X

Ursula von der Leyen e mulțumită de Marcel Ciolacu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat că a avut „o întâlnire foarte bună” cu Marcel Ciolacu, după vizita la Bruxelles a prim-ministrului român. 

„Am avut o întâlnire cu foarte bună cu premierul Marcel Ciolacu. Am discutat despre sprijinul acordat Ucrainei, despre rolul vital pe care îl joacă România în exportul cerealelor ucrainene către piețele globale, precum și despre planul nostru NextGenerationEU. Am reiterat sprijinul meu total pentru aderarea României la spațiul Schengen”, a precizat aceasta pe Twitter.

Premierul Marcel Ciolacu a discutat, luni, cu președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre provocările de securitate ale României la Marea Neagră, eforturile făcute de țara noastră în contextul războiului din Ucraina, implementarea PNRR și aderarea României la spațiul Schengen.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Normal că e mulțumită. Ciolacu a fost să-i pupe mâna, să-i jure credință infinită și s-o asigure că la orice vânt scăpat de duoamna, el va răspunde „daaa” babei.

  2. Sigur că e mulțumită, fac parte din aceeași echipă. Toate planurile de distrugere merg ca pe roate, de ce nu ar fi mulțumită? Plus propaganda .
    Nu înțeleg în schimb despre ce next generation vorbește, nu va exista nici o next generation, au avut grijă avorturile de aceste generations .
    În țară noastră există o asociație de combatere a avorturilor care a publicat niște date statistice : – români morți în cel de-al doilea război mondial = 833.000
    – avorturi făcute între 1958 și 2020 = 23.048.862
    Next generation e la gunoi, sau în vaccinuri, sau în produse alimentare de tipul Coca Cola și Chips, sau în produse cosmetice, sau ca grefe de piele pentru arși, sau în transplante de organe. Acolo e next generation. În nici un caz în Europa. Fizic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button