X

OrtodoxINFO vă cheamă să fim uniți pentru viață

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Alexandru Șolea (11 ani) a fost diagnosticat, acum cîteva zile, cu leucemie acută limfoblastică, tip T. 

Starea lui este din ce în ce mai gravă, iar singura șansă de salvare este la spitalul pediatric „Bambino Gesù” din Roma.

Însă cheltuielile pe care le presupune acest demers sînt foarte mari, așa că familia face apel la ajutorul nostru, al tuturor.

Tatăl lui Alexandru este părintele Ioan Șolea, din Buzău, cel care a fost sufletul Coaliției pentru Familie, acum cîțiva ani, cînd era mirean și am organizat cunoscutul referendum.

De dragul unei vieți tinere, de mila unei familii nevinovate și în semn de apreciere pentru un preot jertfelnic și vrednic, vă rog să ne unim în bine și să oferim un sprijin, fiecare după inima și posibilitățile lui.

Maica Domnului să-l acopere cu dragostea ei de mamă a tuturor pe Alexandru!

Puteți face donații, după putere, într-unul dintre aceste conturi:

TITULAR: Tatăl copilului: SOLEA IONUT ADELIN

RON RO31BTRLRONCRT0123020901
EURO RO78BTRLEURCRT0123020901
USD RO82BTRLUSDCRT0123020901
GBP RO36BTRLGBPCRT0123020901

„Rugăm pe Dumnezeu să vă înmulțească darul și să vă ferească de asemenea încercări!” – Pr. Ioan Șolea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Întrucît sunt ani buni de cind nu mai lucrez cu băncile sunt incapabilă de a da sprijin bănesc acestui copil nefericit. Însă știu că la nivelul caselor de asigurări județene există programe speciale destinate purtătorilor de anumite afecțiuni cronice, iar în plus cardurile europene de sănătate servesc pentru a putea beneficia de îngrijiri în țările ce sunt grupate în jurul denumirii de Uniunea Europeană, atunci cind în țara natală nu sunt posibilități medicale corespunzătoare stadiului evolutiv al bolii. Au încercat părinții această pistă?
    Dar dacă spitalul menționat este privat, atunci într-adevăr casele și cardul european de sănătate sunt inutile. Însă cu caritatea , cum stăm ? În general spitalele private sunt legate si de societăți filantropice. Nu știu cum stau lucrurile în acest caz, este foarte adevarat.
    Pot însă sugera părinților că există linii de substanțe antioxidante ( ce combat cancerele ) din seria vitaminei B17 , de procurat din Germania dacă poate, este folosita actualmente acolo de specialiști oncologi. Bineinteles, în forme grave de boală , asociată terapiei și nu singură , sub supravegherea oncologului.
    Multă sănătate și curaj acestui tînăr, încredere în Domnul nostru care îi va da sprijinul Său , nu il va lasa la greul ceas al încercărilor , sunt convinsă de asta.

  2. 1. Sa ia legatura cu par Nicolae Dima din Bucuresti, iar apoi sa mearga la par Isaia din Dobrogea.
    Se mai poate merge la par Ioanichie la man Surpatele – Valcea, sa ia binecuvantare tot pt acatistul Sfântului Gherasim Kefalonitul.

    Cum a dispărut tumora Ecaterinei. Miracolul Sfântului Gherasim Kefalonitul:
    https://www.youtube.com/watch?v=AnDD0fbXiC8

    2. La Manatirea Radu Voda din Bucuresti poate merge la moastele Sf Nectarie si sa ia ulei.

    3. S merga la moastele Sf Ilie Lacatusu Marturisitorul, de la cimitirul Giulesti din Bucuresti – joi, sambata duminica dupa ora 13.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button