X

La anul, în 2024, de alegeri, se va merge probabil pe formula lui Lenin – „cine nu-i cu noi e împotrivă”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Avocatul Gheorghe Piperea scrie, pe Facebook, că la alegerile de anul viitor nu va mai fi loc de niciun compromis, iar formula ce va fi general uzitată va fi cea a lui Lenin, „cine nu-i cu noi e împotrivă”. 

„Pe vremuri, un general SRI se lăuda că a creat “un câmp tactic” în justiție, cu soldați credincioși și pioni de sacrificiu. Cu chiu, cu vai, CCR a intervenit și a anulat cele 64 de protocoale ale SRI cu instituțiile publice, y compris cu Parchetul General și cu DNA.,

Azi, un alt general SRI se laudă că practică ingineria socială, adică manipularea la nivel subliminal a populației, pentru a-i fabrica voința. Inclusiv la alegeri, desigur. Generalul zice că noile legi “pă justiție” îi dă dreptul să ceară mandat de la ÎCCJ, de securitate națională, ca să închidă site-uri, pagini de socializare și platforme digitale care “dezinformează” și fac electoratul să își schimbe opinia “normală” (ca și când nu asta s-ar întâmpla la alegeri – schimbarea opiniei electorale …). Omul obișnuit va fi făcut să fie convins că reducerea la tăcere a nenorocitului de deviaționist politic și a ereticului care își permite să conteste adevărurile “științei” este un lucru bun și necesar, ba chiar trebuie însoțită de execuția publică, pentru ne-conformitate cu “valorile” comunității.

Pentru că doar SRI știe ce e conform și ce nu.

Probabil că de aia se constituie poluri de dreapta și cordoane “sanitare” contra mișcărilor politice indezirabile (=ceea ce nu corespunde dorințelor SRI, instrumentul dorințelor păpușarilor externi).

O fi bravadă a generalului, o fi vrei scăpare infantilă comisă sub efectul entuziasmului de a vorbi tinerilor frumoși, liberi și nu prea inteligenți – nu importă.

Contează doar că anul 2024 va fi un an în care apele se vor separa: ești cu noi sau împotriva noastră. Ca pe vremurile “bune” ale lui Lenin V.I.

Pregătiți-vă: probabil că va deveni periculos al dracu’ să fiți pe pagini ca cea de față (a avocatului Gheorghe Piperea – n.r.)…

Hai Liberare”, scrie Piperea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button