X

Ministrul sârb al Sănătății: NATO a atacat in 1999 nuclear și chimic Iugoslavia: Explozie a numărului de boli maligne. SUA le cere sârbilor să uite

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul sârb al Sănătății Danica Grujičić a declarat pentru RTS că împotriva Republicii Federative Iugoslavia, în anul 1999, a fost purtat un război nuclear și chimic de către NATO.

Ea spune că comunitatea științifică internațională ar trebui să examineze care sunt consecințele asupra sănătății oamenilor, dar că este evident că avem o creștere a numărului de boli maligne, că tumorile sunt din ce în ce mai agresive și că acest lucru a influențat şi la creșterea sterilității, bolilor autoimune și tulburări mintale.

“Nu trebuie să uităm de efectul poluării chimice care a fost prezent, să nu mai vorbesc de uraniul sărăcit”, a subliniat Grujičić. Ea menționează că după șapte ani de la bombardamente s-a observat mai întâi creștereaa numărului pacienților cu leucemie şi limfom, precum și așa-numitele afecțiuni maligne sistemice.

Ambasadorul american le-a cerut sârbilor să uite bombardamentele NATO

Utilizatorii Twitter au reacționat la declarația ambasadorului american în Serbia Christopher Hill, care a sugerat că sârbii trebuie să „uite” resentimentele împotriva NATO din cauza bombardamentelor Iugoslaviei.

Mulți comentatori și-au exprimat indignarea față de cuvintele diplomatului american, amintind atât de victimele atacurilor, cât și de comportamentul actual al autorităților de la Washington în raport cu alte state.

„Probabil că ar trebui să-ți verifici creierul. Pe strada mea, la aproximativ 500 de metri de o bază bombardată din Šabac, unul din patru a avut cancer. Și asta încă se întâmplă”, a spus sashafrp.

„Sârbii nu ar trebui să-și uite nemulțumirile până când criminalii de război NATO (precum Wesley Clark , Clinton , Blair) vor fi aduși în fața justiției pentru crimele lor de război”, spune BrunnerEric1.

În Serbia, 24 martie este comemorarea bombardamentelor NATO care au ucis peste 2.500 de oameni, inclusiv 87 de copii, și au provocat pagube de 100 de miliarde de dolari, iar efectele uraniului sărăcit sunt încă înregistrate de medici.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Blestemata sa fii în veci sinagoga a satanei, începând cu clintonii, bushii, obama, bidenii,. blairii, regele actual al Angliei si cu francmasoneria din toate timpurile si din toate locurile !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button