X

Războiul din Suedia despre care presa nu vorbește: crimă organizată, atacuri armate, violuri

Le-a ieșit pe ochi dragostea pentru imigranții mahomedani

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Multiculturalismul suedez nu evoluează tocmai bine. Oficial, există 61 de zone pe care autoritățile preferă să le numească „zone vulnerabile”. Popular sunt cunoscute ca „no-go”, respectiv cartiere în care e mai sigur să nu calci. Chiar și mașinile de salvare și pompieri au nevoie de escorta poliției când sunt chemate la intervenții acolo. Purtătorii de cuvânt ai poliției insistă că nu e adevărat că și lor le e frică să patruleze acele cartiere, dar nu se referă și la riscul pentru o femeie singură de a le traversa.

În lipsa autorității, în zonele cu pricina s-au impus structuri paralele de putere, fie ale unor grupări fundamentaliste islamice, care vor să impună legea din Coran, fie ale găștilor de cartier și de crimă organizată. Găștile sunt înarmate până în dinți, dar în ultimii ani au trecut la nivelul următor.

În ultimii 5 ani, au existat aproape 1.000 de atacuri cu bombă și dispozitive explozive. Mai precis, 997 de incidente, numărate undeva pe la mijlocul anului trecut. În 2019, Suedia a avut un ritm de 5 atacuri cu bombă pe săptămână, după cum relatează Peter Imanuelson. Și nu e vorba de „petarde”, cum vor autoritățile să ne liniștească, ci de orice de la grenade de mână la dispozitive explozive artizanale. Așadar, o bombă pe zi cu pauză în week-end.

Atacurile cu armă de foc au un ritm similar. Pentru 2021, au fost raportate 342 împușcături, deci tot un ritm de aproape un atac pe zi. Iar în 2022 au fost 360 de atacuri armate până în noiembrie. După numărul de victime ale atacurilor armate, 2022 a bătut recordul, cu 60 de morți, față de 47 în 2020.

În această privință, Suedia se detașează în statisticile europene. Dacă media pe continent e de 1,6 victime ale violenței armate la milionul de locuitori, în Suedia, indicatorul a ajuns la 4.

Tot autoritățile și presa dominantă încearcă să liniștească publicul spunând că aceste răfuieli afectează doar infractorii. Deși e adevărat că majoritatea celor implicați sunt din lumea interlopă, totuși, atât împușcăturilor cât și atacurilor cu bombă au început să le cadă victime și locuitori obișnuiți, inclusiv copii.

Vârsta celor implicați continuă și ea să scadă. Legea progresistă a Suediei ajută un adolescent implicat într-o omucidere cu armă de foc să scape și cu 4 ani de închisoare. Ceea ce i-a făcut pe tineri recruți ideali ai găștilor de cartier și pentru traficanți.

Dar elefantul din cameră e eșecul politicii granițelor deschise, cu care suntem îmbiați. 20% din populația de circa zece milioane de locuitori ai Suediei sunt născuți în altă țară. Țineți cont că în restul de 80%, statisticile nu mai rețin originile pentru după a doua generație. Dar solidaritățile etnice și ghetoizarea rămân puternice pentru sirieni, somalezi, afgani, arabi și nu numai. Imigrația a putut exploda prin metodele tradiționale ale „reîntregirii familiei” și ale facilitării instalării pentru rude mai îndepărtate, vecini și prieteni, după ce primul val colonizează o țară discret și fără probleme, făcând impresie cu modestia și hărnicia lor.

Tradițiile barbare din țările de origine nu sunt abandonate ușor doar pentru că o populație face o călătorie cu avionul pe alt continent. 40.000 de femei din Suedia au suferit mutilări genitale, dintre care 7.000 sunt minore. Practica are legătură cu credința că femeia nu ar trebui să se bucure de plăcere în timpul actului sexual.

În schimb, Suedia a devenit campioană europeană la violuri și agresiuni sexuale: peste 26.000 în 2021. În ultimii 5 ani, au fost 42.936 de violuri, la o populație puțin peste zece milioane. Nu e de mirare că în unele sondaje în localități mai mici, citate de Imanuelson, aproape jumătate din femei spun că se tem să iasă singure seara. Culmea, în feminista Suedie, femeile nu pot purta în geantă nici măcar un spray cu piper, pentru că deținerea lui are nevoie de o autorizare similară cu permisul de port-armă, eliberat de poliție.

Victor Grigore

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

 1. Sunt chiar uimita de ceea ce am citit aici. Eu am o colega de facultate si prietena care, in 2014, a reusit sa se stabileasca in Suedia; comunicam destul de des pe messenger si pe whatsapp, si mereu mi-a spus ca se simte excelent, nu mi-a pomenit niciodata de atacuri cu arma sau bombe – despre care ati scris voi.

   1. E in ddiferite zone! Ca in paris in italia germania etc! Zone ce se extins pe nasura ce creste nr musulmanilir migranti!

 2. eu zic ca ajungem la concluzia ca religia e o boala psihiatrica daca cineva in numele domnului se comporta astfel

  cei mai multi dintre aia nici nu stiu sa scrie si sa citeasca nici macar in pasareasca lor arabeasca ce sa mai vorbim de suedeza care e o limba dificila cu litere latine nu cuneiforme ca la arabi si de la dreapta la stanga

  au fost primiti in suedia ca statul sa aiba o scuza de data asta veridica pe fapte sa inceapa cu big brother chipurile sa protejeze populatia si monteaza peste tot camere etc…

  in timp ce nu se spune ca tot nemernicii de politicieni suedezi (daca sunt suedezi pot fi si alogeni nu i bai) au fost de fapt vinovati pentru politica imigrationista de la bun ineput

  1. religiile sunt deraieri de la Credinta, care este UNA, cea Ortodoxa, ce combate toate faradelegile intalnite la religii

 3. Confirm, am ajuns într-un astfel de cartier … Numai arabi în centrul comercial și negrii, magazine cu denumiri scrise în arabă în care nu poți folosi cardul iar supermarketul suedez avea jumătate din produse arabe sau turcești…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button