X

Bode și-a asmuțit milițienii asupra fermierilor care protestează în Vama Nădlac

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Jandarmii lui Bode au încercat să-i blocheze pe protestatarii de la Vama Nădlac, astfel că au fost câteva momente de îmbrânceli între forțele de ordine și fermieri.  Fermierii au demarat astăzi un protest național în mai multe orașe din țară.

Reproșul fermierilor

„Această formă extremă de manifestare este consecința nemulțumirii și dezamăgirii profunde a fermierilor români în legătură cu soluția găsită de Comisia Europeană la problemele și dezechilibrele grave cu care se confruntă sectorul agro-alimentar din țara noastră, pe fondul distorsiunilor de piață cauzate de conflictul armat din Ucraina. Eliminarea totală, începând cu mijlocul anului trecut, a taxelor vamale pentru toate mărfurile din Ucraina, a exportat, în plan comercial, efectele războiului în țările limitrofe printr-un efect de dumping involuntar, deoarece a stimulat fermierii ucraineni să vândă sub cost odată cu forțarea ritmului fluxurilor de marfă”, a anunțat Alianța pentru Agricultură și Cooperare, informează Mediafax.

Orașe în care sunt organizate proteste

Potrivit organizatorilor, proteste vor fi în București și în județele Alba, Arad, Argeş, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Covasna, Galaţi, Iaşi, Mureş, Olt, Satu Mare, Timiş, Tulcea și Vrancea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Din pacate pt fermierii romani, nu ar trebui sa-si faca sperante legate de protestul lor, pt ca slugoii si bestiile dambovitene i-au abandonat fara rusine in fatza „Slavei ucrainiene”, ca si pe restul romanilor, in fatza mizeriilor alimentare contaminate, otravite si modificate genetic provenite din tara calailor romanilor din Ucraina, pe care nici porcii nu vor sa le consume! Adevaratul Codex Alimentarius abia acum incepe pt romani, care vor muri de cancere pe banda rulanta, pt ca slugoii autohtoni stau capra in fatza stapanilor lor oculti si sunt cei mai buni agenti ai acestor satane! Doar ca de-acum incolo, protestele tuturor categoriilor sociale si profesionale se vor succeda la foc automat, cu din ce in ce mai multa furie, in timp ce nulitatile conducatoare constata o gaura uriasa in Bugetul de stat, asa ca pana la o miscare de proportii a romanilor nu mai poate fi mult! In momentul in care bestiile si Iudele autohtone vor pierde controlul in Colonie, sunt fem convins ca notiunile de „mila” si de „indurare” se vor termina definitiv pt ei !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button