X

Toți care stau la masa aceea au distrus România. Ce au făcut cu avuția națională a țării? Tot Iohannis va fi premier până în 2024

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Anca Alexandrescu a anunțat cine va fi adevăratul șef al Guvernului după rotația PNL-PSD – Klaus Iohannis. Realizatoarea emisiunii Culisele statului paralel i-a acuzat pe cei șase fosti premieri, cu care a fost surprins Marcel Ciolacu, viitorul prim-ministru PSD, de distrugerea „avuției țării”.

Realizatoarea emisiunii Culisele statului paralel a comentat pe marginea fotografiilor difuzate în spațiul public, în care Marcel Ciolacu a fost surprins la masă cu 6 foști premieri, cu câteva zile înainte de a prelua conducerea Guvernului, după rotația cu Nicolae Ciucă, până în 1 iunie.

Este vorba de Nicolae Văcăroiu, Theodor Stolojan, Mugur Isărescu, Adrian Năstase, Călin Popescu-Tăriceanu și Victor Ponta. Cei șase premieri, dintre cei 25 care au condus și conduc România, s-au aflat în fruntea guvernului până în 2015.

„Am rămas în județul Gorj după emisiunea cu Caravana Antimafia. Astăzi m-am dus câteva ore în Serbia și m-am uitat de pe malul sârbesc pe malul românesc. Foarte frumoasă e România. Numai că problema este că mai toți care stau la masa aceea au cam distrus-o. Mai ales că sunt aici, la Gorj, unde dl Ponta a candidat, s-a luptat cu dl Dan Diaconescu.

Toți acei premieri care sunt în jurul mesei aș vrea să vină astăzi la Gorj să vadă ce s-a întâmplat cu CE Oltenia, de fapt ce s-a întâmplat cu întreaga țară. Să ia așa la pas, prin țară, și să- și pună o întrebare dacă au curaj: Ce au făcut ei pentru această țară? Că așa… ne lăudăm la televizor și pe paginile de socializare”, a declarat Anca Alexandrescu, vineri seară, la Controversat, cu Ionela Arcanu.

Despre actualul guvern, Anca Alexandrescu a declarat că „tot dl Iohannis e premier și va fi până în 2024. Dl Ciolacu are iluzii că o să fie premier.

Va fi un joc foarte interesant. Nu va fi un război între Ciolacu și Iohannis. Va fi un război între Hellvig și Pahonțu”.

„Cartea se numește „Avuția Națională” și vreau să-l întreb pe dl Georgescu ce au făcut cu avuția națională toți băieții ăștia care stau în jurul mesei?”, a mai punctat Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii Culisele statului paralel.

Fotografiile de grup ale foștilor premieri cu viitorul premier – Marcel Ciolacu au fost făcute după lansarea volumului „Avuția Națională a României”, semnat de fostul ministru de finanțe, Florin Georgescu, la Banca Națională a României.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Ma uit la ei si nu vad decat siguranta, fericire, aroganta. Ma intreb ce putere obscura le da asa mare incredere?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button