X

Zelenski și religia lui antihrist: Unirea țării înseamnă Sofia ortodoxă, moscheea și sinagoga

Imagine: screenshot de pe canalul YouTube Ze!President

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Volodimir Zelenski și-a felicitat cetățenii de Ziua Unirii Ucrainei și a spus că sobornicitatea înseamnă în Sofia ortodoxă, moscheea și sinagoga.

Mesajul video a fost publicat pe canalul de YouTube Ze!President.

“Sobornicitatea noastră este puternică cu cetățile Akkermanului, Palancei, Hotinului și Kameneț-Podolskului, Medjibijului, castelul Lubart, cetatea genoveză. Sobornicitatea noastră strălucește cu cupolele de aur ale Lavrelor Peșterilor din Kiev, de la Poceaev și de la Sveatogorsk. Unirea înseamnă Sfânta Sofia, catedrala Sf. Gheorghe, marea moschee a hanilor din Bahcesarai și sinagoga din Dnipro”, a declarat Zelenski.

“În toată Ucraina noastră. Vara. Toamna. Iarna. Primăvara. Noi apărăm toate acestea. Împreună. Și vom învinge. Împreună. Și în toată Ucraina vor răsuna sunetele victoriei”, a adăugat Zelenski.

UJO a raportat mai devreme că Zelenski a vizitat Universitatea Bisericii Ucrainene Greco-Catolice din Lviv.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. Nu numai “idealuri” anticrestine si ecumeniste, diavolul de Zdrelenski serveste agenda satanista globalista de distrugere a Ortodoxiei si intronare a lui antihrist.
  Esre discursul unui “om” dezaxat si fanatic ce va distruge Ucraina. Zilnic mor peste 1000 de ucrainieni pe fron. Distrugere sistematica.
  Sa vezi câte milioane vor muri si ucrainieni si români la primirea tancurilor cu uraniu si inceperea razboiului Nato/ Rusia cu slugile de la Bucuresti care au si semnat pentru trimitere de români pe front.
  Oricum,poporul român doarme, se uira la TV si se apropie sezonul “grātarelor”. De data aceasta DUMNEZEU va pedepsi arhiereii ecumenisti români , tradarea de Ortodoxiei de sekuristi si popii ecumenisti, nepasarea caldiceilor din asa zis-ul poporul român care doarme si lepādarea de HRISTOS, prin alt fel de “grātare” rusesti cu incārcāturi termobarice/ nucleare.

  Nu este departe Joiannis dulapul de la Cotroceni de descreieratul evreu satanist de la Kiev. Mai mult, Ucraina esre psmânt rusesc, care , prin intelegerea evreului banker Rotschild cu tradatorul globalist Girbaciov, nu a fost cedat anume Rusiei odata cu dezmembrarea “pacifistā a fostei URSS.
  S-a oregatit terenul expansiunii nazismului si a fascismului in Ucraina, razboiul cu rusii si razboiul nuclear de la anul, 2024, inca din anii 1991-1992 + intronarea spurcatului prin inmultirea pacatelor oamenilor si a caldiceilor ecumenisti tradatori de Ortodoxie.

  Doamne ajutā la cine meritā cu adevārat!

 2. ”Sobornicitatea noastră este puternică cu cetățile Akkermanului, Palancei, Hotinului și Kameneț-Podolskului”, zice individul, fara a aminti ca:
  1. Akkerman = Cetatea Alba = cetate a Moldovei lui Stefan cel Mare
  2. Palancea = targ domnesc al Moldovei
  3. Hotin = cetate a Moldovei
  4. Kamenet-Podoslk = Camenita, cetate-oras al Poloniei
  In plus, Lubansk = cetate a Lituaniei
  Medjibij = targ din Rusia Kieveana.
  Tipul asta se lauda tot cu posesiunile altora, facute de altii si luate cu japca de el, asa cum se laudau sovieticii cu vinul moldovean ca fiind ”din colonii”. Sikkeyim!

  1. @gigi: foarte bine spus!

   Zdrelensky evreul clown globalist se laudā ,vcu mare tupeu nazist, cu teritorii ale altor tāri, inclusiv ale românilor.

   Se întoarce în mormânt Voievodul nostru Stefan cel Mare!

   Doamne ajutā!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button