X

Un film despre doi canibali îndrăgostiți a avut cele mai lungi ovații din istoria Festivalului de Film de la Veneția

Bones & All' Reaction [Update] — World of Reel

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un film despre doi canibali îndrăgostiți a primit ovații în picioare timp de opt minute și jumătate, cele mai lungi din istoria Festivalului de la Veneția. 

Pelicula, intitulată „Bones and All”, este un film de groază despre un cuplu de canibali. Anterior, recordul ovațiilor îl deținuse „Tar”, o dramă cu Cate Blanchett în rolul principal, ovaționat șase minute.

„Bones and All” este regizat de Luca Guadagnino, după un scenariu de David Kajganich. Bazat pe romanul cu același nume al lui Camille DeAngelis, îi are în rolurile principale pe Timothée Chalamet și Taylor Russell, doi iubiți canibali care pornesc într-o călătorie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În total, 23 de lungmetraje sunt în competiţie pentru Leul de Aur, care va fi decernat pe 10 septembrie. Actriţa Julianne Moore a fost aleasă la ediţia de anul acesta pentru a prezida juriul, la douăzeci de ani după ce a câştigat în Italia premiul de interpretare.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. O prezentatoare de la art TV este in stare de șoc:
    A dezvoltat sindromul Guillain Barre după a doua injecție împotriva Covid-19.

    Imediat după a doua doză a fost internată în spital cu convulsii incredibile in tot corpul.
    Propriul ei calvar este prezentat de Hara Tryferi, profesoară co-prezentatoare la Art TV.

    Este o boală neurologică rară în care sistemul imunitar al organismului atacă nervii, ducând la paralizie și amorțeală – de obicei în mâini și picioare.
    Printr-o înregistrare video pe care a postat-o, ea a dezvăluit efectele secundare care au apărut și continuă să o afecteze timp de 11 luni după vaccinul împotriva Covid-19.
    După cum spune ea, imediat după vaccin a fost internată de urgență în spital cu convulsii incredibile, pe care nu le-a depășit încă.
    După cum s-a menționat, se deplaseaza cu căruciorul.
    Ea ne recomandă în videoclip:
    „ca nimeni să nu ia vaccinul otrăvit”.

    http://trelogiannis.blogspot.com/2022/09/art-tv-guillain-barre-covid-19.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button