X

Ciolacu-ciumpalacu vrea să implice România în războiul din Ucraina până la final, adică victoria lui Z

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Premierul Marcel Ciolacu a discutat, luni, la Atena, cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, arătând că România va fi alături de ţara vecină până la victoria acesteia şi la reconstrucţie.  ”Sprijinim startul negocierilor de aderare la UE în acest an. Românii din Ucraina beneficiază de sprijinul nostru comun”, a adăugat Ciolacu.

Ciolacu a arătat, într-un mesaj postat pe reţeaua de socializare X (fosta Twitter), că a discutat cu preşedintele Zelenski despre eforturile continue ale României de a sprijini Ucraina.

A consultat acest ciumpalac poporul român înainte de a gira siguranța națională? Cine i-a permis să ne țină în acest conflict până se termină? Și dacă victoria Ucrainei nu se va întâmpla? Ce va face Ciumpalacu? Va rămâne singur în conflict cu Rusia? Afară cu acest imbecil cât mai repede de la conducerea Guvernului!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Exact, doar dacă personajul întruchipează România, altfel nu vad nici eu cum poate vorbi în numele a milioane de oameni care îi sunt totalmente străini . Și care alcătuiesc poporul român , pe care acesta nu l-a reprezentat nicicînd.
    Asa că declarațiile sunt neîntemeiate . Dar, desigur, alegerea îi aparține dacă doreste să se inroleze pentru a apăra Ucraina.

  2. Dacă DUMNEZEU a îngăduit de-a lungul celor 33 de ani să avem la conducerea , apărarea și la administrarea țării tot felul de specimene , alogeni , trădători , lacomi , semidocți , neomenoși , poltroni , care au pângărit acest Pământ Sfânt moștenit de la străbuni , înseamnă că EL știe cu siguranță de ce și că avem foarte multe păcate și nu ne-am întors către PĂRINTELE CERESC în Adevăr ❗
    Să nu deznădăjduim , că ultimul cuvânt îl are BUNUL ȘI DREPTUL DUMNEZEU ❗
    🙋‍♂️🙏🇷🇴✝️.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button