datoria noastra ca si crestini in Hristos este sa ne rugam si pentru poporul Evreu, aceasta fiind o datorie a celor ce îl iubesc pe Dumnezeul lui Avraam, Isac si Iacov. Cine iubeste pe Dumnezeu, iubeste si poporul Evreu. Hai sa ne intoarcem la sf Scriptura, la Adevar. Domnul nostru Iisus Hristos sa ne lumineze si sa ne binecuvinteze cu pacea si harul Sau.

  1. Poporul evreu este ca orice popor. Problema este cu sionistii care au format statul Israel artificial, fara acceptul poporului evreu si mai ales printr-un genocid, pus la cale de Hitler.

   1. Nu este. Poate te gandesti la populatia ISRAELI, dintr0un stat …. auto-numit evreesc.

    Si genocidul este al crestinilor, holocaustul facut germanilor – puse la cale de aceiasi care ne-au pandemizat.
    ….
    Ce fel de articol sio sustineri sint aste????

  2. Trandafir Gabriela,
   În caz că nu știi,respectivul popor evreu se află până în ziua de azi sub mare blestem,cum zice la Sf.Evanghelie…Vezi ce zice și Sf.Ioan Hrisostom despre iudei,ca și mulți alți Sfinți Părinți ai Bisericii Ortodoxe…și hotărăște-te cu cine ești…Ceea ce spui în comentul matale miroase a”învățături” arhierești ecumenistic-eretice foarte actuale acum…

  3. Cine are habar de ceva istorie, stie ca asa-zisul popor evreu de astazi(adica israelienii) are foarte putin in comun cu poporul evreu din vremea Mantuitorului! Poporul israelian este constituit in marea lui majoritate din evreii așkenazi, numiti peiorativ, jidani sau jidovi (fiind urmasii khazarilor, un trib razboinic inrudit cu fino-ugricii si localizatin Evul Mediu Timpuriu in bazinul fluviului Volga si pe malul Marii Caspice, care, desi nu au nimic semitic in originea lor, au adoptat idaismul si care au migrat apoi spre Estul si Nord-Estul Europei), urmati la mare distanta de triburi semitice autohtone(gen moabiti, amoniti, arabi iudaizati si multe altele) toate trecute intre timp la iudaism, si de evreii sefarzi(care sunt urmasii evreilor din Palestina si care dupa distrugerea Statului Evreu de catre romani, s-au raspandit in bazinul Marii Mediterane si in Spania, fiind curciti de-a lungul timpului cu evrei așkenazi, dar si cu alte populatii migratoare de origine semitica iudaizate, si care in secolele 19-20 s-au intors in Palestina).

  4. Ne rugam, desigur … pentru poporul „evreesc”, nicidecum „evreu” ca acesta e „extinct” de la „cucerirea Canaanului”.
   De atunci, urmasii lor sint cunoscuti (un felk de-a soune), biblic – ISRAELITII, prin 12 triburi si iata de ce:
   „… istoricitatea substanțială” a povestirilor Bibliei despre patriarhi și despre cucerirea Canaanului era acceptată pe larg, dar în zilele noastre cu greu se mai poate găsi un istoric care să mai creadă în ea.” „Arheologii și istoricii Bibliei au pierdut orice speranță de a dovedi că patriarhii Genezei ar fi fost persoane istorice reale.”
   Adica fara dovezi … vorbim vorbe!
   –––––––––––––––
   Dar si-asa, fara sa privim „materialiceste”, sa vedem ce aflam … si cu surse si de-ale „lor”.
   Ca sa nu consumi timp sa citesti tot: concluzia:
   Popor evreu nu mai exista de vreo 3000 de ani; i-au urmat triburi ISRAELITE.

   Avram (mesopotamian) – considerat primul „evreu” s-a dus in Canaan ca Avraam – teritoriu populat de …. canaaniti care (aflam dupa sute de ani) ca trebuie „genocidati” ca sa le ia pamantul semintiile lui Israel.

   El, Avraam (a avut trei femei – par. Cleopa) s-a insurat cu:
   1. Sara – „semi”-sora sa: nu era evreica din moment ce fratele/sot este primul evreu!
   (vezi ce zic „ei” – https://jwa.org/node/22466 )
   2. Hagar – egipteanca. slujnica Sarei, data de acesta CA sotie; evident – nu e evreica
   3. Keturah – (dupa moartea Sarei) – sotie, uneori considerata concubinainsa ae vi avut aceleasi drepturi cu o sotie!; evident nu poate fi evreica, nefiind descendenta din …. evrei!
   – textele biblic arata ca Hagar si Keturah sint 2 persoane (existand sustineri ca e de fapt una, reintoarsa dupa alungare…)
   (Friedman, Richard Elliott (2001). Commentary on the Torah. New York, NY: HarperCollins. p. 85.)
   NOTA: nici Keturah, nici fiii sai nu apar in arborele genealogic al lui Avraam in wikipedia.
   Apare insa aici, la noi:
   https://www.crestinortodox.ro/biblia/Facerea/A-doua-casatorie-a-lui-Avraam-Moartea-lui-Avraam-Esau-si-Iacob-fiii-lui-Isaac/
   si la altii….:
   https://www.biblestudy.org/maps/map-of-lineage-from-abraham-to-jesus.html
   ================================================
   Avraam (Abraham – engl.) a avut copii:
   – 1 fiu cu slujnica-sotie Agar[a]/Hagar (primul nascut =Ismael, „tatal” arabilor cu 12 fii si 1 fiica)
   – 1 fiu cu sora-Sara (Isac, tatal lui Iacob/Israel = tatal israelitilor!),
   – 6 fii cu a doua/treia sotie Chetura/Keturah (Zimran, Iocsan, Medan, Madian, Isbac si Sua)
   Aceștia sunt fiii lui Iacob, care i s-au născut …. în Mesopotamia.
   Or fi emigrat evreii in Egipt da’ a fost liber sa mearga in alta parte… atentie, Isaac i s-a nascut cand avea 100 de ani si apoi alti 6 fii de la Chetura.
   https://ro.wikipedia.org/wiki/Iacob_(personaj_biblic)

   In continuare, trece timpul astfel:
   Sara ne-evreica naste pe Isac – fiu de evreu, zicem ca-i evreu desi mama-sa nu era iar Mozaicii tin cont de mama, nu-i asa?
   Isac ia de nevasta pe Rebeca, arameeanca – sora lui Laban, un fel de unchi.
   Au 2 fii: Esau (insurat cu verisoara egipteanca) si Iacob.
   Ei sint fii de evreu cu mama arameeanca, ne-evreica.
   Iacob se insoarta cu 2 verisoare-surori arameence, Rasela si Lea[h] care-i „imprumuta” servitoarele (unii spun, tot surori de-ale cu Lea si Rasela!?) si toate ii nasc 12 fii si 1 fiica.

   De-aici incolo, 10 fii si 2 nepoti cu mame ne-evreice apar 12 triburi ISRAELITE,
   Nimeni nu se mai ocupa de „evrei” ci de israeliti.
   Israeliti sint descendenti din evreul Iacob/Israel, cu mame ne-evreice si credinciosi de acelasi fel, cult, cult mozaic.
   Ceilalti descendenti de evrei, (fratele Esau si unchii dupa Ismael si copiii lui Avraam cu Chetura…), rude de-ale lor dar TOT EVREI de sange, sint edomitii, ismaeliti/arabi.
   Nu mai au relevanta biblica de interes crestin.

   Ce mai aflam despre evrei? …. pai, aflam de israeliti, recunoscuti ca evrei in Egipt… unde (se zice) ar fi ajund din 70 la vreo 3 milioane…

   Israelitii (familia lui Avraam), plecasera in Egipt fiind seceta si foamete in Israel.
   Acolo, inmultindu-se cele 70 de suflete (emigrate, de fapt), … au devenit “Israelite people.” (https://www.jewishvirtuallibrary.org/the-twelve-tribes-of-israel )
   Dupa ce moare faraonul cel nou decreteaza statut de sclavie pentru „copiii lui Israel” si ordona sa fie omorati toti nou -nascutii… evrei (!?) – inseamna ca erau si rudele ne-israelite „tintite”.. ca apoi sa aflam ca singurii supravituitori au fost „Jews” din tribul lui Levi.
   Cum sa fii si din tribul lui Levi si din tribul lui Iuda… nu ni se spune; si evrei dar si „poporul lui Israel”! Ametitor, nu-i asa?
   Asa, cu cele trei denumiri in text ne spun „ei”, aici:
   https://www.chabad.org/library/article_cdo/aid/1551/jewish/Israels-Enslavement.htm

   Bine ca altii, tot „de-ai lor” „simplifica”… israeliti peste tot:
   „… Faraonul a devenit nervos că israeliții deveneau prea mulți ca să-i fie controlați și s-a gândit că ar putea fi de partea dușmanilor Egiptului în caz de război. Faraonul a hotărât ca israeliții să fie înrobiți pentru a construi ..”
   https://www.haggadot.com/clip/how-did-israelites-wind-egypt-first-place

   Si daca numai levitii au scapat, au plecat,… cum de au aparut de nicaieri celelalte triburi ca sa se aseze in Canaan (asa-zisa cucerire)? Cu tot cu sefii de trib, desigur…?
   Si ca un facut, doar tribul lui Levi nu a mostenit vreo palma de pamant, …. tot „ei” zic:
   https://www.israel-a-history-of.com/tribe-of-levi.html
   Nu mostenesti ca unic supravietuitor dar vin ceilalti desi nu au supravietuit inrobirii egiptene… si isi iau mostenire fiecare (inexistent fizic), ocupa teritoriu, … fac si regate…
   =======================================
   Conform „lor” (Jewish Encyclopedia), termenii evrei și israeliți descriu de obicei același popor, afirmând că au fost numiți
   – Evrei înainte de cucerirea Țării Canaanului
   – și israeliți după aceea.
   In realitate, abrahamicii iehovisti (sau evreii de sange si mozaici de cult religios) sint israeliti, nu si ceilalti evrei etnici. Nu poate fi vorba de popor, poate de semi-popor; 6 unchi si peste 12 triburi de evrei etnici (de la alti fii si nepoti de-ai lui Avraam) aveau alta religie.
   Triburile fiind mixate cu femei aramaice, asiriene, caldeene, egiptene, cusite, s.a. nu au mai pastrat distinctia etnica.
   Astfel, diluarea si diversificarea spre diferite credinte cat si mixarea prin inter-mariaj au determinat fenomenul normal de incetare a „urmaririi” si delimitarii, definirii populatiilor evreiesti.

   Cele ISRAELITE fac obiectul scrierilor biblice si a dovedirii istorice.
   Ca trib de sine statator, familia lui Avraam si familiile celor 8 fii ai sai inseamna „evrei”, genetic si religios. In Egipt, de la „evrei” s-a trecut la „israeliti” desi copiii lui Isaac sint nascuti in alta parte din mame ne-evreice.
   Iar 2 triburi sint de la fiul Iosif, prin fii acestuia… cu mama egipteanca, tot ne-evreica dar si ne-israelita.
   De la moartea lui Moise, cand supravietuitorii si-ar fi luat mostenirile… singur folosinta a cuvantului „evreu” este pentru „lucratorii de la Templu” – functionari religiosi (cum erau si sint levitii, de exemplu sau cohen-ii, descendentii lui Aaron). Fara conotatie etnica.
   Deci, evrei etnici, de sange, cu genetica comuna nu mai exista.
   Evreesc/evreiesc – da, ca particularitati culturale, istorice, religioase dar asta nu inseamna popor ci grup, populatie „actualizata” secularist; rase si religii diferite in acelasi teritoriu cu dominanta evreiasca Ne-religioas, deci fara legatura cu credinta noastra crestina, fara legatura cu Iisus Hristos.
   ==========================
   https://www.britannica.com/topic/Hebrew
   Hebrew, any member of an ancient northern Semitic people that WERE the ancestors of the Jews.

 2. Gata, Hitler e de vinã pentru tot ce existã în lume?! Nu cumva de vinã sunt miliarde de prosti din lumea toatã care se lasã dominati si uzati ca curvele, de doi trei Rothschildzi si Sorozisti?!

 3. o notita..cam toate site -urile anti sistem evita( cu unele excepții)..numele klanului Rothschild (îndrăciții din spatele cortinei) oare de ce? întrebare retorică pentru cunoscători…

  1. Cam toate evita sa reproduca din arhive, sa se afle adevarul.
   Inclusiv articolul acesta il ataca pe Hitler pentru o finantare jidaneasca inexistenta si pentru sprikin sionist, adica a celor care au declarfat razboim Germaniei boicotand financiar si comercial aceasta tara.
   Despre finantare – a existat pentru Imperiul Prusac sa lupte impotriva Tarului – era urat de oculta financiara!
   Cand au vazut ca pierd controlul transportului comercial asiatic in favoarea Imperiului Otoman… au finantat distrugerea Prusiei. Asta a fost finantarea jidaneasca pana sa se nasca Germania.
   Apoi, au dat tot la jidanii lor – ca asta era conducerea Germaneiei, panal venirea la putere a lui Hitler.
   Ceva maruntis la toate partidele, ca acum a ajuns si la partid, da’ atat – industriasii germani si populatia a sprijinit eliberarea de paraziti.

  2. Despre sionism – astia au declansat boicotarea TOTALA iar jidanii din Germania au fost disperati ca le-au cazut afacerile…
   Ca Hitler nu avea treaba cu jidanimea pe motiv de religie e clar pentu toti, dr fpt.
   Deranjul er pentru suferinta sistematica (foamete, boli, morti, …) datorate exploatarii jidanesti si deghizarii jidanilor ca germani, spre distrugerea culturala/spirituala a Germaniei ca in URSS insa cu mijloacele Marxismului cultural nascut acolo, de Scoala de la Frankfurt.3
   Jidanii au facut Berlinul Sodoma lumii moderne…
   Da’ tot Hitler e de vina, nu-i asa?
   ….
   Despre „sionismul” lui Hitler:
   a dat marfa germana jidanilor sa o vanda si sa-si pastreze banii, spre rascumpararea (nu confiscarea!) propriettior speculate si excrocate dar ramase in Germania.
   u banii aia si cu ajutir de la jidanii germani PERMIS de Hitler – unelte, tractoare, … au incepuit sionistii sa-si faca „tara”, dupa cum au promis englezii „daramati” in primul razboi…. dar salvati de jidani carw au bagat America la „bataie” – lte milioane d morti inutili si… „gripa spaniola”!

 4. Si acum, de ce intra in România, in mod oficial – date M.A.E.) peste 1 000 000 evrei in fiecare an , din Israel?! S-au schimbat planurile sioniste ?!! Romania va fi noul Israel in viitorul apropuat. Deja peste 80 % din „servicii” si majoritatea functiilor din aparatul de stat sunt detinute de evrei cu nume schimbate (românizate). Nu dau exemple. Se stiu cine sunt…

  De ce se vaccineaza anticovid (virus ce nu exitā si nu a fost demonstrat stiintific) , chiar printre primii in lume poporul lui Israel?!

  Care Israel (nevaccinat) vine in România si care va muri dupa atâtea doze de otrava vaccinala. Cei care vin, au o prima de instalare de circa 300 000 de dolari (sursa: istoricul , prof dr. Coja) , bani veniti de la comunitatea evreiasca si „noii” sionisti ai NWO sunt pusi repede in pâine, cu salarii si functii grase + facilitati de afaceri bānoase di mānoase cu statul români sau cu alti oeni , sekuristi si imbogatiti dupa 1989. Se stiu ei care sunt.

  De ce nu spune baronul/ lordul ScutRosu de otravurile din asa zisele vaccinuri covid si de planul sionust satanist de eugenie si de depopulare a unor tari , in vederea ciparii si pecetluirii oamenilor si de distrugere a crestinismului.

  Multe spurcaciuni au facut sionistii la svsra istoriei + finamtarra celor doua razboaie mondiale + revolutia bolsevicā din Rusia, cninānd cu asasinarra tarului si familiei lui. Au fost ei mâna lunga si cu instalarea lui Lenin, homosexual si dus cu pluta , care , se spune, ca va fi scos din Piata Rosie din Moscova, dar tot incā nu l-au scos. Cand îl vor scoate, este o profetie rusa , ca apare amtihrist, cu bilet din SUA si Vatican…

  Deci, evreii,sionistii, blestemati ca L-au rāstignit pe HRISTOS….Mereu ei si ei si cu holoccaustul exagerat la scara istoriei. Masina de stors bani de la guvernele Europei.

  Hava naghila la Bucuresti…

  Hava naghila la White House, la biroul oval cu mos senil pedo/bideu…cu Michael Obama si Hussein trans si homo si cu toti pedofilii de acolo , de la americani…

  Hava naghila si la razboiul din Ucraina. Tot de la americani. Hava naghila ca toti marii bancheri evrei/ sionisti ai lumii ce sponsorizeaza uciderea copiilor prin vaccinurile covid sunt evrei sionisti, deci nu evrei , ce traiesc dupa legea lui Moise din Vechiul Testament.

  Sionistii conduc CIA si alte servicii americane. Sionistii conduc NATO si dicteaza razboaiele in toate tarile.

  Sā-i iubim pe evrei! Nu suntem deloc anti-semiti. Mai ales ca evreii conduc lumea. De ce am fi anti-semiti?!! Iubim si dusmanii , la fel ca prietenii. Ìnsa iubim mai mult pe HRISTOS si marturisim un botez si tot crezul crestin ortodox. In timp ce conducatorii nostri ne vând satanei si preotii dorm, pietrele vor vorbi!

  DUMNEZEU va avea ultimul cuvânt!

  Shalom! Sau, mai bine zis:
  DOAMNE AJUTĀ!

  Referitor la articol, IOS SERAFIM de Pireu a ajuns vaccinat si cipat si nu mai apare in public contra evreilor/ sionistilor. Cam trist, nu?! La noi, pe plaiuri mioritice, nici un patriarh sau arhiereu nu piuie impotriva vaccinurilor si ciparii . Nu a zis nici unul clar ca vaccinarea- egsl cipare cu 666 semnul fiarei. Plus plaga ecumenismului.

  Dorothy era amamta de englez cu mare putere in guvernul de atunci. Acum cine e Dorothy. Este clownul de Boris Johnson, care se inmoaie in pantofii de piele de crocodil, la un simplu telefon de la Rockefelleri si a pus genocid cu vaccinuri pe poporul britanic, mortalitatea a crescut cu peste 40% acolo.

  Evreii sionist vor plāti pentru sångele lui HRISTOS , FIUL LUI DUMNEZEU!

 5. Pingback: ROLUL CRUCIAL JUCAT DE FAMILIA ROTHSCHILD ÎN CREAREA STATULUI ISRAEL ȘI DECLARAȚIILE ANTISIONISTE ALE MITROPOLITULUI ORTODOX Serafim al Pireului « CER SI PAMANT ROMANESC
 6. …de multe ori, pentru indarjirea lor, ii numea tradatori ai legii si ucigasi de Dumnezeu – Din cartea Patericul Lavrei Pesterilor de la Kiev, pag. 79, partea intai, Cuviosul Teodosie de la Pecerska

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings