X

„Toată Europa fierbe!”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Europarlamentarul Cristian Terheș, românul care a demascat abuzurile din perioada COVID, este gata să iasă la proteste, în București și la Bruxelles.  Anunțul a fost făcut după ce AUR a i-a invitat pe români la noi mitinguri, din toamnă.

Cristian Terheș este pregătit de noi mișcări ample de stradă. Cunoscutul politician a discutat deja cu liderii conservatori din Europa pentru acțiunile ce vor urma foarte curând.

„Toată Europa fierbe, are nevoie de un nou leadership, pragamatic, care să pună pe primul plan interesele oamenilor, nu a unor birocrați și a unor companii care pun pe primul loc profiturile”, a declarat Terheș.

„Singura modalitate de a-i opri pe acești nenorociți este să fim cu toții în stradă. Sunteți pregătiți?”, a notat George Simion, pe Facebook.

Cristian Terheș, atac la adresa lui Nicolae Ciucă: „Gazul se scumpește pentru că a crescut cererea de curent și a scăzut capacitatea de producție”

Europarlamentarul s-a declarat revoltat de retorica de la Bruxelles și de la Palatul Victoria, cu privire la majorarea prețurilor din energie.

„Principala cauză a crizei nu e războiul. E ușor să arunci vina pe Zelenski sau pe Putin. Gazul se scumpește pentru că a crescut cererea de curent și a scăzut capacitatea de producție. Vedeți ce reacție a avut PNL, care a ieșit ca un mare beneficiu că s-a închis Termocentrala Mintia. Autoritățile locale au cerut să o gestioneze și ei (n.r. – termocentrala) și au refuzat (n.r. – guvernul).

Nu poți închide sursele de energie, să crească cererea și să scadă prețul! Și rușii se folosesc de asta, și americanii, pică la mijloc cetățenii (n.r. – europeni). Cresc prețurile peste tot. Nicolae Ciucă spune să nu se discute despre creșterea pensiilor și salariilor, spune că sunt măsuri populiste.

Când spui asta, din moment ce cresc prețurile la combustibil și energie, ești incompetent. Pleacă acasă, omule!

Mă întreabă oamenii ce să facă la iarnă (…) Mergeți peste cei care au luat aceste decizii! Noi ne luptăm de la Bruxelles împotriva acestor neomarxiști, dar uitați-vă ce se întâmplă în România!”, a mai punctat Cristian Terheș.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button