X

RAPORT SECRET al CDC: De la lansarea operatiunii Warp Speed, cel putin 1.1 milioane de americani au murit “subit”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

(Natural News) Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilor din U. S.A. (CDC) a confirmat discret ca cel putin 1.1 millioane de americani au murit “subit” de cand “vaccinurile” contra coronavirusului Wuhan (Covid-19) au fost introduse prin operatiunea Warp Speed.

De la momentul la care Agentia Americana pentru Alimente si Medicamente (FDA) a acordat autorizatia de utilizare de urgenta (EUA) pentru vaccinuri, mai mult de sase milioane de americani au murit, in total. Din acest total, 1,106,079 decese sunt considerate ca fiind “in plus,” raportate la media celor cinci ani anteriori, incepand cu 2015 si pana in 2019.

Alte informatii guvernamentale confirma ca ratele mortalitatii la 100,000 oameni sunt mult mai mari in randul celor “complet vaccinati”, sugerand ca injectiile covid sunt cauza acestei mortalitati in exces. (Legat de: CDC a eliminat rapoartele despre afectiunile si decesele asociate vaccinurilor din Sistemul de Raportare a Efectelor Adverse ale Vaccinurilor [VAERS].)

Trebuie sa multumim Organizatiei pentru Dezvoltare si Cooperare Economica (OEC) pentru aceste informatii si pentru ca face munca pe care CDC si FDA refuza sa o faca impiedicand astfel publicul sa le vada.

Organizatie interguvernamentala cu 38 de tari membre, OEC a fost infiintata in 1961 pentru a “stimula progresul economic si comertul international.” Printre altele, organizatia strange informatii si le interpreteaza prezentandu-le apoi intr-o forma usor de inteles.

Oamenii au inceput sa moara DUPA ce au fost introduce vaccinurile, nu inainte.

Pana acum, in fiecare saptamana din 2022 s-a vazut un numar semnificativ si notabil de morti in exces. La un moment dat, au fost semnalate mai mult de 350,000 de decese suplimentare pe saptamana, chiar daca media a scazut cumva de atunci.

“Asta inseamna ca in saptamana 38 a anului 2022 au murit cu 1,700 de americani mai mult decat in saptamana 38 din anul 2021, in ciuda faptului ca a existat un urias val de pretinse decese de Covid-19 in aceasta perioada,” relateaza The Exposé conform informatiilor.

Altfel spus, sunt mai multe decese suplimentare in perioada post-vaccin decat in perioada pre-vaccin cand massmedia si guvernul speriau pe toata lumea cu “covidul.” Se pare ca adevarata amenintare este vaccinul.

“Si asta nu e cel mai mare rau,” a adaugat The Exposé. “Deoarece datele oficiale ale CDC arata ca 2021 a fost un an record al deceselor in USA, inregistrandu-se cu peste 100,000 mai multe decat in 2020, cand nu aparusera inca vaccinurile experimentale Covid-19.”

Cifrele oficiale de la CDC arata ca peste 101,000 oameni au murit in plus in 2021, dupa ce Operatiunea Warp Speed a fost pusa in aplicare, in comparatie cu 2020 cand vaccinurile nu fusesera inca dezlantuite.

“Prima injectie Covid-19 a fost administrata in USA in 14 decembrie 2020, si conform cifrelor discret date publicitatii de catre CDC, 6,090,716 de americani si-au pierdut vietile in mod tragic dupa aceasta data pana in saptamana 38 a anului 2022,” mentioneaza The Exposé.

Daca injectiile covid au fost cu adevarat introduse cu scopul de a “salva vieti,” cu siguranta ca au facut o treaba ingrozitoare. Oamenii mai mult au murit din cauza injectiilor, care practic ar fi salvat vieti daca mai degraba nu ar fi fost introduse.

“Am citit de curand ca numarul deceselor in exces la nivel global depaseste 75 milioane,” a scris un comentator. “Adaugati la aceasta pierderea capacitatii de recuperare, precum si infertilitatea masculina si feminina, si astfel avem de a face cu un fenomen de extinctie in masa.”

Un altul spune ca cifrele actuale, conform BizNews, arata 0.75 milioane, adica 750,000, decese in exces la nivel global 2022.

“Mortalitate globala in exces este acum mai mare decat cea din timpul celui de-al doilea razboi mondial,” a scris altcineva, insinuand ca decesele datorate injectiilor covid sunt datorate unei campanii de depopulare in masa, parte a unui al treilea razboi mondial in desfasurare.

Dr. Eli David a scris pe Twitter ca in Israel, 2020 a fost se pare “anul pandemic al secolului” neexistand vaccinuri disponibile, dar ca mortalitatea per total a fost mult mai mare in 2021 si 2022 dupa ce vaccinurile au fost dezlantuite.

Ultimele noutati despre decesele cauzate de intepaturile Gripei lui Fauci pot fi gasite la Genocide.news.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button