X

[VIDEO] Francezilor le iese pe ochi ospitalitatea față de extremiștii musulmani: “Multi-culturalismul trebuie oprit!”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele francez critică rolul platformelor video în violența națională, dar unii susțin că politicienii au găsit ușor un țap ispășitor, scrie Politico . 

Manifestantii francezi au dat foc țării, iar Emmanuel Macron se distrează la un concert susținut de un homosexual notoriu, Elton John.

În ultimele trei zile, proteste violente au izbucnit în toată Franța după ce un ofițer de poliție dintr-o suburbie din Paris a împușcat și ucis un adolescent în vârstă de 17 ani. Revoltele au vizat clădiri publice, sisteme de transport și magazine care au fost atacate cu proiectile și cocktail-uri Molotov, lăsând 249 de membri ai forțelor de ordine răniți și 875 de persoane arestate.

Spre deosebire de izbucnirea de violență din 2005, tulburările – care au dus la oprirea transportului public, la anularea concertelor și la desfășurarea de vehicule blindate în toată țara – poate fi vizualizată în timp real, distrinbuită online și văzută de zeci de mii pe platformele de socializare precum TikTok, Snapchat și Twitter.

Fenomenul online îi îngrijorează pe liderii politici ai Franței care s-au grăbit să găsească soluții deoarece tulburările nu dau semne că se sting.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Totul este o înscenare…..mama “mortului” nu face doliu….
    ea jubileaza…..ca si Macron…..
    Corpul “mortului” nu existà…..nu l-a vazut nimeni……

    Agenda 2030 îsi urmeaza drumul…..

  2. “un adolescent în vârstă de 17 ani”
    Vai, ce oameni rai!

    Dezveliti tot adevarul…!
    Un algerian/arab musulman care avea deja cazier “bogat”. care a fugit cand Politia l-a oprit… conducea masina fara a avea permis de conducere si a deschis focul impotriva politistilor.

    Islamistii si-au gasit un Floyd iar tinerii comunisti li s-au alaturat impotriva opresorului – statul … albilor crestini, distrugand si incendiind ce le vad ochii.

  3. “Fiți înțelepți ca șerpii și nevinovați ca porumbeii” …
    Când vor lansa provocarea și la noi, să stăm cuminți acasă și să nu ieșim în stradă!
    Abia așteaptă păpușarii să declare legea martiala
    Aveți grijă

    1. “”Ion Campion: July 3, 2023 at 3:17 pm at incorect politic:
      Dar acum nu mai avem luptatori , avem sclavi din pacate,…am ajuns sclavii pamantului….””

      Daca stramosii nostri erau lasi si stateau “acasa”, de-alungul istoriei, în lupta cu turcii, România fisoarea ca neam ortodox de sute de ani!

      “Îndrāzniti!, a spus HRISTOS. EU AM BIRUIT LUMEA”.

      Cine vrea sclavie, sa stea acasa!

      DOAMNE AJUTĀ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button