X

Mănăstirea Corlățeni – Pojorâta are nevoie de sprijinul nostru. Părinții vor să tipărească în câteva mii de exemplare, cartea “Hrană Duhovnicească”, a Sf. Ioan Iacob Românul

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mănăstirea Sfântul Ioan Iacob -”Corlățeni”, Com.  Pojorâta, Jud. Suceava încearcă să retipărească o serie de câteva mii de exemplare a unei foarte importante cărți, Hrană Duhovnicească, a Sf. Ioan Iacob Românul. Așa cum publică pe site-ul creat special pentru această campanie, monahii spun că “o parte din cărți vor fi împărțite gratuit, iar o parte le vom pune în circulație, la un preț mic, banii strânși astfel urmînd a fi folosiți la construcția noii noastre biserici -Preasfânta Treime-, ce va fi ridicată pe locul celei vechi (de lemn, albastră) ce a fost demolată în octombrie 2022, din cauza infecției cu o ciupercă de lemn“.

Referitor la carte, părinții ne spun că “ea trebuie să circule în continuare, spre marele folos al cititorilor, și spre slava autorului ei (SF. Ioan Iacob). Sfântul Ioan este patronul mănăstirii noastre, suntem deci, poate, cei mai îndreptățiți să încercăm să retipărim această carte.

Am stabilit ca sumă țintă 8000 de euro, dar dacă se vor strânge mai mulți bani, vom tipări mai multe cărți (de exemplu, un tiraj de 5000 de bucăți ar costa la editură cam 17200 euro!)”

Chiar și o donație de numai 1 Euro ajută această campanie să fie promovată în primele pagini ale siteului GOGETFOUNDING, unde va putea fi văzută și finanțată și de alți potențiali donatori. Este, practic, o faptă bună ce costă doar un Euro, ce poate fi săvârșită de acasă, în mai puțin de 3 minute!

Donația cu CARD-ul este securizată, putând fi folosit orice Card (inclusiv carduri in RON), conversia de monedă efectuându-se automat, fără taxe suplimentare! (De exmplu, donând cu un card românesc un Euro, va fi transferată de pe card suma de aprox 5 RON, (după cursul valutar)).

Menționăm că site-ul îngăduie ca donația să poată fi făcută și ANONIM, ascunzând numele donatorului!

Ca alternativă la folosirea unui card, se poate face transfer bancar, sau transfer prin PayPal.

Dacă cineva vrea să doneze direct în contul Mănăstirii, o poate face, cu condiția să menționeze ”Pentru editarea cărții Hrană Duhovnicească”, în acest cont:

MANASTIREA SF IOAN IACOB – C
Cont BCR in EURO: RO34RNCB0236022707530004

În acest caz , pomelnicul îl veți trimite dvs. pe adresa de email [email protected], specificând suma donată!
Mai multe despre biserica ce o vom construi pe locul celei vechi pe site-ul Mănăstirea Corlățeni.

Cine binevoiește să ajute, o poate face accesând această adresă: GoGetFounding

”Sfântul Ioan Iacob- Românul, are sfintele moaște întregi, în biserica Mănăstirii Sfantul Gheorghe Hozevitul , din Palestina. La începutul acestei luni (feb. 2023), cineva a vizitat mănăstirea, și le-a făcut această fotografie de detaliu. NOROIUL DE PE BOCANCI ERA PROASPĂT! Semn clar, că sfântul Ioan umblă, săvârșind fapte bune..

Sfântul Serafim de Sarov spunea: “Atunci când îi cinstim pe sfinți și facem fapte bune pentru ei, construim o legătură de dragoste și recunoștință cu ei. Această legătură nu poate fi ruptă niciodată și ne va aduce multă binecuvântare în viața noastră duhovnicească.”

Iar sfântul Nectarie din Eghina: “Atunci când facem fapte bune pentru sfinți, creștem în virtuți și ne apropiem mai mult de Hristos. În același timp, sfinții se roagă pentru noi și ne ajută să ne îndeplinim misiunea noastră duhovnicească.”

Mănăstirea Sfântul Ioan Iacob – ”Corlățeni”, ne invită să facem o faptă bună pentru sfântul Ioan Iacob.

https://gogetfunding.com/reprinting-the-book-hrana-duhovniceasca-of-saint-john-jacob-the-romanian/?lang=ro

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button