X

ROMÂNIA VA RĂMÂNE FĂRĂ SUVERANITATE AZI! ROMÂNI IEȘIȚI ÎN STRADĂ SĂ-I DĂM JOS PE TRĂDĂTORI!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

In acest moment PSD si PNL desfiinteaza suprematia Constitutiei Romaniei si securizează acoperitii în justitie prin ce au facut cu modificarile la legile justitiei in comisii.  Cele doua partide au devenit partide anti-nationale, aflate sub comanda straina, si vor trebui expulzate din viata politica.

E timpul sa ne adunăm si sa ne luam tara inapoi de la tradatori!

Ieșiți să apărați Constituția! Ea este sinteza identității naționale. Amintiți-le parlamentarilor că “patria este norodul, iar nu tagma jefuitorilor!”

ACUM, în fața Senatului României!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Spanzurati tradatorii!
    Oriunde s-ar afla.
    … cine reuseste sa ajunga la ei, desigur.

    Ei sint dusmani ai Creatiei, vrajmasi ai luim Dumnezeu si nu dusmanu personali – sa nu va inselati cu “iubirism” si “toleranta” caci vom raspunde fiecare la Judecata neamurilor…: s-au judecat singuri!

  2. Da, PSD si PNL sunt anti-nationale, create de dusmanii tarii, sub numele vechi de FSN.
    Grea soarta a avut tara mea, vanduta de antihristi de 32 de ani.
    Dar si rabdarea Domnului are o limita si Romania va renaste. Poate la 33 de ani?! Cum a avut Mantuitorul…
    Hristos a-nviat!

  3. Adevăr grăit-a Domnu’ Tudor Vladimirescu când a spus că :”Patria este norodul iar nu tagma jefuitorilor”, dar ce ne facem, căci românii au uitat de patrie? Gonirea din fruntea mesei a pnl-iștilor și psd-iștilor trebuia să se facă cu mult timp înainte dar nici acum nu ne deranjează ieșirea lor de la conducerea țării. Adevăr este și faptul că aceste partide nu mai servesc azi interesele românilor, ci pe ale străinilor. Așadar bine ați spus că-s trădători de țară și că românii ar trebui să se unească și să-i dea jos de la putere. Nu mai rămâne decât ca românii să facă acest mare pas de înlocuire a trădătorilor cu români patrioți. Nu uitați propunerea Părintelui Gheorghe Calciu Dumitreasa cum că fiecare duhovnic ortodox să-și propună pe cel mai bun dintre enoriașii săi la alegerile prezidențiale sau locale, apoi dintre toți acești aleși pe sprânceană să se aleagă prin teste cei mai buni dintre cei propuși(dintre cei buni). Haide-ți fraților că se poate dacă ne dorim o Românie în care să trăim după dreptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button