X

După ce Ciolacu a promis că supraimpozitarea se va întoarce ca ajutor de stat la Coca Cola, șeful companiei se plânge că prețurile vor creste cu 15-25%

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Accizarea băuturilor nealcoolice cu zahăr adăugat va avea ca efecte creșterea prețurilor cu 15-25% și scăderea consumului, aflat oricum pe o traiectorie descendentă, spune Jovan Radosavljevic, general managerul Coca-Cola HBC România, conform Profit. ro.

Pentru anumite categorii de produse, consumul la nivel de piață și vânzările companiei pe acele segmente au scăzut comparativ cu 10%, urmare a majorării TVA și a inflației, a afirmat Radosavljevic.

O scădere de aceeași amploare este estimată și pentru 2024 la nivelul pieței, în condițiile aplicării accizei, care va scumpi produsele și îi va face pe consumatori să migreze către alte categorii de produse sau să consume apă de la robinet.

Ciolacu, prezent la evenimentul de lansare a liniei de producției, a anunțat că are „un gentlemen’s agreement” cu conducerea Coca Cola România, în sensul că supraimpozitarea privind produsele cu zahăr, decisă recent de Guvern, se va întoarce către companie, sub formă de ajutor de stat în noile proiecte de dezvoltare.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Zaharul e nimic in comparatie cu ASPARTAMUL si alte substante chimice similare acestuia

    zaharul in sine e periculos PENTRU CA e RAFINAT chimic el in sine in mod natural in cantitati normale e in regula

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button