X

Schismaticii ucrainieni anunță că vor “sluji” în ziua de Crăciun, pe calendarul patristic, în Lavra Peșterilor

Dumenko va

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Serviciul de presă al schismaticei BOaU și-a invitat susținătorii la “rugăciunea comună” cu Dumenko la Lavra Peșterilor din Kiev.

Conducătorul așa numitei Biserici Ortodoxe a Ucrainei, Epifanie Dumenko, intenționează să oficieze “slujba” Nașterii Domnului la catedrala Adormirii Maicii Domnului din Lavra Peșterilor din Kiev, transmite serviciul de presă al BOaU.

“Slujba” va avea loc pe 7 ianuarie “după obținerea autorizării corespunzătoare”.

Recent, Mitropolitul Pavel, starețul Lavrei Peșterilor din Kiev, a spus că începând cu Anul Nou, credincioșii Bisericii Ortodoxe Ucrainene canonice nu se vor mai putea ruga în bisericile Lavrei Superioare.

Reamintim că noi românii avem un odor de mare preț la Lavra Pecerska, sfintele moaște ale Sf. Teodora de la Sihla, pentru care ar trebui să facem mai multe tratative ca să le aducem în țară.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button