X

Pentru al doilea an la rând, una din femeile anului din SUA este un bărbat

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Anul acesta este vorba despre Leigh Finke, un bărbat care se crede femeie din Minnesota. Meritul său? Este primul transgender care a fost ales în Camera Reprezentanților din statul Minnesota. Acesta a tranziționat în 2017.

Anul trecut onoarea de a fi numit una din femeile anului din SUA i-a revenit lui Rachel Levine. Meritul său? A devenit oficialul transsexual de cel mai înalt rang când Senatul l-a confirmat ca secretar adjunct al sănătății în octombrie 2021.

Am mai scris, dar scriu din nou. Transgenderismul e o chestie care ține de psihiatrie și ar trebui tratat ca orice altă boală mintală. Oricum te-ai îmbrăca, oricum te-ai machia, oricâte operații ți-ai face, în momentul în care te dezbraci vezi foarte clar că nu ești ceea ce pretinzi a fi. Acest lucru îl conștientizează chiar persoanele transgender. Atunci când tu spui despre tine că ești femeie transgender, respectiv bărbat transgender, recunoști automat că nu ești femeie, respectiv bărbat. O femeie sau un bărbat nu au nevoie de nici un sufix pentru identificare.

Când cineva folosește cuvintele „femeie” sau „bărbat” e foarte clar la ce se referă. Dar când același cineva folosește expresiile „femeie transgender” sau „bărbat transgender” e la fel de clar la ce se referă, respectiv la un bărbat care se crede femeie sau la o femeie care se crede bărbat, nicidecum la o femeie sau la un bărbat.

Sursa: New York Post

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button