X

Congo. Băieții, obligați să-și VIOLEZE propriile mame, plus acte de CANIBALISM

Image result

Date șocante descoperite de o echipă ONU pentru drepturile omului, în Congo. Un raport arată că băieților li se spune că trebuie să-și violeze propriile mame, iar fetelor că vor fi trimise în război pentru a ”prinde gloanțe”.

Experții au dezvăluit, de asemenea, că femeile sunt obligate să accepte nenumărate violuri sau chiar moartea în țara sfâșiată de război în care există și dovezi de canibalism.

O echipă care investighează conflictul din regiunea Kasai din Republica Democrată Congo a precizat că suspectează toate părțile de crime de război și crime împotriva umanității.

”Unii martori au spus că au văzut oameni care au tăiat, au gătit și au mâncat carne umană, inclusiv organele genitale ale bărbaților care erau încă în viață”, se arată în raportul ONU, potrivit metro.co.uk. 

Categorii
Externe
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. In Africa a fost si este o societate necivilizata, pagana, primitiva. Cum sa nu faca africanii care vin in Europa sun forma de imigranti lucruri abominabile, violuri si crime cand ei au inradacinat prin cultura si educatia lor asa ceva? Educatia este a doua natura. Europa este formata din natiuni civilizate, educate, CRESTINE, chiar daca poti sa le gasesti si minusuri si poti sa contraargumentezi cu faptul ca europenii au colonizat Africa si ca i-au exploatat bogatiile. Degeaba. Europa va ramane cel mai civilizat si liber continent. Incomparabil. Sa ne bucuram ca traim aici si sa ne rugam realmente la Dumnezeu sa opreasca valul de imigranti si ciocnirea civilizatiilor. Fiecare se stea pe continentul pe care l-a pus Dumnezeu, cu cultura lui proprie ca asa e cel mai bine.

  2. pai a fost crestina la inceputuri, acum e post/crestina. Dumnezeu stie, probabil isi merita soarta (invazia primitivismului)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.