X

Austria acuză escrocheria băncilor. În România fac profituri uriașe și politicienii tac

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

”Au practici neloiale”.  Ministrul afacerilor sociale și protecției consumatorilor din partidul Verzilor, Johannes Rauch, a declanșat o ofensivă legală împotriva industriei bancare din Austria. El acuză băncile că exploatează inechitabil ratele dobânzilor în detrimentul clienților lor, scrie Ziarul Românesc din Germania.

În Austria se percepe o dobândă de până la 13,25% pentru descoperiri de cont. Însă clienții nu primesc nicio dobândă dacă au banii în cont. „Aceasta este o practică neloială”, a declarat Rauch pentru „Ö1-Mittagsjournal”. Băncile fac profituri în detrimentul consumatorilor, a criticat el.

Într-o mișcare audace, ministrul Rauch a pus în mișcare o acțiune în justiție care vizează sectorul bancar, argumentând că actuala practică a ratelor dobânzilor este profund inechitabilă. Austria se confruntă cu o situație în care băncile încasează profituri considerabile, în timp ce clienții lor nu beneficiază deloc de această creștere.

Una dintre problemele semnalate este legată de dobânzile pentru conturile curente. Aici, discrepanțele dintre ratele dobânzilor pentru debit și credit sunt mai evidente. Ministrul Rauch a făcut referire la situația în care băncile percep o dobândă de până la 13,25% pentru descoperirile de cont, în timp ce nu oferă nicio dobândă clienților care au solduri pozitive în cont. Această practică este percepută drept injustă și dezavantajoasă pentru consumatori. „Aceasta este o practică neloială”, a declarat Rauch pentru „Ö1-Mittagsjournal”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Nu o să înțeleg niciodată de ce popoare ce se pretind creștine recurg la bănci deținute de cei ai căror strămoși l-au bătut pe cruce pe Mîntuitorul lor ( si ai caror urmași continuă s-o facă prin prigonirea și uciderea creștinilor de peste tot ) .
    Nu știu cu precizie la ce zeu se închină ministrul Rauch, dar vad ce joc face, cel predicat de francmasonul de gradul 33 al ritului scoțian vechi și acceptat, Albert Pike : Distrugerea morală și transformarea omului tot mai mult într-o creatură hrapareata, totalmente materialistă, prin discursuri ce vorbesc despre ” echitate” în împărțirea profiturilor rezultate din operațiuni bancare de învîrtire a creionului…sau a tastaturii, după caz.
    Pe emblema acestui rit sunt scrise cuvintele Deus Meumque Jus . Aceleași cuvinte sunt scrise pe stema monarhiei engleze( Dieu et Mon Droit). Ca tot ce e masonic, există 2 înțelesuri: cel profan, adică pentru goymi, noi, si cel pentru inițiați, adică ei. Înțelesul pentru ei este : Impunerea Distrugerii tuturor celor ce rezistă Materialismului . DMJ. Eu asta văd că face ministrul austriac cu poporul pe care ar trebui să îl servească Căci acțiunea în justiție nu e decît o cacealma, o mișcare tactică , în scopuri foarte probabil electorale, pentru imbrobodirea și mai mult a populației absolut naive. Nici o bancă nu ține un client cu forța , la urma urmei, cine îl oprește să plece daca nu-i convin condițiile ? Subtilitățile conținute în articol sunt extreme, în fapt clientul se află între două forțe cărora nu li se poate opune, căci el crede că scopul existenței lui terestre este să aibă cont la bancă .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button