X

Prin nerespectarea deciziilor CCR, democrației i se poate semna condamnarea la moarte…

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

URMASII LUI IUDA VAND JUSTITIA – Judecatoarea TMB Madalina Afrasinie denunta mascarada din Parlament: „Ziua de azi nu este despre salvarea Constitutiei, ci despre salvarea noastra, a celor ce credem in democratie si stat de drept, nu de drepti! Azi, Democratiei i se poate semna condamnarea la moarte… Azi, probabil, niste urmasi ai lui Iuda ne vor vinde pentru linistea stapanilor! Ziua de azi nu este despre salvarea Constitutiei, ci poate reprezenta inceputul ‘solutiei finale’” – potrivit Luju. ro

Senatul va oficializa instaurarea dictaturii in Romania daca va vota noul statut al judecatorilor si procurorilor in forma ce exclude sanctionarea disciplinara a magistratilor care incalca deciziile Curtii Constitutionale si ale ICCJ pronuntate in solutionarea recursurilor in interesul legii, avertizeaza judecatoarea Madalina Afrasinie (foto) de la Tribunalul Bucuresti luni, 17 octombrie 2022.

Fosta presedinta a Sectiei a VI-a Civile de la TMB atrage atentia ca discutia este mult mai grava si depaseste opozitia dintre democratie si dictatura, abuzul parlamentar atingand chiar proportiile unui holocaust („solutia finala”).

Prezentam postarea de pe Facebook a judecatoarei Madalina Afrasinie:

Azi, probabil, ne vor condamna ‘pe toti la moarte’

Ganduri amare printre randuri

Ziua de azi nu este despre salvarea Constitutiei, ci este vorba despre salvarea noastra, a celor care credem in democratie, in stat de drept, si nu de drepti!

Azi, Democratiei i se poate semna condamnarea sa la moarte!

Si totul se face, nu-i asa, in mod democratic!

Daca asta se va intampla azi, eu, judecatorul de scaun, aleg sa tac!

Nu voi mai vorbi despre drepturi si libertati fundamentale pentru ca, nu-i asa, in dictatura nu mai am voie sa fac asta!

Azi, probabil, niste urmasi ai lui Iuda ne vor vinde pentru linistea stapanilor!

Ziua de azi nu este despre salvarea Constitutiei!

Ziua de azi poate reprezenta inceputul ‘solutiei finale’.

Va mai amintiti?

‘Va veni o noua generatie de magistrati, fara mama si fara tata’ (citat aproximativ).

Probabil, incepand de azi, eu nu voi mai avea doar parinti.. eu nu voi mai avea nicio Patrie!”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. COlegii sai, de la instantele de control si de judecata de nivel superior au colaborat slugarnic si interesat la acest deznodamant; sa ne spuna ca nu exista si nu a existat un stat de drept ci doar o comunitate redusa de magistrati – doar Judectorii fiind magistrati, procurorii fiind slugile Statului… – au mentinut in viata DREPTATEA.
    Acum, fara reactia a 25 de senatori (ca deputati n-o sa vedem uniti, 50…) s-a teminat si asta.
    Pana la rascoala care sa rada toti si pe toti tradatorii, cu orice risc, prin orice mijloc necesar si posibil!

  2. Acum suntem la mila lui Dumnezeu. Și trebuie să recunoaștem asta. Dumnezeu îngăduie aceste încercări colective cu un rost: să ne smerim. Fără smerenie, nu este posibilă mântuirea. Cei care se luptă doar pentru valorile materiale își vor pierde sufletele. Noi trebuie să ne păstrăm cultura tradițională creștină, ca formă de rezistență, și să respingem cultura sexomarxistă, ucigătoare de suflete.

    Sincere compasiuni pentru trădători! Vor răspunde în fața lui Dumnezeu pentru ceea ce fac. Cei avizi de putere nu mai sunt capabili să facă introspecții în propriile suflete. S-ar speria de ce ar găsi pe acolo dacă s-ar raporta la poruncile divine. Fiecare patimă este patronată de câte un diavol. Trădătorii și-au trădat menirea, și-au trădat neamul, și-au trădat propriile conștiințe și s-au trădat pe ei înșiși.

    Dumnezeu poate pune capăt acestei situații dacă are pentru cine, adică dacă românii se apropie cu adevărat de Dumnezeu. Și dacă se pocăiesc pentru desfrânare, vrăjitorie și avorturi! Părintele Arsenie Boca spunea că, pentru aceste păcate, poporul român va plăti o ,,taxă”!

    Doamne, Iisuse Hristoase, iartă și miluiește poporul român!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button