X

OrtodoxINFO la final de drum…?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Criza se pare că a venit la fiecare dintre noi. Așa se poate explica slaba implicare a cititorilor noștri în a sprijini logistic și financiar site-ul OrtodoxINFO. Deși numărul celor ce ne citesc este foarte numeros și lună de lună ajung pe acest portal noi și noi persoane, prea puțini înțeleg ce înseamnă o presă liberă, câtă muncă trebuie depusă pentru a face lumină în noianul de dezinformare ce abundă întreaga mass-medie oficială și nu numai. Au apărut mai multe blogulețe care par a fi anti-sistem, doar că într-un final dau o direcție greșită, ce duce tot în aceeași capcană a globaliștilor. Va trebui să le combatem și pe acestea. Însă puterile noastre sunt limitate. Pe lângă resursele financiare, ducem lipsă și de resursa umană. Colaboratorii sunt pe cale de dispariție, traducătorii lipsesc cu desăvârșire!

Atât de puțini să fie cei care să simtă nevoia de a ajuta la trezirea oamenilor? NU CREDEM! Credem că încă suntem destui care să facem misiune în slujba Adevărului. Doar că poate nu ați știut că avem nevoie de voi, de sprijinul vostru.

Așa că vă așteptăm alături de noi, să ne trimiteți știri, să deveniți editori sau publiciști, să traduceți știri ce încă nu au apărut la noi și să ne sprijiniți fiecare după putere pentru a nu trebui să abandonăm acest proiect, căci nici nu-l putem privi cum moare încet.

Vin vremuri tot mai dure, propaganda sistemului se fortifică pentru a masca jocul de culise al ocultei: război, plandemii, criza energetică ș.a.m.d.. Noi trebuie să trecem dincolo de această propagandă pentru a demasca minciuna și pentru a vă reda realitatea și mai ales SOLUȚIA, care este mereu aceeași: încrederea în Dumnezeu!

Așteptăm la comentarii disponibilitatea d-voastră de colaborare.

Iar material, ne puteți sprijini astfel:

DONAȚII în cont bancar
Asociația Sfinții Mărturisitori din închisori – Bucovina
Cod fiscal 36647190/2016
Cont LEI RO67CECEB00030RON2081955
Cont EURO RO33CECEB000C1EUR2081978
Cod SWIFT CECEROBU
CEC BANK SA

Sau prin intermediul Paypal, accesând acest link.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

 1. Buna ziua,
  Urmaresc Ortodoxinfo si apreciez continutul acestuia. Intr-adevar, ar fi pacat ca acest site sa dispara.
  Sunt inginer de profesie, as putea face traduceri din limba engleza si chiar din limbile franceza si italiana. As putea sa contribui cu articole sau stiri.
  Puteti conta pe sprijinul meu in general, in masura in care voi considera ca am calificarea necesara sa il ofer.

 2. Nu se poate asa ceva. Portalul mergea foarte bine…eu il distribui mereu si vad ca are un mare impact.
  O sa va ajut cat pot, iar in limita timpului o sa fac si cate-o traducere.
  Multumesc ca existati!

 3. Buna ziua! Imi pare rau sa aud acest lucru,de la dumneavoastra am aflat adevarul despre tot ceea ce se intampla. Ati salvat multe vieti, indrumand oamenii pe calea mantuirii. Cred ca Bunul Dumnezeu va ajuta sa continuati pentru ca noi, oamenii, cu credinta si speranta TREBUIE sa aflam mereu adevarul. Am sa donez si eu, poate Biserica sau unele fundatii vor si pot sa ajute mai mult. Multumim ca existati !

 4. Alegeti platforma blog gratuita ! Cum face prietenul dvs saccsiv. Problema banilor nu trebuie sa ne faca sa cedem la lucrul cel bun !

  1. platforma gratuita este foarte limitata ca posibilitati de publicare, am folosit-o foarte multi ani si am fost nevoiti sa facem acest pas

 5. Mare pacat daca se inchide acest site. Il urmares de foarte mult timp si cred ca a fost una dintre prea putinele surse de stiri care nu s-a temut si nu s-a rusinat sa spuna adevarul. Eu cred ca i-a ajutat pe multi sa ramana verticali in toata aceasta perioda care pare a fi una dintr-un film de groaza. Ii vad si astazi pe unii ramasi cu sechele si care te gandesti daca se mai pot recupera vreodata din motiv ca au ales sa acceseze doar surse de informare cu rol de spalare pe creier. Multumim celor implicati si ii indemn pe toti sa facem un minim de efort pentru a-i sustine.

 6. După “Asta nu este conspirație”, care a făcut vâlvă la începutul anului 2021, regizorul belgian Bernard Crutzen ne propune acum al doilea său documentar despre criza sanitară: “Asta nu mai este o criză sanitară”.
  În timp ce se întoarce la Bruxelles cu trenul, Bernard Crutzen îi scrie o scrisoare tatălui său, cu care tocmai avusese o neînțelegere pe teme de Covid. Cineastul explică, cu ajutorul unor documente și mărturii, punctul său de vedere despre campania de vaccinare, despre lipsa de democrație de la nivelul autorităților sau despre certificatul de vaccinare care, în opinia sa, duce insidios la o societate supravegheată.
  Acest film trebuie văzut de toată lumea! Vaccinați și nevaccinați deopotrivă, pentru a ne face să înțelegem scopul și sensul a ceea ce am fost supuși în acești doi ani ieșiți din comun.
  O sinteză foarte bună a ceea ce trăim și a ceea ce riscăm într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat. Elementele menționate nu îmi sunt necunoscute, în special legăturile dubioase dintre finanțe, companii farmaceutice, autorități politice și sanitare… Cuvântul “oportunitate” este adesea folosit în domeniul farmaceutic .. în acest caz, pandemia a fost o oportunitate superbă, pentru aceste companii, pentru politică. Teama de a se îmbolnăvi, de a muri, de a-i contamina pe cei mai vulnerabili a permis autorităților să impună măsuri asupra populației, pentru a o face docilă, iar o populație docilă este mai ușor de controlat, se pot impune apoi alte măsuri etc. “pentru binele și siguranța tuturor”.
  Din păcate, temele privind siguranța au fost întotdeauna foarte populare. Este o viziune tristă a unui viitor în care cetățeanul obișnuit este “fericit” și hiperconectat, nu mai deține nimic, nu se mai deplasează unde vrea așa cum vrea, dar pentru care statul are grijă de tot… (în timp ce elitele continuă să dețină și să meargă unde le place…). Între securitate și libertate, va trebui să alegem… dar între timp, în unele orașe europene, cum ar fi Bologna, se fac deja experimente cu “creditul social”, unde cetățenii virtuoși primesc puncte valoroase sub formă de vouchere etc… Chiar dacă nu suntem (încă) într-un sistem de tip chinezesc, cred că cei care sunt în favoarea opțiunii “siguranță” ar trebui să citească sau să recitească “1984” a lui G. Orwell…
  La citatul teribil al lui Mark Twain care încheie filmul aș dori să adaug un altul al lui Sébastien R.N. de Chamfort: ”Este mai ușor de a legaliza anumite lucruri decât de a le legitima.”

  https://rumble.com/v1kb8kh-asta-nu-mai-este-o-criza-sanitara.html

 7. Buna ziua,

  Sper din tot sufletul sa nu se inchida acest site. Cum se procedeaza cu traducerile? Facem traduceri pe articole straine pe care le gasim noi sau primim articolele deja selectate de OrtodoxInfo si trecem la treaba?

  Multumim ca existati !

  1. Doamne, ajută!
   Pentru tradus o sa va trimitem email cu linkul articolului. Daca doriti sa ne ajutati o sa va contactam pe adresa de email precizata la comentariu, ca de altfel pe toti cei care si-au exprimat dorinta de a colabora cu noi.
   Multumim!

 8. Aș dori să ajut. Pot să fac traduceri din limba rusă și ucraineană. Ar fi mare păcat sa moară acest site!
  Ce mai înseamnă colaborare cu dv.? Se pot publica articole? Unde trebuiesc trimise acestea? Cine hotărăște ce se publică și ce nu? Cred că răspunsul la aceste întrebări îi interesează pe toți cei care vor să colaboreze.
  Fraților, să ajutăm pe cât se poate și financiar! La toți ne e greu, dar de noi depinde totul!

 9. Sunt convins ca aceasta publicatie online necesita o anumita suma de bani pentru supravietuirea ei si a celor care isi dedica mult timp pentru informarea noastra. Ce nu inteleg este de ce persoanele care detin asociatia (acum am aflat ca acest site are in spate o asociatie) nu sunt publice pentru noi cititorii. Care este problema ? Va este frica de cititori ? Serviciile va cunosc oricum si va/ne monitorizeaza ca trebuie oricum sa aiba activitate. Eu unul nu va stiu nici numele nici ce este in spatele numelui. Intr-o societate in care multa “lume” activeaza in anonimat voi/tu ca unul care lupta pentru Adevar de ce te pitesti.
  Eu nu am cotizat, niciodata, presei de nici un fel pentru ca stiu ce oameni sunt in spatele ei. Paradoxal in cazul de fata nu cotizez pt. ca nu stiu cine este in spatele ortodoxinfo.ro .
  Stii, eu cred ca oamenii, poporul isi dau viata pentru tara si neam, dar urmeaza un conducator, o persoana care ii conduce la atingerea scopului lor final
  Aici cine ma conduce ca sa apar regatul ortodoxinfo.ro ? Eu ce personalitate a site-ului urmez ?
  Cam atit deocamdata.
  Doamne ajuta

  1. Paradoxal sau nu, conteaza linia pe care o urmează acest portal si mai putin persoanele care lucrează pentru informarea voastră.
   Niste nume anonime nu cred ca ar ajuta pe nimeni și e alegerea fiecaruia de a-si pastra anonimatul și intimitatea.
   Nu suntem personalitati, doar promovam personalitati ale Bisericii și ale societatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button