X

Învățătură Ortodoxă – o nouă broșură despre vremurile pe care le trăim. Cuvinte vii de la Sfinți

Pentru a descărca broșura în format PDF, apăsați AICI.

,,Cel ce luptă ,chiar singur ,pentru Dumnezeu si neamul său,nu va fi învins niciodată”

Corneliu Zelea Codreanu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În aceste vremuri grele de încercare cu Mila Domnului și a Maicii Sale am reușit sa mai readucem la lumină, într-o Broșură ortodoxă de 16 pagini, lucruri importante și să mai tragem un semnal de alarmă pentru a încerca cu Mila Domnului trezirea si informarea oamenilor despre noile înșelări care ne sunt pregătite de ocultă:

Noua formă de vaccinare,despre asa zisul nou ,,virus Marburg”, care ni se pregătește, despre ecumenism și biserica mondială, despre înșelarea cu extratereștrii și hologramele, despre otrăvirea populației prin medicamente care conțin oxid de grafen și multe alte subiecte importante, despre care să ne ajute sa deschidem bine ochii și să luăm aminte că e vorba de viața veșnică și ar fi bine cu toți să ne întoarcem cu toată inima la Dumnezeu, căci doar la El este scăparea și Mântuirea.

Fiecare de la mic la mare ar fi bine să ajutăm la mărturisire și să nu descurajăm, pentru ca diavolul asta și caută să facă, sa ne adoarmă prin acest duh lumesc și să nu mai dăm atenție la ce este cel mai important: Adevarul-Hristos, aproapele și viața veșnică.

Câteva cuvinte de întărire pentru a ne da putere și curaj de mărturisire:

▪︎ Datoria noastră, a creştinilor ortodocşi este ca niciodată să nu contenim să spunem adevărul, să nu stăm pe loc, în nepăsare. Dar să-l sfătuieşti pe cel cu care vorbeşti ca şi cum i-ai fi cel mai bun prieten, ca şi cum l-ai iubi, şi nu de parcă i-ai ordona; ca şi cum i-ai arăta adevărul şi ai cere şi părerea lui. Numai aşa poţi să-l convingi.

Sf. Dionisie Ignat de la Colciu, Muntele Athos.

▪︎ În vechime, dacă un om evlavios se ocupa cu starea din lume trebuia să nu fie sănătos,să fie închis în turn, astăzi, însă, dimpotrivă, dacă un om evlavios nu se interesează și nu se îndurerează pentru starea
care domnește în lume ,este de închis în turn”. De aceea cei care au simțit primejdia trebuie să se împotrivească acestor tendințe.

Sf. Paisie Aghioritul (cartea „Semnele Vremurilor“, Editura Egumenița

Sfântul Dionisie Ignat de la Colciu, care ne-a proorocit că vremurile de pe urmă sunt vremurile de acum:

▪︎ „Nu sunt exagerări!“ spunea părintele și „nu trebuie nicicum să ne înfricoșăm.“ Vin ani grei, dar nu vă temeți, spunea părintele.

▪︎ Căci cei care se tem „sunt neîndumnezeiți“, deci să purceadă a se pregăti. Tot părintele spunea că „proorocirile sunt ca să te pregătești“, nu să te tulburi, căci Domnul Hristos va fi cu noi până la sfârșitul veacurilor, așa cum
spune Sfânta Scriptură.

▪︎ A spus să mărturisim aceste lucruri, fiindcă mulți se vor trezi la realitate și își vor salva sufletele, iar creștinii buni vor fi și mai buni, îmbunătățindu-și viața duhovnicească și mai mult, cunoscând aceste lucruri.

▪︎ Dar astăzi se neagă peste tot Hristos. Și asta ne somează să punem și mai mult în lumină adevărurile Lui. În această prigoană ca în toate prigoanele anterioare creștinii trebuie să mărturisească dreapta-credință cu mult curaj, oricât ar fi de greu.

Pr. Dumitru Stăniloae

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button