X

Armament nuclear pe teritoriul României. Ministerul Apărării a semnat aprobarea

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un ordin al ministrului Apărării, semnat de un secretar de stat, că Angel Tîlvăr nu și l-a asumat, pregătește, în mod absolut halucinant, intrarea arsenalului nuclear pe teritoriul țării noastre. Astfel, România va permite, pentru prima dată, trecerea frontierei de stat de către forțe armate străine pentru gestionarea situațiilor de urgență sau de criză, nu numai cu echipamente militare, armament, muniții și explozivi, ci și cu materiale radioactive.

Două cuvinte, strecurate într-un ordin de ministru publicat în 29 noiembrie în Monitorul Oficial, când românii își făceau bagajele pentru minivacanță, ar putea schimba soarta țării. Și nu în bine. Este vorba despre acordarea permisiunii armatelor străine de a intra pe teritoriul României cu ”materiale radioactive”, care, în contextul echipamentelor militare, nu poate însemna altceva decât arsenal nuclear, fapt care ne pune într-un risc extrem față de Federația Rusă.

Actul normativ, semnat de secretarul de stat Eduard Bachide, de la MApN, schimbă Ordinul ministrului Apărării Naționale pentru Instrucțiunile privind operațiunile de mișcare și transport ale marilor unități și unităților militare, aprobate prin Ordinul ministrului apărării naționale nr. M.4/2014. Strecurată printre schimbări banale și inutile, modificarea articolului 232 pare să fie singurul scop urmărit al acestui act normativ. În Ordinul din 2014, articolul 232 prevedea doar că cererile pentru obţinerea aprobării de intrare/ieşire în vederea participării la acţiuni militare şi exerciţii se înaintează în termenele stabilite pe timpul conferinţelor de planificare a activităţilor, cu specificarea termenelor în care pot fi depuse aceste solicitări, de 10 zile pentru produse militare strategice și de 4 zile pentru transporturi militare obișnuite.

Transporturi militare pentru Ucraina

Potrivit modificărilor aduse articolului 232 din Ordinul ministrului Apărării M 192/2022,  cererile pentru obținerea aprobării de intrare/ieșire și staționare a forțelor armate aparținând statelor membre NATO, Uniunii Europene și Parteneriatului pentru Pace sau statelor cu care România a încheiat acorduri în domeniu sau de tranzitare a teritoriului național de către acestea se vor înainta cu cel puțin 4 zile lucrătoare înainte de data planificată a intrării în România. De precizat că din parteneriatul pentru pace face parte și Ucraina. Intrarea pe teritoriul României este permisă forțelor, produselor și echipamentelor militare sau a bunurilor materiale pentru asigurarea sprijinului, după caz, sau în vederea participării la exerciții, activități de instruire și ceremoniale pe teritoriul țării, precum și în scopul participării la operațiuni ce se desfășoară în afara teritoriului național. Cererile pentru obținerea aprobării de intrare/ieșire și staționare sau de tranzitare formulate de forțele armate străine, altele decât ale NATO, UE și cele din Parteneriatul pentru Pace, se vor înainta cu cel puțin 30 de zile înainte de data planificată a intrării în România a forțelor, produselor și echipamentelor militare sau a bunurilor materiale pentru asigurarea sprijinului, după caz.

48 de ore

În cazul intervenției armatelor străine din NATO și UE de pe teritoriul țării noastre, noul Ordin al ministrului Apărării Naționale prevede un termen de 48 de ore pentru aprobarea intrării în România. ”Pentru desfășurarea operațiilor/exercițiilor organizate de NATO sau UE sau împreună cu state membre NATO și UE, ale căror planuri/scenarii includ trecerea frontierei de forțe armate străine pentru gestionarea situațiilor de urgență sau de criză, cererile pentru obținerea aprobării de intrare/ieșire și staționare sau tranzitare a teritoriului României se înaintează cu cel puțin 48 de ore înainte de data planificată a intrării transportului pe teritoriul național. Cererile vizează deplasarea de forțe, produse și echipamente militare, armament, muniții, explozivi, materiale radioactive și alte bunuri periculoase”, se precizează în Ordinul ministrului Apărării Naționale. Totodată, pentru bunurile care fac obiectul controlului vamal, dar care nu fac parte din categoria bunurilor periculoase, cererile forțelor armate străine se pot înainta cu 24 de ore înaintea efectuării transporturilor.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

 1. A erupt si vulcanul din Stromboli – Cutremur cu tsunami de 1,5 metri › Italia:
  Vulcanul Stromboli s-a activat –
  Cutremur cu tsunami de 1,5 metri Cutremur cu magnitudinea de 4,6 grade care a provocat tsunami.

  https://www.iefimerida.gr/kosmos/italia-ifaisteiaki-drastiriotita-tsoynami-strompoli

  Parintele Serafim Rose:

  Este evident pentru orice crestin ortodox care este constient de ceea ce se intampla in jurul lui astazi, ca lumea se apropie de sfarsit.

  Semnele vremilor sunt atat de evidente incat s-ar putea spune ca lumea se prabuseste spre sfarsit.

  Care este unul din aceste semne?

  – Raspandirea dezastrelor naturale: cutremure, si acum vulcani care deja modifica tiparele climatice ale lumii

 2. Acest secretar de la MAPN care a semnat pentru aceste arme , acest neica nimeni, am văzut biografia și studiile pe care le are face pe deșteptul și semnează ceva care îl depășește! Nu zice nimeni nimic, presa, parlamentul?

  1. Cum să zică dacă presa și cocina zisă parlament nu-s ale României? Sunt vândute slugilor spurcatului. Singura soluție pentru a scăpa de ei,e să ne adunăm din toată țara,și să intrăm peste ei să-i măcelărim cape porci.

 3. Documentul Fundației Rockefeller din 21 Aprilie 2020, care susține creearea unei forțe militare pentru a monitoriza „sănătatea cetățenilor”.

  „Planul include creearea unei forțe militarizate, “Covid Community Healthcare Corps”, astfel încât fiecare să poată fi testat cu ușurință prin urmărirea contacților centrate pe confidențialitate; o testare a datelor de bord și a unei platforme digitale pentru urmărirea stărilor Covid-19, a resurselor și a protocoalelor de tratament eficiente în toate statele și să fie o casă de compensare a datelor despre noile tehnologii … cel puțin 100.000 de persoane și poate chiar 300.000 de persoane trebuie angajate pentru a întreprinde o campanie masivă privind administrarea testului și urmărirea contacților. “

  Observați cum planul include o “Armată Sanitară”.

  Update:
  “Rularea GERM va costa lumea în jur de 1 miliard de dolari pe an pentru a acoperi salariile pentru echipa de 3.000 de oameni de care am avea nevoie, plus echipamente, călătorii și alte cheltuieli – bani care ar veni de la guverne. Activitatea ar fi coordonată de OMS, singurul grup care îi poate da credibilitate globală și trebuie să răspundă în fața publicului.”
  https://thewashingtonstandard.com/germ-bill-gates-new-permanent-fully-paid-prepared-organization-of-experts-who-will-respond-to-dangerous-outbreaks-video/

  Documentul Fundației Rockefeller 2020 îl vorbeste de un “număr unic de identificare a pacientului”, în timp ce Gates îl numește “certificat/portofel digital, sau pașaport de imunitate”.
  Acest “număr de indentificare”, sau “certificat digital”, va determina dacă puteți călători, lucra, face comerț și de a va exercita drepturile.

  „Planul include creearea unei forțe militarizate, “Covid Community Healthcare Corps”, astfel încât fiecare să poată fi testat cu ușurință prin urmărirea contacților centrate pe confidențialitate; o testare a datelor de bord și a unei platforme digitale pentru urmărirea stărilor Covid-19, a resurselor și a protocoalelor de tratament eficiente în toate statele și să fie o casă de compensare a datelor despre noile tehnologii …

  Se poate extrapola, acest articol s-a concentrat pe planurile din SUA, nu faceți greșeala să credeți că este un plan izolat – este o agendă la nivel mondial.

  Documentul PDF poate fi descărcat de la acest link:

  https://www.rockefellerfoundation.org/wp-content/uploads/2020/04/TheRockefellerFoundation_WhitePaper_Covid19_4_22_2020.pdf

  https://truthcomestolight.com/wp-content/uploads/2020/07/Rockefeller-Foundation-2010-Scenarios-for-the-Future-of-Technology-and-International-Development.pdf

  Looking to the future: The Rockefeller Foundation and WHO identify priorities for global health collaboration
  https://www.who.int/news/item/28-11-2021-looking-to-the-future-the-rockefeller-foundation-and-who-identify-priorities-for-global-health-collaboration

  Reset the Table: Meeting the Moment to Transform the U.S. Food System – The Rockefeller Foundation
  https://www.rockefellerfoundation.org/report/reset-the-table-meeting-the-moment-to-transform-the-u-s-food-system/

  Planul lui Bill Gates: încă 20 miliarde de dolari pentru răspîndirea alimentelor modificate genetic, cărnii arftificiale, instaurarea egalității de gen și vaccinuri!

  https://m.ziuanews.ro/stiri/planul-lui-bill-gates-nc-20-miliarde-de-dolari-pentru-r-sp-ndirea-alimentelor-modificate-genetic-c-rnii-arftificiale-instaurarea-egalit-ii-de-gen-i-vaccinuri-1571479

  Avocat Elena Radu detaliază despre certificatul digital covid: piatra de temelie pentru implementarea identității digitale unice printr-un singur dispozitiv, portofelul digital, fără de care nu se va mai putea face identificarea și autentificarea, și care conform unei propuneri de regulament a ue, se va realiza până la sfârșitul anului 2022.
  https://t.me/stopplandemie/7248

  QR cod = cnp digital 666
  https://t.me/stopplandemie/7348

  Document al Parlamentului European privind microciparea cetatenilor din UE

  The use of chip implants for workers – Think Tank
  https://www.europarl.europa.eu/thinktank/it/document.html?reference=IPOL_STU(2018)614209

  Se poate descarca fisierul pdf in limba engleza…

  Această lucrare explică tehnologia implanturilor cu cip RFID; explorează aplicațiile actuale și ia în considerare aspecte juridice, etice, de sănătate și de securitate legate de utilizarea lor potențială la locul de muncă. Studiul a fost comandat de Departamentul tematic A pentru Comisia pentru ocuparea forței de muncă și afaceri sociale (EMPL).

  Text prelucrat si adaptat (dupa originalul Parintelui Nicolae Steinhardt):

  Atunci cand se urmareste instaurarea unei terori: prima conditie a teroarei este spaima provocata de amestecul dintre mister (virusul a fost izolat?! Ma imunizez prin vaxxin?! Transmit si altora chiar daca sunt vaxxinat?! Vaxxinu ma protejeaza?! Nu putem pentru ca sa stim!) si ceva care nu poate fi împiedicat, inevitabil, de neînlăturat (tulpini rezistente la vaxxin, doze fara numar, fara numar…)

  Exista si o sinucidere morala, psihica:
  prin renuntarea la orice speranta, la exercitiile de miscare, plimbare, a un regim alimentar potrivit, la bunele maniere, la stapanirea de sine, la increderea in oameni – cu alte cuvinte, consimtirea si colaborarea la depersonalizarea urmarita de sistem.
  Lipsit de libertate – caracteristica sa esentiala – omul devine altceva, dupa cum, lipsit de duh, trupul devine cadavru.
  Mongolii stiu ca totul este sa l faci pe adversar to lose his face: sa si piarda fata (chipul) inseamna aici, de fapt, sa si piarda demnitatea de om si respectul de sine, adica duhul, ceea ce il deosebeste de vita (animal). Dupa aceea dispui de el ca de un obiect. Scopul urmarit este descompunerea personalitatii.
  Pana la urma se vede ca suntem mereu pusi, ca Sfantul Ilie si preotii lui Baal, in situatia de a ne hotara cui vom sluji: adevaratului Dumnezeu (Hristos) sau idolilor (al caror nume se schimba in cursul istoriei, cel mai des purtat astazi fiind: Covidul n.n.).
  Cand este vorba de Hristos, picaturile si faramele, or pregetarile, sovaielile, limitele si temerile, sau ingustimile si orbecaielile, intoarcerile inapoi nu au ce cauta. Totul este pe viata si pe moarte, pe capre sau pe oi, pe da ori ba, pe intreguri!

  Prea mult devotament fata precautiile universale covidiene poate lua oricand infatisarea de automatizare si fetisizare.
  Lanturile doctrinei covid nu leaga mai slab decat lanturile metalice, reduc sensibilitatea, ingusteaza campul vizual, macina agerimea spiritului. Omul, daca nu va folosi antidotul credintei in Hristos (scopul dupa, Sfantul Serafim de Sarov, este asimilarea harului Duhului Sfant), e posibil sa evolueze spre starea de computer: ramane a prelucra datele, insa numai in stransoarea programului covid.
  Doctrina covid e a „semnului fiarei”. Se poate trai in covidism… numai cine poarta „semnul fiarei”. Ceea ce inseamna: numai acel care adera la doctrina covidioasa, care e prin esenta exclusivista, monopolizatoare, elitista si idolatra.
  Nu se cuvine oare a respecta legea cu strictete si a o aplica fara concensii de vreun fel? Ba da, fireste ca da, insa pentru a nu transforma legalismul (bun si necesar) in birocratie (rea si catastrofica) se mai cere ca legea sa fie promulgata si aplicata cu buna credinta si convingerea ca, asa precum li se spunea candva fariseilor ca nu omul e facut pentru sambata ci sambata e facuta pentru om, si legea ar trebui facuta spre binele si folosul omului, iar nu acesta spre a fi jertfit unui idol nesatios si crud, dar atat de frumos si nobil denumit lege plandemica. Ea, legea, nu se cade a fi pusa in viata cu niciuna din insusirile negative care in orice domeniu altereaza si otravesc traiul oamenilor: prostia, marginirea, mecanicismul cugetarii, orbirea si rautatea, placerea de a pricinui semenilor tai neajunsuri si greutati. Altfel spus, dispozitiile administrative, regulamentele si functionarii sunt chemati sa aplice legea cu seriozitate iar nu o sa o prefaca in parodie si unealta de tortura. Dar poate deveni instrument de chin un lucru bun in sine? Cum sa nu!
  Nu-i roata de mare folos si unealta de temei? Dar intrebati-l pe Horea ce crede el despre aceasta nascocire a mintii si indemanarii omenesti.
  Birocratia e in esenta lipsita de buna credinta, ea pierde din vedere scopul si reduce totul la forma. Birocratia aduce aminte de doua notiuni, care o lamuresc, o demasca si o expun in adevarata ei lumina pernicioasa: abuzul de drept si fariseismul.
  Abuzul de drept spune ca pana si un drept al omului (perfect legal si justificat) poate deveni pricina de nedreptate. Am dreptul in camera mea, sa dau drumul aparatului de radio? Am, de buna seama ca am! Atunci il pun la maximum, de tremura peretii. Dar in cazul acesta il incomodez pe vecinul meu. Am dreptul, dar il exercit in mod abuziv si prefacandu-ma a nu sti ca am vecin care si el are dreptul de a nu fi tulburat si asurzit.
  Fariseismul e de cand lumea, e modul de viata si conceptia dupa care totu-i sa fie salvata aparenta si dai impresia ca esti bun si drept. Fariseismul, mai ales, e meschin si chitibusar: fariseul strecoara tantarul si nu ia aminte cand trece camila; e mincinos si inselator, insa nu uita a da zeciuiala din chimen, izma si marar.
  Birocratia este un amestec de fariseism si abuz de drept.
  Prin urmare cum de poate fi legalismul plandemic ceva gresit? Cum de poate stricta aplicare a legii duce la rezultate nefaste?
  Poate, pentru ca promulgarea sau aplicarea legii se face uneori fara buna credinta si nu in interesul si intru slujirea adevarului. Niciun proces judiciar nu se poate desfasura in conditii curate daca toate partile nu sunt de buna credinta.
  Birocratia, de fapt, buna credinta fiind o conditie esentiala, nici nu este o aplicare a legii: e o aplicare a unei perversiuni a ei, si e si ea o scamatorie care va putea insela de va fi cu putinta si pe cei alesi.
  ��

  Documentul Fundației Rockefeller 2020 îl vorbeste de un “număr unic de identificare a pacientului”, în timp ce Gates îl numește “certificat/portofel digital, sau pașaport de imunitate”.
  Acest “număr de indentificare”, sau “certificat digital”, va determina dacă puteți călători, lucra, face comerț și de a va exercita drepturile.

  „Planul include creearea unei forțe militarizate, “Covid Community Healthcare Corps”, astfel încât fiecare să poată fi testat cu ușurință prin urmărirea contacților centrate pe confidențialitate; o testare a datelor de bord și a unei platforme digitale pentru urmărirea stărilor Covid-19, a resurselor și a protocoalelor de tratament eficiente în toate statele și să fie o casă de compensare a datelor despre noile tehnologii …

  Se poate extrapola, acest articol s-a concentrat pe planurile din SUA, nu faceți greșeala să credeți că este un plan izolat – este o agendă la nivel mondial.

  Documentul PDF poate fi descărcat de la acest link:

  https://www.rockefellerfoundation.org/wp-content/uploads/2020/04/TheRockefellerFoundation_WhitePaper_Covid19_4_22_2020.pdf

 4. planul distrugerii Romaniei si a romanilor continua la pas. asta se intampla cand romanii dorm de 32 de ani….avem ce meritam! cati au iesit in strada sa manifeste CA NOI NU VREM RAZBOI! CA NU ACCEPTAM INARMAREA UCRANEI PRIN NOI?

  1. @marin: din decembrie 1989 si pânā azi (decembrie 2022) sunt exact 33 de ani si nu 32 de ani .
   Mereu am observat acest lucru(voit, sau nu) sa se numere cu 2 an mai putin, de-a lungul perioadei 1989 si anul curent in care suntem. Daca lucrurile nu merg bine, odata ce tot numeri cu 1 an mai putin, mereu, la fel lucrurile nu vor merge in directia buna, mai ales ca românii dorm, petrec, au ce pune ls matz, marea majoritate si nu sunt uniti.

 5. Practic, cu aceasta decizie sinucigasa suntem tot mai aproape de momentul cand vom deveni cenusa radioactiva intr-un razboi al altora, in care n-ar trebui sa ne amestecam! De aceea, orice minut sau secunda petrecute cu aceste bestii, Iude si slugoi la conducerea Romaniei, ne apropie vertiginos de extinctia noastra ca neam, asa ca este necesar sa scapam de satanele astea prin orice mijloace, indiferent cat de dure si sangeroase ar fi!

 6. “”Duhovnicul si pārintele , sfântul Ardealului, pe nume Arsenie Boca, vorbea despre o “hidră cu răsuflarea otrăvitoare, o spurcăciune care va fi peste tot: la serviciu, în magazine, în politică”.

  As spune ca hidra e “vaccinul” c.o.v.i.d., cā tot sunt bāgate de medicii satanisti globalisti slugile okultei ce conduce toate tarile lumii, mai putin China devi, sunt,entitati demonice in zemurile vaccinale covid si in toatr vaxx azi, asadar, hidre cu brate de caracatita (vezi marturii ale directorilor de pompe funebre din Anglia!!!) . Plus da zisul “oxud de grafen”, dar este vorba tot de ouā de draci, o entotate ganditoare care se instaleaza in corpurile întepatilor si face simbioza cu hidra + chimicalele de acolo+ dau codurile Mac, radiofrecventa ce semnaleza pecetea 666 a fiarei din Apocalipsa, oameni insemnati , care nu mai pot scāpa de semnul fiarei. Evident cā e vorba si de vrajitorie. Nicāieri nu a spus IISUS HRISTOS ca oamenii trebuie sa se întepe/vaccineze cu nici un ser/vaccin/ fie el “exoerimental” , sau nu.
  Renumitul avicat din SUA , pe nume Todd Callender, urmariti-l pe http://www.bitchute.com, cibe stie engleza, a afirmat cu documente , ca se stia de serurile covid inca inainte de 2005, cand initoal au injectat armata americana, care acum este mai putin de jumatate la numar, multi murind de peste 100 de ori, rata mortalitatii la soldatii americani cobai. Deci, cine nu s-a injectat cu zemurile ucigase covid, ci cu apa si sare în in loc de “vaccin” : politiciemii mincinosi, elitele, oamenii din Israel, desi se raporteazā oficial 70% vaxx in Israel , românii cu vaxx la chiuveta, fara luciferaza.

  Deocamdata le merge, dar mai putin va fi “OK to travel” pentru vaxx de chiveta, la cālātoriile in alte tāri, unde se scaneaza la aeroport si la orice frontierā, pe bune, bratele vaccinatilor…sa aparā codul QR, care se bazeaza pe codul Mac emis radio de “intepatii” cu ADN distrus de ada-zise vaccinuri.

  „S-a ouat de două ori, iar următoarea dată o să dispară de pe harta pământului, iar apoi o mare catastrofă se va abate asupra oraşului pentru că foarte multe păcate sunt acolo.”””

  Desigur e orasul BUCURESTI.

  Daca mai baga si rusii bombe nucleare + cutremurul mare ce va fi in Bucuresti, atunci, cei buni sa se mute din Bucuresti , din comoditate si mall-uri la mediul rural, daca vor sa scape cu viatā!

  Românii, oricum dorm pe ei si se uitā la TV. Daca au ce pune la matze (mâncarea) e de “bine”….

  Cu salvarea sufletelor si ducerra turmei in iad de preotii si arhiereii ecumenisti , asa zis crestini ortodocsi dar nemarturisitori intru HRISTOS CEL VIU, este altā discutie.

  De ce oamenii din Romania vin peste 250 000 la pelerinaje la Sfânta Parascheva la Iasi, dar NU IES IN STRADA LA PROTESTE CONTRA: razboiului SUA, Nato versus momeala Ucraina, ce va fi dus si pe teritoriul românesc, contra cresterii artificiale a preturilor la alimente, energie, benzina, gaze, cobtra vânzārii resurselor tarii la straini pe oret de nimic + soāgi grase la guvern si presedintii (1990-2022), cobtra sekuristilor tradatori de tara, agenti infiltrati, contra lgbtq, contra sexualizarii copiilor, contra UE, contra avorturilor, contra lipsei locurilor de munca si a salariilor de mizerie si a pensiilor de mizerie si contra alocatiilor de copii de mizerie din Romania, etc?!!!

  Toate aceste vor costa foarte scump poporul român, care va dispare din istorie, ca si România, va dispare de pe harta lumii, fiind împartita între 3 tari.

  Tot acest peisaj aratā la români, a lepādare de HRISTOS!

  DOAMNE AJUTĀ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button