X

Suveica Untold. Unde se evaporează milioanele de euro încasate de la festivalieri

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Compania care organizează celebrul festival Untold, la Cluj Napoca, are cifre de afaceri impresionante dar și datorii foarte mari și profituri negative, scrie foaiatransilvana. ro.

Mai trebuie spus că societatea Untold SRL, are sediul în Cluj Napoca, pe strada General Eremia Grigorescu 122A. Actionar unic al acestei companii este Untold Universe SA, administrator fiind Ferenț Sebastian Dorel. Beneficiarul acestei societăți este patronul festivalului Undolt, Buta Ioan Bogdan.

Mai trebuie spus că numele societății are implicații în alte 27 de firme din Romania, dintre care 18 au sediul la aceeași adresă din Cluj Napoca.

Deși am încercat să aflăm pe cale jurnalistică cum sunt cheltuiete milioanele de euro, nu am reușit în acest demers, deoarece informațiile din contabilitatea firmei sunt confidențiale și accesibile doar inspectorilor de la ANAF.

Încăsări de milioane de euro, datorii pe măsură

Dacă ar fi să ne luăm după cifrele contabile raportate oficial, la Ministerul de Finanțe, Untold este o afacere falimentară complet. An după an a pierdut sume importante de bani, deși încasările au fost de milioane de euro.

Astfel în 2022, Untold SRL a avut o cifră de afaceri de 40.9 milioane lei, aproximativ 8,2 milioane de euro, un profit net de minut 4.88 milioane lei, aproximativ un milion de euro și datorii de 45.5 milioane de lei.

În 2021, situația s-a repetat la indigo. Untold SRL a avut o cifră de afaceru de 58,2 milioane lei, aproape 12 milioane de euro, un profit negativ de minus 7.03 milioane lei, adică 1.6 milioane de euro și datorii de 29.4 milioane lei.

Suveica de firme din spatele Untold SRL

Acționarul unic la Untold SRL, este așa cum am mai spus Untold Universe SA. La rândul ei, această societate are ca și acționar o altă firmă, respectiv Novus Capital SRL, administrator fiind același Ferenț Sebastian Dorel, iar beneficiar Buta Ioan Bogdan.

Societatea are cifre de afaceri foarte modeste, bilanțul pentru anul 2022, nefiind publicat de Ministerul de Finanțe.

Mergând mai departe la Novus Capital SRL, aflăm adevăratul asociat unic persoană fizică, care este Buta Ioan Bogdan, directorul general al festivalului Untold.

În 2022, firma a avut zero cifră de afaceri și un profit net de 30.125 lei, aproximativ 6.000 de euro și datorii de 1.32 milioane lei.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. CAUTATI SA TREZITI IN OAMENI SENTIMENTUL DE RESPONSABILITATE FATA DE CE SE INTAMPLA IN CETATE (SOCIETATE). TACEREA INSEAMNA COMPLICITATE LA ACTIUNILE MAFIEI, ALE ESCROCILOR FINANCIARI.

  2. Intotdeauna banii fraierilor se duc in buzunarele “baietilor destepti”, care neaparat trebuie sa aiba conexiuni cu Statul Paralel dambovitean, pt a le asigura spatele si conturile! Evident ca, nici acest caz nu face exceptie de la aceasta regula!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button