X

Război total între AUR și Remus Pricopie (SNPA). Legăturile cu George Soroș

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Într-o societate în care educația ar trebuie să fie fundamentul dezvoltării și progresului, unele universități și instituții de învățământ sunt plătite gras din afară pentru a discredita acele partide care se opun agendei globaliste.  În România, un conflict aprins a izbucnit între Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și o așa-numită instituției de învățământ – SNSPA care este în realitatea un centru de formare a cadrelor securiste în perioada comunistă și o pepinieră pentru securiști.

Ce legătură are Remus Pricopie (SNSPA) cu George Soroș

Remus Pricopie a anunțat în anul 2020 că universitatea pe care o conduce a fost invitată să facă parte din rețeaua de universități în care George Soros investește 1 miliard de dolari.

”Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), membră a consorțiului european CIVICA, a fost invitată să colaboreze cu cea mai nouă rețea globală de universități. Anunțul a fost făcut joi, 23 ianuarie 2020, de George Soros, în cadrul reuniunii anuale a Forumului Economic Mondial de la Davos”, spune comunicatul oficial al SNSPA.

Pricopie iubește banii lui Soroș, și-i detestă pe cei care iubesc România

AUR acuză instituția de învățământ condusă de Pricopie că universitatea promovează globalismul în detrimentul patriotismului. AUR argumentează că, în loc să încurajeze un sentiment de mândrie și apartenență națională, instituția își îndreaptă studenții spre o perspectivă globalistă, care pune în pericol identitatea și valorile tradiționale românești.

Mai mult, universitatea își folosește platforma pentru a îndoctrina tinerii împotriva valorilor naționale și a intereselor națiunii. Cursurile și materialele didactice sunt acuzate că prezintă o perspectivă unilaterală și că încurajează o mentalitate care este în opoziție cu principiile sănătoase ale patriotismului.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Apel umanitar pentru o mămică săracă, bebelușul din burtică, la 21 de săptămâni nu are nici 500 de grame, să îi fim alături, să nu intervină complicații și să piardă sarcina! Mămica Mihaela are doar 18 ani și mai are încă doi copilași, Matias (un an și 8 luni) și Silvia) 8 luni).

    Veștile sunt cam îngrijorătoare pentru pentru micul bebeluș ce luptă să vină pe lume. După cum se observă la ecografie, bebelușul din burtică, la 21 de săptămâni nu are nici 500 de grame! Mihaela o duce greu nu prea are cu ce se hrăni din cauza sărăciei. Au apărut niște sângerări și era în pericol să piardă sarcina. A fost la Spitalul Universitar și medicii i-au făcut investigații, a primit o rețetă pentru tratament.

    Nici cu chiria nu se descurcă foarte bine, nu se știe ce se va mai întâmpla cu ei, dacă nu vor ajunge iar pe drumuri. Se adăpostesc într-o casă părăsită, pe teritoriul complexului Dragonul Roz, un centru comercial dezafectat, atunci când nu au cu ce plăti chiria. Tatăl copilașilor nu a fost deloc la școală din cauza sărăciei și nu are un loc dr muncă stabil. Are și probleme cu inima. Situația familiei e incertă. Orice ajutor e binevenit! Ne dorim să o ajutăm pe Mihaela să își ia medicamentele și cine poate sau are cunoștințe care doresc să împartă de mâncare, o pot căuta pe Mihaela și pe bunica Mihaelei, doamna Valerica, la Biserica Sfânta Treime din Calea 13 Septembrie, Sector 5 București. Preotul de acolo este copleșit de cazurile sociale din cartier… Iar enoriașii de la biserică vor confirma și ei greutățile prin care trece familia lor.

    Văzând această ecografie mi-am dat seama că într-adevăr o duc greu și au nevoie de ajutor.

    Numărul de telefon al familiei este 0786638346. Adresa mea de e-mail: [email protected]

  2. Eram trist la ce se întâmplă în România, acum sunt și mai trist sa vad cum trădători pentru bani fac numai nelegiuiri. Întrebare, cât mai suportam asemenea persoane fără un art. de lege în care sa-i incrimineze pentru faptele lor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button