X

CATUȘIADA REVINE ÎN FORȚĂ – Avertismentul eurodeputatului Cristian Terheș: „Parlamentarii au votat o forma a legilor justiției ce va duce spre noi culmi abuzurile din lupta anticorupție.”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Spectacolul cătușelor la care am asistat în anii 2014-2016 va putea reveni oricând, și chiar cu o intensitate mult mai mare.  Motivul este simplu: noile legi ale justiției au creat cadrul legal care va permite revirimentul abuzurilor.

Semnalul de alarma a fost lansat de către europarlamentarul PNTCD Cristian Terheș (foto) duminica, 16 octombrie 2022, după votul din Senat al comisiei parlamentare comune pentru legile justiției, dar înainte de votul din plenul Senatului. Intre timp, după cum ați văzut deja, plenul a confirmat forma abuziva a legilor ticluita de comisie.

Cu aceasta ocazie, PNL si PSD – prin actualul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, respectiv fostul ministru de resort Robert Cazanciuc si in aplauzele ambasadelor – si-au votat propria nimicire politica, intrucat este greu de crezut ca aceste doua partide nu vor fi sanctionate la vot pentru abuzivele legi ale justitiei pe care le-au fabricat in comisie si le-au girat prin votul final, din plenul Senatului.

De altfel, politicienii – inclusiv cei din Partidul National Liberal si Partidul Social Democrat – vor fi primii intrati in malaxorul catusiadei dupa intrarea in vigoare a noilor legi ale justitiei, a avertizat Chris Terhes. Lor li se vor adauga oamenii de afaceri romani si functionarii publici. Practic, vor fi paralizate nu doar capitalul romanesc, ci si administratia publica autohtona, explica liderul taranist.

In sistemul judiciar, noile nenorociri se vor manifesta printr-un festival de incalcari ale deciziilor CCR din partea judecatorilor si procurorilor, precum si printr-o impanzire a magistraturii cu ofiteri acoperiti ai serviciilor secrete, arata Cristian Terhes.

Prezentam postarea de pe Facebook a europarlamentarului PNTCD:

PNL si PSD si-au votat condamnarea pentru a face pe plac capriciilor mincinosilor Predoiu si Cazanciuc

Senatorii si deputatii au votat pe 13.10.2022 in Comisia Comuna o forma a legilor justitiei ce va duce spre noi culmi ale abuzurilor in asa-numita ‘lupta impotriva coruptiei’, sub pretextul careia orice politician, om de afaceri, primar, functionar etc. va putea fi anchetat si condamnat fara a mai beneficia in mod real de dreptul la un proces echitabil.

Daca iresponsabilii din PSD si PNL nu au invatat nimic din modul in care s-a dus lupta ‘impotriva coruptiei’ pe plan intern anii trecuti, vor plati in anii urmatori pretul ‘luptei’ la un nivel mult mai inalt. Anii ‘catusiadei’ au fost doar incalzirea, focul de atunci fiind doar pentru ‘reglarea tirului’.

Pentru asta a fost, de fapt, nevoie de desfiintarea SIIJ, de supunerea Curtii Constitutionale prin deciziile CJUE la sesizarea judecatorilor rezist si acum, in punctul final, de ‘securizarea’ legilor justitiei, prin anularea verificarilor acoperitilor din justitie, concomitent cu abrogarea abaterii disciplinare reprezentate de nerespectarea deciziilor CCR.

Voi explica in cele ce urmeaza consecintele votului asupra legilor justitiei, pentru ca niciun parlamentar sa nu poata spune ca nu a stiut ce voteaza.

1. Lupta impotriva coruptiei din perioada ‘campului tactic’

Pentru cei ce deja au uitat, asa-numita lupta impotriva coruptiei a insemnat in Romania un sir ingrozitor de abuzuri, in care anchetele se faceau, ca pe vremea Securitatii comuniste, prin ofiteri ai serviciilor secrete si in baza unor acte secrete – protocoale si hotarari CSAT –, pe baza a mii de mandate de siguranta nationala emise anual, cu o instanta suprema transformata in ‘partener de incredere’ al DNA, cu complete de judecata conduse ilegal de [Livia] Stanciu, cu plicuri galbene adresate securistilor imbracati in robe de judecatori, cu complete de judecata constituite ilegal etc.

Toate aceste metode ingrozitoare au fost nu doar acceptate de ‘partenerii’ europeni, dar aplaudate indelung de acestia la scena deschisa, in timp ce poporul gemea sub aceste abuzuri.

Curtea Constitutionala a avut un rol esential in aducerea tarii in parametrii democratiei si a statului de drept, stopand abuzurile si reafirmand importanta respectarii Constitutiei, a legii si drepturilor si libertatilor fundamentale intr-un stat democratic.

Desi supusa unor presiuni extraordinare, de la atacuri agresive si sustinute in presa de casa a securistilor pana la arestarea si umilirea unui judecator constitutional (n.r. Toni Grebla, achitat definitiv in dosarul fabricat de DNA), Curtea Constitutionala a rezistat: a scos securistii din justitie, a impus ca judecata sa fie facuta de complete desemnate strict in baza legii, a impus respectarea stricta a normelor de procedura si a drepturilor procesuale ale tuturor partilor din procesele penale.

2. Implicarea CJUE pentru lipsirea de efecte a deciziilor CCR, primul pas pentru revenirea la ‘catusiada’ si disolutia statului roman

In mai 2019, mai multe instante din Romania au sesizat Curtea de Justitie a Uniunii Europene pentru a decide daca ‘in temeiul dreptului Uniunii, pot lasa neaplicate anumite decizii pronuntate de Curtea Constitutionala intre anii 2016 si 2019, si anume Decizia nr. 51/2016 din 16 februarie 2016 (cauza C 379/19), Decizia nr. 302/2017 din 4 mai 2017 (cauza C 379/19), Decizia nr. 685/2018 din 7 noiembrie 2018 (cauzele C 357/19, C 547/19 si C 840/19), Decizia nr. 26/2019 din 16 ianuarie 2019 (cauza C 379/19), precum si Decizia nr. 417/2019 din 3 iulie 2019 (cauzele C 811/19 si C 840/19)’.

Acesti judecatori, care au jurat sa respecte Constitutia si sa apere drepturile si libertatile oamenilor, au atacat TOATE deciziile CCR ce au restabilit normalitatea, ordinea de drept si democratia in Romania.

Cand s-au judecat aceste cauze, am fost in sala, fiind singurul europarlamentar prezent la proces. Am vazut cum s-a pus problema si cum tradatorul Catalin Predoiu a subminat Romania. Despre asta voi mai scrie.

https://facebook.com/story.php?story_fbid=512472922710766&id=340832756541451

CJUE, prin hotararea data pe data de 21 decembrie 2021, a decis ca judecatorii romani pot sa lase neaplicate ORICE dispozitii interne, inclusiv decizii ale Curtii Constitutionale, daca apreciaza ca acestea aduc atingere ‘intereselor financiare ale Uniunii’.

In par. 181 al deciziei, CJUE arata ca: ‘In ceea ce priveste obligatiile care decurg din articolul 325 alineatul (1) TFUE, aceasta dispozitie impune statelor membre sa combata frauda si orice alta activitate ilegala care aduce atingere intereselor financiare ale Uniunii prin masuri disuasive si efective’.

In acest context, este important de inteles ce inseamna ‘activitate ilegala’ si ca normele procesuale interne, garantarea drepturilor fundamentale, asa cum acestea sunt prevazute de legile interne si de Constitutie, nu mai au nicio valoare daca un judecator considera ca acestea prezinta ‘un risc de impunitate sistemic’, adica, mai direct, daca ar avea ca efect achitarea.

Cum a zis un judecator celebru in vremea catusiadei (n.r. George Dorel Matei), e ‘one way ticket’ spre puscarie.

a) Ce inseamna ‘activitate ilegala’ in sensul dat de CJUE si direct aplicabil in Romania: Par. 181 -189 din Hotararea CJUE din 12.12.2021

In paragrafele respective se arata ca:

‘(…) notiunea mentionata de ‘activitate ilegala’ acopera printre altele orice act de coruptie al functionarilor sau orice abuz in serviciu din partea acestora care poate aduce atingere intereselor financiare ale Uniunii (…). In acest context, prezinta o importanta redusa daca actele de coruptie se materializeaza intr o actiune sau intr o omisiune a functionarului vizat (…) de exemplu, omisiunea unui functionar de a efectua controalele si verificarile necesare pentru cheltuielile acoperite din bugetul Uniunii sau autorizarea unor cheltuieli NECORESPUNZATOARE ori INCORECTE din fondurile Uniunii.’

‘Curtea a statuat deja ca inclusiv ABATERILE CARE NU AU UN IMPACT FINANCIAR PRECIS pot afecta grav interesele financiare ale Uniunii (…). In consecinta (…) poate acoperi nu numai fapte care cauzeaza efectiv o pierdere de resurse proprii, ci si TENTATIVA DE COMITERE A UNOR ASEMENEA FAPTE’.

Pentru Romania, lucrurile sunt si mai grave: ‘Or, obligatia de a lupta in mod efectiv impotriva coruptiei si in special a CORUPTIEI LA NIVEL INALT, care decurge din obiectivele de referinta prezentate in anexa la Decizia 2006/928 coroborate cu angajamentele specifice ale Romaniei, nu se limiteaza doar la cazurile de coruptie care aduc atingere intereselor financiare ale Uniunii’.

Pe intelesul tuturor, abuzul in serviciu e fix apa de ploaie in raport de cele de mai sus: trebuie sanctionata TENTATIVA la abuz in serviciu, ceea ce Curtea Constitutionala a decis, foarte just de altfel, ca nu e posibil in dreptul intern.

Mai mult, trebuie sanctionata nu doar nelegalitatea unor masuri, ci si OPORTUNITATEA acestora (cheltuieli necorespunzatoare), fapte care nu au un impact financiar PRECIS, adica cele care doar ar fi putut avea etc.

Practic, cu basca, fara basca, tot puscaria ii va paste pe toti cei ce vor deveni iarasi tinte, indiferent ca sunt: parlamentari, ministri, oameni de afaceri mici sau mari, sau simpli oameni, ‘pagube colaterale’.

b) Cum se vor aplica normele procesuale interne de catre judecatorii nationali

Pe scurt, asa cum vor vrea muschii judecatorului, pentru ca CJUE le-a spus sa vegheze la drepturile fundamentale, dar nu foarte tare, ca nu cumva aplicarea normelor de procedura interne sa duca la vreo achitare: ‘(…) nu scuteste instanta de trimitere de verificarea respectarii necesare a drepturilor fundamentale garantate la articolul 47 din carta, FARA CA ACEASTA INSTANTA SA POATA APLICA UN STANDARD NATIONAL DE PROTECTIE a drepturilor fundamentale care sa implice un asemenea risc sistemic de impunitate’ – par. 213 din hotarare.

In plan european, aceste aberatii pregatesc anularea libertatii si a drepturilor fundamentale in numele ‘apararii intereselor financiare ale Uniunii’ prin metoda catuselor.

Romania va fi prima pe lista, ca aici au fost deja experimentate cu succes astfel de mijloace si metode staliniste.

In concret, primele victime vor fi sclavetii din PSD si PNL, cei au votat sa faca din nou posibile in Romania astfel de mecanisme pur totalitare, iar dupa ei vor urma restul oamenilor.

Va aduc aminte ca artizanul acestor modificari anti-nationale si anti-constitutionale din legile justitiei, respectiv Catalin Predoiu, este acelasi care a implementat ‘noi coduri’, care, in cazul celui penal si, mai ales, de procedura penala, a produs abuzuri de neimaginat intr-o democratie.

Catalin Predoiu si-a luat aplauzele de la ambasade, in timp ce mii de oameni au fost nenorociti, unii murind sau fiind distrusi pe viata in urma acestor proceduri abuzive. Sangele lor nevinovat, insa, striga pentru dreptate, iar aceasta va veni peste capul tuturor celor care au permis si promovat asemenea abuzuri.

3. Lipsirea deciziilor Curtii Constitutionale de efecte pe plan intern

Toate aceste aberatii construite de CJUE s-ar lovi in Romania de obligativitatea deciziilor CCR, de aceea se vrea abrogarea abaterii disciplinare constand in nerespectarea deciziilor CCR.

Din acest motiv, judecatorii aflati sub comanda straina au si sesizat CJUE, pentru ca deciziile CCR ii incurcau foarte tare. Acum e liber la arbitrariu, judecatorii devenind independenti fata de lege si de Constitutie, adica liberi sa se comporte abuziv si arbitrar.

Miza e enorma, intre votul de la Camera Deputatilor, unde situatia a fost salvata macar partial, si votul de la Senat, unde abaterea a fost abrogata cu totul, fiind facute presiuni imense.

Am aflat ca Predoiu si Cazanciuc au fost varfuri de lance ale acestor presiuni, inducandu-le membrilor Comisiei ideea ca, daca aceasta abatere nu va fi abrogata, nu vom intra in Schengen, vom ramane cu MCV si vom pierde miliarde de EURO din PNRR. O aberatie, insa, cu un efect psihologic foarte puternic.

Dincolo de toate, daca un oficial roman accepta ca pretul intrarii in Schengen este abandonarea Curtii Constitutionale si a suveranitatii Romaniei, inseamna ca acel oficial e un tradator sau incompetent nenorocit si nu mai are ce cauta in acea functie publica.

4. Reactivarea acoperitilor din justitie

Presedinta ICCJ si Consiliul Superior al Magistraturii, adica reprezentanta puterii judecatoresti si garantul independentei justitiei, s-au opus acestei abrogari, iar acesta este un semnal puternic dat in interiorul magistraturii.

Acesta e motivul pentru care, pe langa abrogarea acestei abateri, Predoiu si Cazanciuc vor sa ‘securizeze’ partea de judecata, avand pentru asta nevoie de folosirea acoperitilor din justitie.

Problema este ca acesti magistrati acoperiti au devenit vulnerabili dupa modificarile din 2018 la legile justitiei, CSAT avand obligatia de a comunica rezultatul verificarilor oricarei persoane, ce avea apoi acces in justitie pentru contestarea rezultatului.

Ca atare, se puteau trezi ca un judecator, care nu e din campul tactic, chiar se apuca sa verifice rezultatul CSAT si sa ceara verificari suplimentare, fapt ce le vulnerabiliza enorm acoperitii, colaboratorii sau informatorii din randul judecatorilor.

Or, noua formulare a textului obliga CSAT sa trimita rezultatul verificarilor doar cand acesta confirma calitatea de acoperit al unui judecator sau procuror, adica niciodata, ca nu se asteapta nimeni sa isi descopere singuri acoperitii.

In concluzie, acoperitii sunt securizati, culoarele sunt pregatite, garantiile procesuale si drepturile fundamentale garantate de CCR sunt anulate, mai trebuie doar votate legile justitiei in forma dorita de Predoiu si Cazanciuc, agreate de conducerea PNL si PSD.

Fondurile PNNR urmeaza sa vina (cate vor veni), desigur strict legat tot de acest scenariu si de pregatirea in prealabil a noului ‘camp tactic’.

Orice functionar, om de afaceri, primar, consilier etc. ce va fi implicat in proiecte pe bani europeni, insa, trebuie sa fie pregatit sa isi dovedeasca in orice moment nevinovatia, ca nu se stie cand face ceva gresit sau a dorit ori putea sa fi facut ceva gresit. Nu vor mai exista scuze, la puscarie!

Pe scurt, cei din PSD si PNL se condamna singuri!

La urmatoarele alegeri, insa, acesti tradatori trebuie cu totii expulzati prin vot din orice functii publice. Romania trebuie condusa doar de persoane care respecta Constitutia Romaniei!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

    1. Motto-ul guvernului mondial (a se citi: dictatura mondiala) derulat inca din anul 1988

      Scris de Konstantinos I. Vathiotis, fost conf. univ. Profesor la Facultatea de Drept a Universității Democritus din Tracia

      Ρετρό 9.0: «Σκέψου Παγκόσμια, Δράσε Τοπικά» | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
      https://tasthyras.wordpress.com/2022/10/19/%cf%81%ce%b5%cf%84%cf%81%cf%8c-9-0-%cf%83%ce%ba%ce%ad%cf%88%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%b9%ce%ba/#more-58969

      La pagina 255 din cartea mea „De la pandemie la schimbările climatice. Statele teroriste coordonate pe fondul guvernării globale”, scriu următoarele:

      „Așa cum 11 septembrie a fost prevestitorul măsurilor care vor fi luate pentru a face față crizei sanitare, tot așa coronavirusul a fost prevestitorul măsurilor care au fost mult timp concepute pentru a aborda criza climatică.

      Terminologia militaristă folosită concertat de toți reprezentanții elitei globale nu lasă nici cea mai mică loc pentru a presupune că cele două fenomene de referință din istoria omenirii (Turnurile Gemene / Coronavirus) au legătură atât între ele, cât și cu al treilea fenomen, adică al treilea fenomen, cel al schimbărilor climatice.”

      Omogenitatea admirabilă care predomină nu numai la nivel teoretic, ci și la nivelul tratamentului practic al celor trei fenomene este o mărturie incontestabilă a faptului că administratorii globali ai sorții planetei și ai vieții fiecăruia dintre noi nu planifică spontan, așa cum ar fi de așteptat să facă, dacă fenomenele ar fi apărut brusc și spontan.

      Dimpotrivă, papusarii acționează pe baza unei pre-planificări care presupune cunoașterea imprevizibilului (presupus).
      Această pre-planificare a dus la construirea unui arsenal de măsuri antidot pentru fiecare criză, care – ca un miracol – au același numitor comun:

      Ele îmbunătățesc securitatea, micșorează, dacă nu elimină, drepturile cetățeanului și maximizează profiturile oligarhiei.

      Acestea sunt măsuri luate și impuse în mod coordonat de către guvernele naționale, care, la fel ca și marionetele, îndeplinesc obedient instrucțiunile consumului de carbon, dictate de un grup mic, condus de un „papusar invizibil”.

      Aceste instrucțiuni reflectă noțiunea anti-Dumnezeu a ” mai multor voci, intr-un singur glas”, un motto care face aluzie la starea de dinainte de Turnul Babel a națiunilor: „și cu totii
      vorbeau o singura limba”.

      Nu este o coincidență faptul că Ursula von der Leyen, unul dintre cei mai emblematici fani ai vaccinării experimentale împotriva coronavirusului, vorbind într-o teleconferință din 17 noiembrie 2020, ca parte a unei inițiative a Forumului Economic Mondial privind necesitatea implementării Marii Resetări, a readus în prim plan un slogan care fusese deja folosit în 1979 de futurologul canadian Frank Feather, când prezida o conferință intitulată chiar folosind acest slogan:

      Gândim global, acționam local!” (Gândeste la nivel global, hotăraste la nivel local)».

      În acest moment, formularea unui gând care mi s-a părut deosebit de important a fost finalizată, având în vedere că acest slogan acționează ca punctul culminant verbal al planului insidios de a înființa un guvern mondial (= o dictatură mondiala) și apariția grandioasă a unui conducător mondial (= a unui dictator= fiul pierzarii).

      Cu doar câteva zile în urmă, am primit o carte mai veche, dar foarte importantă, intitulată „Distrusi de New Age. Conspirația care ne distruge copiii”, al cărei autor este ofițerul armatei americane și profund cunoscător al planului mizantrop împotriva umanității Texe Marrs (15.7.1944-23.11.2019).

      Astfel cum rasfoiam in această carte cu tematica retro speciala, am dat peste un punct care m-a facut sa inghet.
      În partea de sus a paginii 60 ochii mi-au căzut pe un titlu scris cu caractere aldine:
      „«Gândiți universal [mai corect: Global], Acționați local» – un motto New Age pentru Liderii tineri.”

      Am înghețat, pentru că am făcut imediat următorul raționament: Deoarece acest slogan este prezent într-o carte publicată în 1988, iar în 2020 a fost auzit public de pe buzele doamnei Von der Leyen, iar de atunci a fost repetat de multe alte personalități ale elitei, în timp ce se poate găsi scris chiar și pe pereții orașelor grecești (o mare dovadă este fotografia care urmează, făcută în Ioannina!), atunci este adevărat că:

      a) proiectul sinistru New Age împotriva popoarelor este foarte vechi;
      b) in momentul de fata ne aflam intr-o faza foarte avansata (sau mai bine zis: finala) de implementare a acestui proiect!

      Sloganul „Gândește Global, acționează local” este scris pe un perete al orașului Ioannina și, în special, pe partea din spate a centrului spiritual al Municipiului.
      A fost cărturarul conștient de mesajul subliminal care este transmis lumii prin sloganul controversat, și anume îndemnul de a ne face pe toți participanți ignoranți/obedienti la dictatura globală, luându-ne ochii cu maxime subversive?
      Texe Marrs citează informații deosebit de utile pentru a înțelege nu numai ce înseamnă acest slogan, unul dintre numeroasele fetișuri lingvistice ale New Age, adică Noua Eră a Noii Ordini Mondiale, dar și cine se află în spatele ei.

      În primul rând, Texe Marrs ne informează că sloganul în cauză este scris pe insigna Consiliului Suprem al Tinerilor Lideri din Minneapolis și a fost, de asemenea, folosit ca un motto la Conferința Planetară care a avut loc în 1983 la Toronto.
      La această conferință, care s-a axat pe acest slogan, au participat Lideri New Age din întreaga lume.
      Motto-ul „Gandim Global, Actionam Local” înseamnă, conform analizei lui Texe Marrs, că:

      „Adeptii Noii Ere trebuie să-și imagineze și să lucreze pentru un singur sistem global și o economie globală unică.
      Pentru a realiza această unitate a întregii omeniri – astfel încât planeta și oamenii în ansamblu să dobândească o substanță divină – adepții trebuie „să acționeze local”. Cu alte cuvinte, să fie membri activi ai societății lor, sprijinind Agenda Ecumenista a Noii Ere în toate modurile posibile.
      Mișcările pentru pace, dezarmare, mediu și problemele unității universale (religioase si politice) sunt de o importanță capitală pentru Noua Eră.”

      În ceea ce privește întrebarea arzătoare referitoare la cine se află în spatele controversatului slogan, Texe Marrs oferă următorul răspuns: „Donald Key, în sinteza cartii sale New Age, „Pământul în ajuns in punctul Omega”, a identificat aproximativ 11 organizații majore de conducere New Age în spatele sloganului de răspândire „Gândește global, acționează local”:

      Fondatorii originali ai Inițiativei planetare au fost Liderii Asociației pentru Psihologie Umanistă, Clubul de la Roma, Asociația pentru Educație Universală, Organizația Națiunilor Unite… și, bineînțeles, liderii natiunilor.

      În cartea de propagandă despre pace „Iubește planeta. Este cheia supraviețuirii și prosperității tale”, Benjamin Ferencz, profesor extraordinar de drept internațional la Universitatea Păcii, și Ken Keyes Jr, scriitor new age și animat în culise la ONU, au avansat cu un plan de a stabili un singur guvern mondial.
      Ei dezvăluie că expresia magică „Gândește global, acționează local” este principalul catalizator care poate da impulsul pentru o Noua Ordine Mondială.
      „Gândim la nivel global, actionam local”, Ferencz și Keyes isi încurajeaza cititorii. „Depinde de voi! Puteți detine puterea de a salva lumea.”

      Deci, nu este o coincidență faptul că corpul liderilor din Minneapolis a adoptat motto-ul „Gândim global, Actionam local.”
      Sediul Corpului de conducere al Americii a pus în aplicare o serie întreagă de programe numite „Înțelegerea universală.”
      Motto-ul cărților liderilor acestui Parlament este, desigur, „Gândim global, acționam la nivel local”.

      Cine este responsabil pentru această tarasenie?
      Luați în considerare acest lucru: Orville Freeman, fost secretar al Ministerului Agriculturii în guvernul liberal al lui Carter, face parte din Consiliul de Administrație al Futuristului, o revistă publicată de cunoscuta și influenta organizație New Age „The World Future Society”.
      Această organizație este unul dintre principalii promotori și sponsori ai proiectelor privind unificarea natiunilor lumii. Soția lui Orville Freeman este președintele Corpului Ghizilor din America.”

      Dacă corelam analiza de mai sus a Texe Marrs cu utilizarea pe scară largă a sloganului „Gândește global, acționează local” în ultimii trei ani ai pandemiei, atunci trebuie să fim de acord că se apropie momentul final în care frâiele guvernării globale a planetei, mai exact: DICTATURA MONDIALĂ, se va impune oficial unele… printr-o guvernare a unei personalitatii carismatice.
      Atenție:
      La pagina 210 din cartea lui Texe Marrs există o fotografie epocala:

      Acesta înfățișează un bărbat fumând, din spate, iar pe geaca lui este imprimat ochiul omniprezent; sub ea este gravat un simbol care amintește de semnul Metaverse: Acesta este simbolul infinitului, care, conform etichetei autorului, înseamnă că:
      „Lucifer ne va guverna veșnic”!

      De asemenea, la pagina 209 a aceleiași cărți sunt adunate câteva simboluri satanice caracteristice ale Noii Ere:
      Marca păcii
      Pentagrama
      Punctul dintr-un cerc
      Insigna anarhiei pentagrama înconjurată de două cercuri,
      precum și
      Triunghiul hulitor!

      Desigur, nu este o coincidență faptul că mass-media sistemică îl clasifică pe Texe Marrs drept teoretician al conspirației.
      Încă o dată, suspiciunea ne este confirmată că stigmatizarea prin calificativul de teoretician al conspirației nu este altceva decât acoperirea preventivă a conspiratorilor lumii, care, prin discreditarea interlocutorului care le este neplăcut, inversează cu măiestrie veridicitatea probelor:

      În loc să fie trasi la răspundere pentru acuzațiile care li se aduc, acuzatorul lor este chemat să îndepărteze viziunea teoriilor conspirației, dovedindu-ne astfel că tot ceea ce spune este absolut adevărat și absolut deloc ficțiune grafică.
      Tactica de a compromite deținătorul adevărului ca fiind un aberant este una dintre practicile rulate și testate de propagandă:

      Acuzati-l pe acuzator!

      Această tactică nu este numită accidental diabolică:
      Cel mai iscusit defaimator este diavolul!
      Nomen est omen, care este: numele este un semn!
      Diavolul = cel care defăimează!

      NOTĂ:

      Sloganul „Gândește global, acționează local” a fost subliniat a fi rezumat într-un singur cuvânt cu termenul „sustenabilitate”.
      Da, vă amintiți foarte bine:
      Este cuvântul pe care îl auziți constant de pe buzele prim-miniștrilor, președinților republicilor și politicienilor în general (presupuși ai facțiunilor opuse), organizațiilor neguvernamentale, profesorilor de drept etc.

      CONCLUZIE:

      Toti cei care conduc lumea sunt la distanță și ne lucrează, în timp ce noi ne culcăm pe canapea și, apăsam telecomanda, si inhalam gunoiul slab televizat care ne face mintea chisalita!

      Între timp, însă, au intervenit războiul ruso-ucrainean și criza energetică, care, în ochii analistului critic al evenimentelor importante pe care le trăim, pare imposibil să apară întâmplător sau, cel puțin, imprevizibil, având în vedere că „papusarul invizibil” controlează cu precizie matematică toată lumea și absolut tot, cu câteva excepții minore, care sunt necesare pentru ca jocul fraudat al dictaturii mondiale să fie credibil și, mai presus de toate, astfel încât la un moment dat evidenta și regulile sale să nu devină atât de clare pentru masele hipnotizate de ipochimeni.

      IDEE:

      Să începem, în cele din urmă, să gândim nu universal/global, ci foarte serios și decent la modul în care ne-a fost distrusa viata.
      Și după ce ne gândim bine la asta, să acționăm nu local, ci detoxifiant, aruncând la coș orice fel de mantre ale propagandei New Age și
      Neo-Globaliste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button