X

Trendul transumanist nu ocolește nici Serbia, care vrea să fie jucător cheie în științele de ‘viitor’ – biotehnologie, biomedicină, bioinformatică și biodiversitate

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pentru anul 2023, potrivit cuvintelor doamnei prim-ministru, Ana Brnabici, primul și cel mai important țel este schimbarea tendinței privind natalitatea populației și să se investească nu doar mai mulți bani în acest sens ci și să se discute mai mult pe această temă, adică să fie cheltuită mai multă energie și timp în politica de natalitate.

Aceste două scopuri sunt pentru ceea ce luptăm, aceste două scopuri vor însemna pe viitor o Serbie mai puternică, a subliniat Brnabici.

Prim-ministrul a spus că vor continua și marile proiecte capitale de infrastructură și în acest sens menționează că până în 2024 va fi terminată calea ferată de mare viteză până la frontiera cu Ungaria.

Prim-ministrul sârb se bucură în mod deosebit și în privința începutului lucrările de construcție la proiectul capital din domeniul științific, acesta fiind BIO4 campus.

Este ceea ce va evidenția Serbia drept centru al acestei părți a Europei în științele de viitor – biotehnologie, biomedicină, bioinformatică și biodiversitate, și până în septembrie trebuie să înceapă lucrările dar și să continuăm cu investiții în parcurile științifice, a spus Brnabici.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button