X

Kitschuri marca Emil Boc la statuile lui Mihai Eminescu și Lucian Blaga. Niciun comunicat oficial din partea Primăriei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Primăria Cluj Napoca a luat-o pe urmele Primăriei Carei cu conducere exclusiv UDMR și nu se mai deranjează să emită comunicate de presă pentru acțiunile de pe domeniul public! Nu doar că s-a permis înlăturarea plăcilor din fața statuilor românilor dar bătaia de joc continuă cu amplasarea unor plăci kitschoase tocmai la Mihai Eminescu și Lucian Blaga, relatează Buletin de Carei. 

Încăpățânarea lui Emil Boc de a nu reda demnitatea titanilor culturii române, Mihai Eminescu și Lucian Blaga frizează deja penibilul și denotă că nu el este conducătorul de facto al municipiului Cluj Napoca.

Presa sa aservită anunța azi cu surle și trâmbițe că ,,s-a făcut dreptate,, și că s-au repus plăcile la statuile lui Mihai Eminescu și Lucian Blaga. Patrioții de carton au depus armele în fața generoaselor subvenții de la primăria păstorită de Boc din Răchițele.

Spre deosebire de statuile românești cedate de Boc celor care nu le apreciază, cele ale comunității maghiare sunt intangibile și bine puse  în evidență. Faceți discriminare  primare Boc? V-ați inspirat de la primarul UDMR din Carei? Nu vă mai place egalitatea în drepturi a românilor cu maghiarii? Am văzut că ați fost pe scenă la zilele maghiarilor și ați fost prezentat ca primar dar fără eșarfa tricoloră. V-ați și maimuțărit vorbind limbi străine  pe care nu le stăpâniți…poate din dorința de a vă arăta slugărnicia în speranța că veți mai câștiga ceva voturi. Nicio șansă. Slugile sunt percepute tot ca slugi de fiecare nație.

Sperăm să se găsească vreun clujean cu pregătire juridică care să facă plângere penală pentru vandalizarea statuilor românilor din Cluj Napoca și să se termine cu asaltul asupra a tot ce e simbol românesc. Legea monumentelor istorice este încă în vigoare și trebuie aplicată!

Felicitări regizorului Emanuel Petran pentru atitudine!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button