X

Peste 50% dintre români declară că trebuie naționalizat OMV

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Peste 50% dintre români declară că trebuie naționalizat OMV, după ce Austria a refuzat intrarea României în Spațiul Schengen, a anunțat sociologul Marius Pieleanu, în exclusivitate la Puterea Știrilor. 

Totuși, sociologul a atras atenția că țara noastră este parte integrantă a structurilor economice și politice europene și „nu trebuie să ne pripim în a face gesturi sub imperiul emoțiilor, care să ne coste mult mai mult decât o amânare a aderării României la Spațiul Schengen”.

„Refuzul Austriei este unul cu caracter subiectiv. Vă readuc aminte că ei nu au avut un motiv sustenabil, credibil, să ne refuze aderarea la Spațiul Schengen. Nu s-a spus și vă spun o cifră în premieră. Peste 50% dintre români declară că trebuie naționalizat OMV. Aici s-a ajuns cu supărarea. Sunt date de ultimă oră pe care vi le prezint. În mod evident noi nu trebuie să ajungem aici. România este parte integrantă a structurilor economice și politice europene și nu trebuie să ne pripim să facem gesturi ieșite din comun, la nervi, sub imperiul emoțiilor, și care să ne coste mult mai mult decât o amânare a aderării României la Spațiul Schengen”, a declarat Marius Pieleanu, la Puterea Știrilor.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Davos 2022 to Davos 2023: 6 key themes that frame the need for global action | World Economic Forum

    https://www.weforum.org/agenda/2022/06/davos-2022-key-themes-global-cooperation-health-equity-digital-inclusion-economic-outlook

    Theme #2: Three interconnected crises – climate, food, energy

    Criza climatică a fost mult timp o componentă cheie a agendei de la Davos. Dar, odată cu creșterea emisiilor, creșterea prețurilor la energie și creșterea prețurilor la alimente – indisolubil legate și exacerbate de criza geopolitică din Ucraina – discuțiile climatice au luat un ton mai grav la Davos 2022, în timp ce liderii mondiali au discutat despre necesitatea unor acțiuni imediate.

    Theme #6: ‘Our future is digital’

    Tehnologia, executată cu atenție, ar putea acționa ca un multiplicator pentru a aborda mai multe provocări simultan – de la reducerea sărăciei la oprirea schimbărilor climatice, așa cum lucrează Coaliția First Movers prin comercializarea tehnologiilor curate emergente.

    Davos 2022: Satya Nadella on how Microsoft is adapting to global shifts | World Economic Forum
    https://www.weforum.org/agenda/2022/05/davos-2022-mtl-satya-nadella-metaverse-hybrid-work/

    https://intelligence.weforum.org/topics/a1G0X000004Q9aRUAS?tab=publications

    New Initiative to Build An Equitable, Interoperable and Safe Metaverse > Press releases | World Economic Forum
    https://www.weforum.org/press/2022/05/new-initiative-to-build-an-equitable-interoperable-and-safe-metaverse

  2. Central Bank Digital Currencies are the Bullet Train to Digital Concentration Camps
    https://kanekoa.substack.com/p/central-bank-digital-currencies-are

    “Dacă poți transfera pe fiecare om într-un lagăr de concentrare digital, să-i golești contul bancar oricând dorești și să-i impui pe ce poate și pe ce nu poate cheltui banii, ai controlul total asupra lui”

    Marea Britanie se pregătește să introducă lira sterlină digitală susținută de Banca Centrală

    https://www.breitbart.com/europe/2022/12/11/uk-prepares-to-introduce-a-digital-pound-central-bank-digital-currency/

    https://www.brighteon.com/853b3648-fd77-4319-9cf8-87e9a49ef57d

    Central Bank Digital Currency Tracker – Atlantic Council
    https://www.atlanticcouncil.org/cbdctracker/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button