X

Lucrurile se leagă: După ce a încercat să facă ‘ordine’ în Biserică, banda Papahagi vrea să facă ‘curățenie’ și în politică

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Frustrați că s-au trezit cu toate borcanele în cap din partea credincioșilor ortodocși de bun simț, eșuându-le tentativa de a atenta la ceea ce au statornicit Sfinții Părinți – data Sfintelor Paști, Papahagi și banda sa de cruciați încearcă acum să facă ‘curățenie’ în politica din România.  Ca o răzbunare pentru umilința suferită, iată cine este noul lor dușman:

Abia aștept să se- încheie războiul din Ucraina — cu victoria ucrainenilor, care cu siguranță vor recâștiga întregul teritoriu ocupat de ruși, după dreptate. Sper să înceapă cât de curând contraofensiva.

Apoi aștept curățenia de vară, inclusiv în România. Ea va avea loc.

Îi vom vedea atuncă bâlbâind scuze neconvingătoare și făcând noi piruete pe toți adepții lui Mereshitheimer (să nu umilim Rusia, e vina NATO etc.), pe toți “conservatorii” de rit putinist, pe toți pianiștii, politologii și clovnii neutri, pe toți securistoizii trași pe linie moartă, care în loc să-și consume pensiile speciale și milioanele făcute numai ei știu cum se țin de făcut partide politice, pe toți golanii de la AUR, pe toți teodosii și bastovoii, pe toți agenții KGB mai mult sau mai puțin vizibili, pe toți expirații de la televiziunile de scandal, șantaj și propagandă, pe toți amărâții fără meserie, care trăiesc din banii Kremlinului, în totala indiferență a unor servicii de informații pletorice.

AUR, pe care mizează pe față sau într-ascuns toți conspiraționiștii, vadimiștii, neolegionarii, nostalgicii ceaușiști etc. nu doar că nu va obține 20-30 de procente, cum speră aventurierii care au sărit deja cu o jumătate de fund sau de tot în barca lor, ci va fi destructurat, iar Simion va avea soarta pe care o merită.

Imensă, imensă curățenie trebuie făcută și în România, care încă nu a exorcizat duhul necurat al Securității și nu a eliminat total ultimele rămășițe kaghebiste.

Abia aștept. Voi jubila, iar România va respira ușurată și își va continua în pace dezvoltarea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

  1. Un vierme constipat , care mai bine și-ar reconsidera propia existență pe acest pământ dăruit c-un scop anume omenirii de către BUNUL DUMNEZEU ❗
    Din păcate nu e singurul……;
    🙋‍♂️🙏🇷🇴✝️.

  2. Am auzit pe youtube, ca episcopul ortodocsilor francezi ar fi mutat data pastelui, ca sa coincida cu a catolicilor. In Franta ortodocsii isi au ierarhii, in functie de etnie. Cine este acest episcop al francezilor ?

    1. Francezii nu au un Episcop al lor, pentru ca sunt foarte putini credinciosi ortodocsi, Majoritatea sunt adunati pe langa Bisericile care i-au convertit (greaca, rusa, romana). Ca o paranteza, este normal sa ai un episcop in functie de etnie, dar doar daca exista Mitropolia tarii tale in zona. Spre exemplu pentru romani este Mitropolia Ortodoxa Romana a Europei Occidentale si Meridionale, pastorita de PS. Iosif. Dar la fel de bine poti merge la o slujba la Biserica Rusa sau greaca daca iti este mai aproape sau nu ai una romaneasca in zona in care traiesti. Episcopul despre care ati auzit, cu siguranta este cel eretic de la Paris (nu este in comuniune cu Bisericile oficiale), care se da drept ortodox…

  3. Nu e o „bandă de cruciați”, ci o haită de înstelați cu 6 colțuri și menorați. Acest Papahagi, ca toți așa-zișii aromâni intrați în țară din 1945 încoace, este jidan sefard de la Salonic. Iar ceilalți sunt jidani askenazi cu părinții veniți din Karaganda pe tancul sovietic, deveniți astăzi agenți Mossad, CIA, ș.a..
    Adevărul trist pe care îl revelă acest text este că țările nu sunt conduse de instituțiile de la suprafață, partide politice, presă, etc., ci de serviciile secrete.

    1. Ai vrut sa zici “așa-zișii români”, nu aromâni, nu-i asa?
      Ce-o fi smintitul asta…. nu e padure fara uscaturi…
      Sint conduse da Cahalul mondial – sa nu ne ducem dupa tinte false.

      Goym trebuie scos din radacina, tembelizat cu indoieli si momeli oana ajunge sluga docila – dobitoc “fara mama, fara tata”… care “nu stie de unde vine si incotro merge.”
      Rezutatul il vedem oriunde te intorci, … cat vezi cu ochii: e distrugerea mentala= schizofrenia indus de “ai lor” prin scoala, arta, cultura, politica, filozofie… care toate sint ANTI, anti-Adevar adica antihristice.
      Ne-credinta care duce la distrugerea familiei si a neamului, la neomenie… terminand in nebunie, sinucidere…

    1. Vorbe nedemne de un intelectual adevărat! Ce e cu etichetele acelea de doi bani puse pe toți cei care le stau în cale? Pe cine vor să impresioneze?
      Din punct de vedere duhovnicesc sunt buni de dus la catehizare. Sunt plini de ură. Astfel de oameni au avut tupeul să ne spună când să prăznuim Învierea Domnului?!

  4. Acum o spus-o pe fata.
    Vor porni urgia impotriva esentei poporului roman si a Bisericii sale, Biserica Ortodoxa Romana.
    O spun pe fata.
    Cine are urechi de auzit sa auda.

  5. sunt disperati. diavolul a castigat intotdeauna razboaie, dar nu LUPTA. Numai Dumnezeu castiga. Nimeni nu iti poate lua credinta. De aceea lucreaza prin experimente mengele sa ne ia mintile (modificarea adn uman, legatura intrinseca cu divinitatea). Invatati sa spuneti #NU. cu diavolul NU se negociaza. niciodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button