X

Toți neaveniții neamului se înghesuie la inaugurarea Podului de la Brăila

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Toți neaveniții neamului se înghesuie la inaugurarea Podului de la Brăila, după mai bine de doi ani de întârzieri și cheltuieli în plus de peste 6 milioane de euro. Cărătorii de mape, șoferii politicienilor de altădată, chelnerii baronilor locali în frunte cu dormeza de la Cotroceni se înghesuie să taie ”pamblica” Podului de la Brăila deși ei nu au niciun merit. Podul este construit din banii românilor, nu din banii lor.

Ei sunt doar niște neaveniți care încercă să profite electoral de pe urma taxelor plătite de poporul român. Acești indivizi nu au înțeles nimic din politică. Politica se face în beneficiul cetățeanului, nu în folosul cefelor late de la Cotroceni și Palatul Victoria.

Caricaturistul brăilean Costel Pătrășcan a luat o foarfecă și o panglică tricoloră și a mers la podul peste Dunăre ca să taie panglica.

„Podul este al românilor și nu al clasei politice care va încerca să și-l adjudece, eventual pe persoană fizică”, spune acesta.

„Gata! L-am inaugurat! Aici nu este vorba despre mine, un om care își plătește taxele, care votează sperând, care nu beneficiază de sinecuri și care, că și majoritatea oamenilor obișnuiți, este de multe ori umilit și sfidat de clasa politică… Aici este vorba de milioane de români cinstiți care au contribuit prin muncă și prin taxele lor la acest pod! PODUL ESTE AL ROMÂNILOR și nu al clasei politice care va încerca să și-l adjudece, eventual pe persoană fizică. PS: Acum pot veni politicienii să se bată cu cărămidă în piept, tăind zeci de metri de panglică”, a scris caricaturistul Costel Pătrășcan, pe pagina sa de Facebook.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Eu cred ca acest pod este al celor cărora le aparțin banii, care i-au emis si ii controlează, adică Băncile centrale si stăpînii acestora. Poporul nostru l-a plătit nu cu banii LUI, ci cu truda lui – aceasta doar ii apartine – si cu taxele ce îl copleșesc si care reprezintă camata practicată de banci , si care formează la un moment dat ” datoria nationala “.
    Politica nu s-a făcut niciodată in folosul ” cetățeanului ” , a spune aceasta nu e decit propagandă ieftină. Ea s-a făcut în folosul papusarilor ce trag sforile si care uneltesc in dosul ușilor închise ale societăților secrete din toate țările.

  2. Sorin Grindeanu totusi a reusit sa cheltuiasca toti banii europeni in construirea de noi drumuri. Este primul care realizeaza aceasta performanta. Ba mai mult a mai luat bani europeni si din alte domenii, unde neexistand investitii ar fi fost pierduti. Si de la Bruxelles au fost ajutati de cativa romani de acolo, din diverse partide. Sub Grindeanu, transporturile au fost singuriul domeniu care a reusit sa absoarba tot soi sa nu dea banii inapoi. Grindeanu a inceput si sa dea amenzi la firmele care vin cu laptopuri, cu avocati, dar fara utilaje si muncitori. Cei de la Tirena Scavi au fost alungati – primul caz din Romania. E un imnceput.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button